Şimdi Ara

Arkadaşlar tercih listeme yorum yapar mısınız fikirleriniz benim için çok önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba herkese.Arkadaşlar MF-4 sıralamam 46 bin TM-1 13 bin TM-2 14 bin ama illa ki bu sene olsun diye bir çabam yok o yüzden sadece gerçekten istediğim yerleri yazmayı düşünüyorum

1)ODTÜ Makine Mühendisliği
    2)İTÜ Makine Mühendisliği
    3)Hacattepe Üni. Otomotiv Mühendisliği
    4)ODTÜ İnşaat Mühendisliği
    5)ODTÜ Kimya Mühendisliği
    6)İTÜ Gemi İnşaatı ve Gemi Mühendisliği
    7)İTÜ İnşaat Mühendisliği
    8)ODTÜ İktisat
    9)ODTÜ İşletme
    10)ODTÜ Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi
    11)Hacettepe Üni. Kimya Mühendisliği
    12)YTÜ Makine Mühendisliği
    13)YTÜ Mimarlık

Bizimkiside umut işte Birisi tutarsa bi sene daha aynı sıkıntıları çekmek zorunda kalmam diye yazıyorum yani pek gerçekçi tercihler olmadığının farkındayım Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler umarım herşey herkesin istediği gibi olur..

• Tm'ler hariç sıralamamız neredeyse aynı,tabi ben Odtü yazıcak kadar cesur değilim ama yine de sana gelicek cevaplardan ben de pay almak isterim,sakıncası yoksa. Ben de sorayım o zaman,sıralamam 47bin,düşündüğüm yerler İst. Üni Kimya Müh. ve İst. Üni. Elektrik-elektronik Müh.Yeni klavuza göre bayağı umutluyum hatta kesin,ama özellikle Kimya Müh. geçen sene 42500 le kapatmış.Acaba şansım nedir?E-e de bu yılki klavuza göre 56bin,geçen sene 27binlerle almş.Acaba İÖ'süne yeter mi sıralamam?
  • Dostum bence yeter klavuz biraz iyimser ama onuda tm den mf nin önüne geçenler felan var ona bağlıyorum ben mesela tm ci bi arkadaşım var 4 bininci oldu mf de
  • Moral bozmak gibi olmasın ama bence hiç biri gelmez. YTÜ Makine geçen sene 23 bin ile kapatmış gelmesi çok zor gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail.

Moral bozmak gibi olmasın ama bence hiç biri gelmez. YTÜ Makine geçen sene 23 bin ile kapatmış gelmesi çok zor gözüküyor.

Yok dostum zaten biliorum ama bir umut hani yazdık bakalım
  • Eğer istediğin yer olmuyorsa hiç tercih yapma derim.Ben geçen sene 80bininci olmuştum."Bi daha bu stresi yaşayamam ben yaa" diyerek bi kaç yer yazdım ki allahtan gelmedi yazdığım yerler.(ikinci öğretimlerini yazsam geliyordu).Bu sene 2. defa hazırlandım.Lisede hiç altyapım olmadığı için eşşekler gibi çalıştım.Ham puan sıralamasında 12bininci oldum fakat puan olarak okuldan hiçbir şey gelmediği için 5bin kişi geriledim.Biliyorum sıralamam çok iyi değil ama benim için büyük başarıydı.(Geçen seneye göre yaklaşık 40-45 puan artırdım).Önümüzdeki yıl büyük ihtimal istediğim bir üniversite ve istediğim bir bölümde olacam.Diyeceğim o ki eğer istediğin bi yer tutmuyorsa ve kendine güveniryorsan şansını bi daha dene.
  • arkadaşlar bu arada suan ilk mesajımı editleyemiyorum ama klavuzda İTÜ deki makine inşaat ve kimya mühendisliği bölümlerinde türkçeye ek olarak birde ingilizce açılmış sanırım onuda bi şans olarak görüyorum meslea makine mühendisliği 200 kişi alıyor makine mühendisliği (ingilizce) 50 kişi alıyor gibi bunlarında yanında puan yazmıyor belkide çok tercih olmaz oralara yada onlara yüklenirler türkçeler biraz geriye düşer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tercihler güzel inşallah biri çıkar mutlu olursun.Ama demişsin bu sene illa olacak diye bişi yok.Yani o yüzden kazanınca pişman olmayacağın yerleri yaz.Zaten bu yazdıklarının hiçbirinde de pişman olunmazHayırlısı olsun
  • yani
  • Teşekkürler arkadaşlar olursa olur olmazsa olmaz ne yapalm
  • Yok mu bir şeyler söylemek isteyen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.