Şimdi Ara

arkadaşlar w900i fotoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar w900i alıcam ama fotolar pc ye atılınca nasıl sizce.. lütfen yardımm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrifT_ManiA -- 2 Ekim 2006; 22:41:50 >

• ewt arkadaşlar bende merak ediyorum resim çeken videsu olan varsa atarsa iyi olur
  • fotoları tatmin edici k750i ye yakın kalite de foto çekiyor.video ise 350*288 pixel çözünürlüğünde,mp4 formatında ve 30 fps.harika videosu var
  • ben en yakın zamanda resim ve video atcam ama henüz değil... bayağı bi resim olduğu için upload uzun sürecek gibi görünüyo... şunu söylemeliyimki gerçektende çok güzel video ve resim çekiyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 3 Ekim 2006; 18:13:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: psikopat_demobil

fotoları tatmin edici k750i ye yakın kalite de foto çekiyor.video ise 350*288 pixel çözünürlüğünde,mp4 formatında ve 30 fps.harika videosu var

yaw yanlış bilgi var biraz 320*240 3gp olcak 30 fps doru ama foto kalitesi k750i gibi baya iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

ben en yakın zamanda resim ve video atcam ama henüz değil... bayağı bi resim olduğu için upload uzun sürecek gibi görünüyo... şunu söylemeliyimki gerçektende çok güzel video ve resim çekiyo...

çok iyi olur eğer çekebilirsen gündüz gece fotosu ve gündüz gece videosu çeksen çok iyi olur zahmet olcak ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: atorce

quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

ben en yakın zamanda resim ve video atcam ama henüz değil... bayağı bi resim olduğu için upload uzun sürecek gibi görünüyo... şunu söylemeliyimki gerçektende çok güzel video ve resim çekiyo...

çok iyi olur eğer çekebilirsen gündüz gece fotosu ve gündüz gece videosu çeksen çok iyi olur zahmet olcak ama

merak etme eklicem fotolarda her çeşit fotoya yer verdim (manzara,macro,geceçekim,gündüzçekim,açık-kapalı hava)tam 151 tane resim eklicem...

• ohh ohh ne güzel videoda bikaç tane yeter zaten
  • örnek olarak sadece bi tane resim gösterim... bakalım nasıl...?
  •  arkadaşlar w900i fotoları

bu sadece içlerinden bi tanesi devamı çok yakında... film gibi oldu iyimi
  • Benim çektiklerimi de tavsiye ederim fotoların olduğu topicte 10-20 sayfa geride, bayadır eklemiyorum eskidi artık
  • çok gzl bi kamerası warmış
  • w900i nin diğer resimlerini görmek için ____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____ topicinden 46 ve 47. sayfalarından sucveceza imzalı resimlere bakınız... hepsini ben çektim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 5 Ekim 2006; 13:51:25 >
  • W900i mp4 formatında değil 3gp formatında video ceker.Ayrıca fotograf kalitesi de çok iyi 2mp sonucta.ve se kalitesinde.
  • W900i'nin fotoğraf kalitesi ve video kalitesi oldukça iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

W900i'nin fotoğraf kalitesi ve video kalitesi oldukça iyidir.

• w900 de macro ve otofocus var mıdııı??????????????
  • Sony Ericsson K750i, K790i, W800i, W810i ve W900i'de autofocus (otomatik odaklama) ve macro özelliği mevcuttur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.