Şimdi Ara

Arkadaslar TTNET`in Yerine Internet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 4 yildir TTNET kullaniyorum.Ancak malum,cok yavas.Fiberoptik de var apartmanizda ancak Fileserve premium`um olmasina ragmen 100 kb ile indiriyor bir dosyayi.TTNET paketim 8 mbps hiz,sinirsiz ve 55 TL.Buna yakin bir fiyata nerden 10-20 mbps sinirsiz internet alabilirim?

• 10Mbps Limitsiz 49,00 TL Türkcell Süperonline Fiber net.
    20Mbps Limitsiz 69,00 TL Türkcell Süperonline Fiber net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 16 Eylül 2011; 14:17:39 >
  • Tesekkurler tam da onu dusunuyordum.Ancak taahhutlu olarak 49 TL diyor ben ondan alacagim.20 MBPS Limitsiz 49 TL`ye geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

10Mbps Limitsiz 49,00 TL Türkcell Süperonline Fiber net.

+1
  • süpeonline diye bir şey çıktı herkes çok öçvüyor
  • Turkcell superonline'ye güvenebilir miyim _? Kullananlar var mı ? Kaç megabiti görüyorsunuz ? Bir de kesinti falan oluyor mu ?
  • Ben bağlatıyorum süperonline apartmanda fibreroptik var zaten 49 TL 20 mbps sınırsız.Fiberoptik yoksa sakın almayın! bir işe yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fear-man

Ben bağlatıyorum süperonline apartmanda fibreroptik var zaten 49 TL 20 mbps sınırsız.Fiberoptik yoksa sakın almayın! bir işe yaramaz.

Burada fiberoptik olduğunu sanmıyorum.Mahallenin santrali eski.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fear-man

Tesekkurler tam da onu dusunuyordum.Ancak taahhutlu olarak 49 TL diyor ben ondan alacagim.20 MBPS Limitsiz 49 TL`ye geliyor.

Vallahi iyi edersin.En azından 1mb upload düşük ping.
  • hocam ben uydunet 1 mbpsden net limitsize geçtim şuan baya memnunum ama superonline iyi diyorlar aslında bende onu istiyordum ama ttnet kandırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

10Mbps Limitsiz 49,00 TL Türkcell Süperonline Fiber net.

İlk işim bu tarifeye geçmek süper hız süper fiyat
  • her yere fiber hat çekmemişler, bizim bi 500m-1km ileriye kadar getirdiler ama bizim burada hala yok, olsa bende ttnet den kurtulmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 17 Eylül 2011; 13:53:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.