Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YAPACAĞINIZ BASİT BİR İŞLEMLE OKULUM FOTOKOPİ MAKİNASI KAZANACAK LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • facebookta favori mücevherin başlattığı bir kampanya var belki duyanlar olmuştur. okulumun ciddi anlamda fotokopi makinasına ihtiyacı var. yapacağınız basit bir işlemle bize katkı sunabilirsiniz. yardımcı olursanız şimdiden Allah razı olsun... Yapılması gereken çok basit. Facebook hesabımızdan Canım okulum uygulamasına giriyoruz. hemen katılına tıklıyoruz. sayfayı beğeniyoruz ve okul ara bölümüne İMKB SARAYİÇİ İLKOKULU yazıyoruz. Sonra destek ol butonuna tıklıyoruz.

Şu linkten direk uygulamaya gidebilirsiniz:https://www.facebook.com/Favori?sk=app_217341978330722

Destek olacak arkadaşlar lütfen topice yazsın.

• İlkokullu detected !1!11!bir!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

İlkokullu detected !1!11!bir!!
    hallettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

hallettim

Çok teşekkür edrim... Allah razı olsun :)
  • facebook um yok olsa yapardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

facebook um yok olsa yapardım

Sağlık olsun konuya katkı yapmanızda yeter belki tanıdıklarınızda vardır. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

İşte dh dayanışması diye buna denir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurukalem

quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

facebook um yok olsa yapardım

Sağlık olsun konuya katkı yapmanızda yeter belki tanıdıklarınızda vardır. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

İşte dh dayanışması diye buna denir.

konu açtım yeterli olur umarım
  • quote:

facebookta favori mücevherin başlattığı bir kampanya var belki duyanlar olmuştur. okulumun ciddi anlamda fotokopi makinasına ihtiyacı var. yapacağınız basit bir işlemle bize katkı sunabilirsiniz. yardımcı olursanız şimdiden Allah razı olsun... Yapılması gereken çok basit. Facebook hesabımızdan Canım okulum uygulamasına giriyoruz. hemen katılına tıklıyoruz. sayfayı beğeniyoruz ve okul ara bölümüne İMKB SARAYİÇİ İLKOKULU yazıyoruz. Sonra destek ol butonuna tıklıyoruz.

Şu linkten direk uygulamaya gidebilirsiniz:https://www.facebook.com/Favori?sk=app_217341978330722

Ben de Bingöllüyüm hocam. Bi an şaşırdım. Sarayiçi ilköğretim okulunu görünce.

Bura arada destek oldum

• quote:

facebookta favori mücevherin başlattığı bir kampanya var belki duyanlar olmuştur. okulumun ciddi anlamda fotokopi makinasına ihtiyacı var. yapacağınız basit bir işlemle bize katkı sunabilirsiniz. yardımcı olursanız şimdiden Allah razı olsun... Yapılması gereken çok basit. Facebook hesabımızdan Canım okulum uygulamasına giriyoruz. hemen katılına tıklıyoruz. sayfayı beğeniyoruz ve okul ara bölümüne İMKB SARAYİÇİ İLKOKULU yazıyoruz. Sonra destek ol butonuna tıklıyoruz.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: doctoruntardisi

quote:

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: 241

Alıntıları Göster
    Daha 1370 kişiye ihtiyaç var yüklenin beyler.
  • İlkokullu yazdim seni bir yere benden uzak dur

Verdim bende oy
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

İlkokullu yazdim seni bir yere benden uzak dur

Verdim bende oy
    Bumudur budur çok teşekkür ediyorum hepinize Allah sizden razı olsun

İşte gol diye ben buna derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

İlkokullu yazdim seni bir yere benden uzak dur

Verdim bende oy
    Gerçekten okulunuzda hiç fotokopi makinası yokmu?. bu arada hocam seni çok taktir etdim gerçekten.ben senin yerinde olsam sallamazdım bile.2 tane Face hesabımdanda verdim oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

Gerçekten okulunuzda hiç fotokopi makinası yokmu?. bu arada hocam seni çok taktir etdim gerçekten.ben senin yerinde olsam sallamazdım bile.2 tane Face hesabımdanda verdim oyunu

Yok hocam ya kocaman okulda bi fotokopi makinası yok. İşte yaptığın iş sorumluluk yüklüyor üzerine. Çocukları daha iyi nasıl eğitiriz bunun derdindeyiz. Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurukalem -- 19 Aralık 2012; 21:16:29 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

Yok hocam ya kocaman okulda bi fotokopi makinası yok. İşte yaptığın iş sorumluluk yüklüyor üzerine. Çocukları daha iyi nasıl eğitiriz bunun derdindeyiz. Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun...

Alıntıları Göster
    tamamdır

• Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet C

tamamdır

Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CroxLine

Up

Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DehşetBişey

Daha 1370 kişiye ihtiyaç var yüklenin beyler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.