Şimdi Ara

Arkadaşlar Win7 den Xp ye geri geçmeyi düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlk önce ben Win7 kullanıcısıyım 7'li bir bilgisayar aldığımdan beri 7'ye soğuk kaldım neden mi çünkü:
    Uyumluluk , Erişim Engellendi gibi bir dosya değişimindeki uyarılar Ve son olarak da XP'de olduğu gibi dosyaları şak diye açamaması ve bunlar gib sorunlar neyse asıl konumuza geçelim arkadaşlar sizden bir şey isticem ve bir
    kaç soru soracağım.
    1-XP yüklemek istiyorum bazı PC'ciler XP'nin süresi bitmek üzere diyor ve 7'yi öve öve bitiremiyorlar.Süresi bitiyor derken ne demek istiyorlar.
    2-Arkadaşlar 7'den XP'ye geçersem ne gibi sorunlarla karşılaşırım.
    3-Arkadaşlar benim PC'nin XP'ye göre driverlerini bulmam mı gerekiyor?
    4-Benim bilgisayar Laptop benim eski bir PC var onun XP format CD'si var onu kullansam birşey olurmu?
    5-Ve benim ram 4GB XP 64BİT'mi yükliyeceğim yoksa XP 32BİT'mi ? Ne farkı var ?
    EK SORU-(Arkadaşlar bakın benim o eski PC'nin 80GB HDD,SabitDisk' mi ne var onu ek harici dik olarak
    Laptop'uma USB girişyle takabilirmiyim hani PC dükkanlarında satılanlar gibi)

Eğer XP indirme düşüncem kesinleşirse bana XP linkini verebilirmisiniz (64BİT,32BİT)

Şimdiden Teşekkür Ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgin222 -- 5 Temmuz 2012; 15:18:44 >

• Xp'ye geçmen için bir sebep yok ilk söylediğin sorunu çözmek için kullanici hesap denetimini kapatman lazim ama bence kapatma çünkü bilgisayarin güvenliğini tehlikeye atar. Eğer bilgsayarin yeni ise orijinal xp cdsi çalişmaz çünkü sata sürücüleri yok. Ek soruna gelince hdd kutusu alarak dahili hdd'ni harici olarak kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşım.

• Lütfen Başkalarınında Çözüm ve Önerilerini Alalım .
  • arkadaşlar acil yardım lazım uzun süredir window7 kullanıyorum otomatik güncellemeyi kapatmıştım hangi akıllı becerdiyse dün br güncelleme yapmış sistemin korsan olduğu yakalanmış. Sanırım yeni korsan avcısı bir güncelleme(kb976932) internette aradım ama fazla bilgi bulamadım yeni bir güncelleme olmasından dolydır byük ihtimal.
    Yardımlarınızı bklyorum
  • Arkadaşım şimdi korsan olsa bile ne olacakki sen şimdi ne yapmak istiyorsun güncellemeleri geri kapatmak mı ? ben anlayamadım
  • yakalamadan önce orjinal windows kullanır gibi kullanıyordum şimdi masaüstünde sağ alt köşede bu kopya sahtedir uyarısı var saçma sapan şeyler ypyor pc bir sürü kısıtlama gelmiş öncedende bi kere yakalanmıştım kb971033 korsan avcısı güncellemesiyle removewat programıyla sorunu halletmiştim şimdiki güncelleme yeni kurtulmam lazım bu beladan
  • Kardeş bana göre 2 seçimin var 1-WİN7 LOADER yani orjinal yapmaya yariyor , 2- hiç uğraşamam diyorsan format
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.