Yükleyebilirsin ama home olmasını tavsiye etmem . Ağ sorunları olduğunu duymuştum ....
yükleyemezsin.. lisans sadece bir pc de kullanılır.. yüklerisn etkinleştirme yapamazsın 1 ay sonra pc nin biri uçar :) ağda xp home nin sorunları var demen yanlış olmuş XP Pro ile Home arasında bu farklar var.. http://www.turkcenet.org/wown_htm/wxpdifs.htm
tamam da arkadaşım.... Net ile vede diğer hiç bir dijital sey ile bağlantısı olmayan PC lere aynı lisans ile yukleme yaptıktan sora neden aktivasyon istesinkii :D
CD kendi içine bir kayıt yapyorsa bilmem
CD:Beni bir PC ye yuklediler başkasına yuklenmem :p
demez yanii...
ama sonuc olarak Bir lisans bir PC içindir...Oyle olmasa neden şirketler bircok lisans alsın ki...
bir lisans bir pc içindir.. bir lisanslı cd den binlerce kez windows kurabilirsin ama sadece bir pc ye lisansı geçerli olur.. diğerlerini cracklersin ama yasal olmaz ben bunu kasteddim.. çok heveslisinizi postun artmasına
şu anda sisteminizde kurulu olan işletim sistemi active edilmiş bir sistem olduğu muhtemel:)peki yaa daha sonradan kurmuş olduğunuz işletim sistemini tekrardan active etmeniz istenecektir işte bundan kurtuluş için arkadaşlar
C:/Windows/system32 klasörü içerisinde bulunan wpa.dbl ve wpa.bak activasyon dosyalrını bir diskete kopyalayın ve yeniden kurulmuş olan ve aynı dizinde yer alan system32 nin içerisine kopyalayın ve yeniden activasyon olayını halledin:)kolay gelsin arkadaşlar
1 arkadaslar ben bilgisayar yeni aldım vista işletim sistemi ile birlikte geldi ama ben xp ye dönmek istesem ve orjinal yeni bir xp cd si alsam xp yi yükleyebilirmiyim 2 toplama pc ye orjinal xp cd si alıp ta yükleme yapma şansımız var mı
bu konular hakkında neler yapabilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme