Şimdi Ara

Arkadaşlar topladığım sistem nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir sistem topladım sizinde görüşlerinizi almak isterim.

cpu : intel g3258 3.2 ghz ( o.c ile 4.5 kullanmaktayım)

anakart : asus z97 pro gamer

Ram : kingston hyper x savage 2*4 8gb 1600 mhz

ekran kartı : msi gtx 770 2 gb 256 bit

kasa: cooler master haf 912 750 watt

cpu cooler : thermaltake water 3.0 performer c

ssd : ocz 120 gb

hdd : seagate 1 tb +1 tb

monitörüm mevcut olana samsung syncMaster S23b350

zamanla işlemcide değişiklik olacak

iyi kötü her eleştiriye açığım

• Kasa o sisteme göre pahalı gibi. G3258 nasıl performans veriyor?
  • Darboğaz şovvvvvvvvv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır toplanıyorsa Gtx 770 yerine güncel bir gpu seçilebilirdi ama performansı iyi karttır ona lafım yok.
    g3258 nedir hocam ya ne oc yaparsan yap darboğaz yapacaktır .Şunu öneren sitenin yatacak yeri yok
  • hocam anladığım kadarıyla sistemi ileriye dönük olması için bu şekilde topluyorsunuz.şuan alırken iki ihtimal var ya ekran kartını düşük alıp ileride değiştireceksiniz yada işlemciyi düşük alıp ileride değiştireceksiniz. anakart seçiminden anladığım şu ki ileride i5-4690k veya 4790k alıp üst seviye oc yapmayı planlıyorsunuz. z97-pro gamer; gaming anakart olmasının yanında aynı zamanda üst seviye oc imkanı sunar. ama şöyle söyliyeyim asus z97-a veya gigabyte z97x gaming 5 gibi anakartlar ile de i5-4690k ile rahatlıkla 4.5-4.6 gibi hızlara çıkarsınız.benim bu sistemde değiştirin diyebeileceğim sadece 2 ürün var. ilki ekran kartı aynı fiyata r9 290 almak daha mantıklı.bir diğeride seçtiğiniz sıvı soğutma. eğer üst seviye sıvı soğutma almayacaksanız sıvı soğutma almanın pek de manası yok. çünkü performans olarak kaliteli bir hava soğutmadan farkı yok aksine daha da gürültülü.o yüzden işlemci soğutucu olarakhttp://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-nic-c4-775115011555613662011am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html?srt=PU bunu önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugues de Payen -- 10 Şubat 2015; 0:31:08 >

• Arkadaşlar işlemci idareten kullanılmakta zaten şu anda oyuna pek vakit ayıramıyorum ama ileride ( 2-3 ay içinde ) 4790k da gözüm var olmadı 4690k ikisinden birini mutlaka alacağım . Aslında g3258 pek kötü bir işlemci değil şu anda işimi görmekte ve zaten bu sistem yarı yarıya benim cebimden çıktı. tabi ki burada önerilerden yola çıkarak daha iyi bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
  • Darbogaz olabilir ama emin degilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gençüye -- 10 Şubat 2015; 9:16:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hugues de Payen kullanıcısına yanıt
    hocam şu anda zaten sistem toplu vaziyette kullanmaya başladım, yakın zamanda işlemciyi değiştireceğim.
    ekran kartı konusunda zaten çok aman aman bir performans bekleyen biri değilim ama inanıyorum ki gtx 770 beni uzun süre yarı yolda bırakmaz.
    Ve o.c hakkındaki düşünceleriniz doğru yakın zamanda yeni işlemci alıp bir farklılık yaratmayı düşünüyorum.
  • Dar boğaz konusunda bende bir ikilem arasındayım fakat esas olarak merak ettiğim. i5-4690k veya 4790k ile ileride beni ne kadar idare edeceği.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.