Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YAPACAĞINIZ BASİT BİR İŞLEMLE OKULUM FOTOKOPİ MAKİNASI KAZANACAK LÜTFEN YARDIM EDİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uzman 01 çok teşekkürler... Sizlerin sayesinde destek sayımız gittikçe artıyor moral oluyor bize
    Öğrencilerimizin selamı var

• up
  • up

zor bir iş değil 2 dakikanızı ayırarak yokluklar içinde bişeyler yapmaya çalışan bir okula katkı sunacaksınız. eğitime %100 destek.

haydi bastır...

Bu arada sınıf öğretmeniyim eğitimle ilgili her türlü soruları cevaplayabilirim...

• Dostum emeğine sağlık iki facimle destek oldum ayrıca 50 arkadaşımla da paylaştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Dostum emeğine sağlık iki facimle destek oldum ayrıca 50 arkadaşımla da paylaştım

Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.

Buraya bu başlığı açacağımı söylediğimde (tabi kampanyaya katılmayı söylediğimde de ) arkadaşlarım iğne ile kuyu kazmak olduğunu söylemişlerdi. Şeksiz şüphesiz samimiyetime inanın buradan sizin gibi insanların destek olacağına inanıyordum. Ve buradan azımsanamayak bir destek gördük. Evet daha epey bir desteğe ihtiyacımız var ama olsun biz bu makinayı alsak da almasak da siz değerli dostlar hep gönüllerimizde kalacaksınız. Demekki Türkiye'den ümidini kesmeyen insanlar var hala sağ olun var olun....

• Bu arada makina geldiğinde fotoğrafı buraya koyacağım. İnşallah buradaki herkesin Allah katında hakkı olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurukalem

quote:

Dostum emeğine sağlık iki facimle destek oldum ayrıca 50 arkadaşımla da paylaştım

Buraya bu başlığı açacağımı söylediğimde (tabi kampanyaya katılmayı söylediğimde de ) arkadaşlarım iğne ile kuyu kazmak olduğunu söylemişlerdi. Şeksiz şüphesiz samimiyetime inanın buradan sizin gibi insanların destek olacağına inanıyordum. Ve buradan azımsanamayak bir destek gördük. Evet daha epey bir desteğe ihtiyacımız var ama olsun biz bu makinayı alsak da almasak da siz değerli dostlar hep gönüllerimizde kalacaksınız. Demekki Türkiye'den ümidini kesmeyen insanlar var hala sağ olun var olun....

Dostum rahat ol sen burdan bu makinayı alamasanda biz el ele verip yine alırız o makinayı. Zaten en kötü okuldaki çocuklara face açar ordan destek veririz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kurukalem

quote:

Dostum rahat ol sen burdan bu makinayı alamasanda biz el ele verip yine alırız o makinayı. Zaten en kötü okuldaki çocuklara face açar ordan destek veririz

Eyvallah çok teşekkür ederim...

Bu arada hesapların aktif olması gerekiyo o yüzden yeni hesapları kabul etmiyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurukalem -- 21 Aralık 2012; 23:27:19 >

• Up'sana yaw

• Suan mobildeyim yarin pcden yapicam up olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exaction

Suan mobildeyim yarin pcden yapicam up olsun

eyvallah... çok teşekkürler...
  • up
  • Uplama artık yeter şikayet etmekten bıktım seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

Uplama artık yeter şikayet etmekten bıktım seni

Sanane ki kardeşim adamın yaptığı amaç belli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

Uplama artık yeter şikayet etmekten bıktım seni

Tamam artık uplamıyorum. Al dh senin olsun. Şikayet etmenede gerek yoktu. Söyleseydin kapatırdık konuyu.

Destek olan arkadaşların hepsinden Allah razı olsun. Burada gördüm ki az da olsa çevresine duyarlı memleketine aşık insanlar var. Ama malesef sayımız çok az. Olsun belki bu makinayı alamayacağız. Zaten yoktu. Olmadanda biz canla başla çalışıyorduk. Yine çalışacağız. Söyleyecek söz bulamıyorum. Kendinize çok iyi bakın hoşçakalın...
  • up
    bir iki kişinin söylediğiyle gaza gelme destek olan çıkar.
  • Bazı arkadaşlar uplamayı şikayet etmiş, e o zaman saat başı mesaj atayım ben ne olduğunu öğrenmek için.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.