Önce kullanım amacını bilmek lazım :D neye göre alıcaksın sadece fiyatları için mi istiyorsun ne bilim bir kriterin olmalı ki yardımcı olalaım :)
quote:
Orijinalden alıntı: Sterilmikrop
Önce kullanım amacını bilmek lazım :D neye göre alıcaksın sadece fiyatları için mi istiyorsun ne bilim bir kriterin olmalı ki yardımcı olalaım :)
eyvallah takma adını zor okuduğum ve yazmaya erindiğim arkadaş. tek cevap veren sensin. gözlerimiz yaşardı şimdi şöyle ki benden bu kamerayı bir zatı muhterem almam istedi. dini bütün pek muhterem bu kardeşimiz sanırım imam ya da öyle birşey. dini sohbetler, ne bilim piknikler falan çekip internetten yayınlamak istiyormuş. 3 ayakla çekim yapacak genelde. tek bildiğim bu. ben de çarpılmamak için en iyisini almak istiyorum. sonuçta dini bütün bir muhteremin parası. hak-hukuk meselesi olur diye siz değerli teknoloji canavarı arkadaşlarımıza sormak istedim. bu kadar...
quote:
Orijinalden alıntı: sLamen
quote:
Orijinalden alıntı: Sterilmikrop
eyvallah takma adını zor okuduğum ve yazmaya erindiğim arkadaş. tek cevap veren sensin. gözlerimiz yaşardı şimdi şöyle ki benden bu kamerayı bir zatı muhterem almam istedi. dini bütün pek muhterem bu kardeşimiz sanırım imam ya da öyle birşey. dini sohbetler, ne bilim piknikler falan çekip internetten yayınlamak istiyormuş. 3 ayakla çekim yapacak genelde. tek bildiğim bu. ben de çarpılmamak için en iyisini almak istiyorum. sonuçta dini bütün bir muhteremin parası. hak-hukuk meselesi olur diye siz değerli teknoloji canavarı arkadaşlarımıza sormak istedim. bu kadar...
En iyisi Dostum :D
SONY HDR-XR150 = Şimdi bu kameranın en güzel yanı HDD kayıt etmesi yani tekrar hafıza kartı al v.s v.s uğraşmazlar ama şuda varki görüntüleri aktarmak için capture etmeleri lazım yani bu tarz HDD kayıt yapan cihazlar genelde 2 GB partlar halinde kayıt eder, bunlarıda ayırmak için ekstra program lazım , bu arada ekranı dokunmatik bunun yanında pro duo hafıza kartıda ekstra kullanılabiliniyor, input ve output'larıda o tarz çekimler için ideal 25x optik zoom çokta fazla olmasada idare eder sony'nin bu fiyat aralıklarında 50x optik zoomlu kameraları bile var
SONY HDR-CX115E = bunu ben pek tutmadım :D direk sildim listeden o yüzen
SONY HDR-SR10 = buda ortalama bir handy cam sanırım açıkcası pekte bir bilgi bulamadım o yüzden elimdeki teknik özelliklere bakarsan hem hdd hemde optik zoom olarak xr150'den düşük ,
Bana kalırsa şu şartlarda SONY HDR-XR150 diğer kameralara göre daha önde gibi geliyor youtube'den ham çekim videoları var istersen onlarıda bir izle çekim kaliteleri nasıl diye
üstad bu ne demek oluyor: " şuda varki görüntüleri aktarmak için capture etmeleri lazım yani bu tarz HDD kayıt yapan cihazlar genelde 2 GB partlar halinde kayıt eder, bunlarıda ayırmak için ekstra program lazım ,"