Şimdi Ara

Arkadaşlar topladığım pc için ACİL bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • INTEL Q6600 QUAD CORE 2.4Ghz 8MbCache 1066Fsb 65nm
    ASUS P5K SE P35 DDR2 1066Mhz 1333FSB KATI KAP. ANAKART
    250 GB 7200 RPM 16MB CACHE SATA2 HARDDISK seagate
    1 GB DDR2 800 6400 RAM (2tane)
    DRW-1814BL 18X ± DOUBLE LAYER LIGHTSC. SATA DVD-RW SİYAH
    ATI Radeon HD 3850 256MB GDDR3 PCI-E Dual DVI / ViVO
    RC-690 460W nVIDIA SLI UYUMLU ATX SİYAH KASA
    LG L194WT-SF 5MS 2000:1 GENİŞ EKRAN 19" LCD

toplam 1500ytl

Ram konusunda bi bilgisayar firması çalışanı bana 2GB 1066MHz DDR2 CL5 (5-5-5-15) DIMM (Kit of 2) (NVIDIA SLI-Ready)
    bu Ramı önerdi sizce ramı değiştirip dediğini mi almalıyım bi fikir verirseniz sevinirim yarın alıcam çünkü....
    son olarak sistem nasıl sizce??
    şimdiden teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetyaman -- 26 Ocak 2008; 2:48:41 >

• Belki banada yazan olur:(
  • işlemci güzel
    anakartı GIGABYTE P35-ds3r ile değiştirebilirsiniz
    hdd güzel
    ram olarak ddr2 800 MHZ iş görür ama rami önerilen ile diğiştirirseniz daha performanslı olacağı kesin ama 2 katı fayat ödeneceği unutulmamalı
    diğer bileşenler güzel
  • dostum dediğin anakart gerçkten güzel...bende diyorum ki o iki ram arasında 60 dolar fark war ona wereceğime 60 dolar fark gidip 8800gt alayım ekran kartını..bende böyle daha iyi olur gibi geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetyaman

INTEL Q6600 QUAD CORE 2.4Ghz 8MbCache 1066Fsb 65nm
    ASUS P5K SE P35 DDR2 1066Mhz 1333FSB KATI KAP. ANAKART
    250 GB 7200 RPM 16MB CACHE SATA2 HARDDISK seagate
    1 GB DDR2 800 6400 RAM (2tane)
    DRW-1814BL 18X ± DOUBLE LAYER LIGHTSC. SATA DVD-RW SİYAH
    ATI Radeon HD 3850 256MB GDDR3 PCI-E Dual DVI / ViVO
    RC-690 460W nVIDIA SLI UYUMLU ATX SİYAH KASA
    LG L194WT-SF 5MS 2000:1 GENİŞ EKRAN 19" LCD

toplam 1500ytl

Ram konusunda bi bilgisayar firması çalışanı bana 2GB 1066MHz DDR2 CL5 (5-5-5-15) DIMM (Kit of 2) (NVIDIA SLI-Ready)
    bu Ramı önerdi sizce ramı değiştirip dediğini mi almalıyım bi fikir verirseniz sevinirim yarın alıcam çünkü....
    son olarak sistem nasıl sizce??
    şimdiden teşekkürler....

alacagın ram ler guzel...eger para sorunun yoksa tabiiki diğer ram i al...ama yoksada tribe girmene gerek yok..cünkü senın gozle ayırdedebılecegın boyutta bir değişim yakalayamazsın...ama para sorunun yoksa ilk önce ekran kartında değişiklik yap derim..yoksada canın saolsun sistemın kötü değil.....kolay gelsın

• bence 8800gt çok daha iyi bir tercih olucaktır, amaç oyun ise
  • Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşkkr ederim...siparişi werdim..hem ramlari hemde 8800gt yi alıyorum eşe dosta taksit zamanı yalwarırız artk napalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşkkr ederim...siparişi werdim..hem ramlari hemde 8800gt yi alıyorum eşe dosta taksit zamanı yalwarırız artk napalım

Hayırlı olsun
    Bilgisayar işi böyledir adamı zarara uğratır
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • sağolun arkadşlar...
  • hayırlı olsun
  • güle güle kullan hayırlı olsun..
  • quote:

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşkkr ederim...siparişi werdim..hem ramlari hemde 8800gt yi alıyorum eşe dosta taksit zamanı yalwarırız artk napalım

dostum pıyasada 2 mılayara cep telefonu satıyolar bu millet gidip alıyor ve kullanıyor hatta 2 tane alıyorlar..ama hayatımızın bütün çoğunluğunu kapsayan ve gerçekten de yaşantımızı çoğunlukla etkileyen bilgisayar kavramı bize çoğu zaman pahalı gelebiliyor..böyle bir ikilemden yola çıkarak önerim; elinden geldiğince makinana para harcamandır...nekadar yatrıım okadar zaman-görselllik-rahatlık sağlayacaktır...herkes sıkışır merak etme sıkaşan sadece sen olmassın....kolay gelsin, hayırlı olsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.