Şimdi Ara

Metrobusten Istinye Abd Konsolosluğuna Nasil Giderim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mecidiyekoy veya zincirlikuyu farketmez en hizli ve kolaya bicimde nasil ulasabilirim

• Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E7308EAF1

Up
    valla bana zincirlikuyudan minibüs var demişlerdi gittim hangi minibüse sorsam diğerine yönlendirdi ben de kızıp taksiyle gitmiştim.
    Hangi durak olduğunu hatırlamıyorum ama metroyla bi yere kadar gidip ordan taksiye binebilirsin.durak konsolosluk 5 lira tutmuştu.
  • Zincirlikuyu da in ordan minibüslere bin en rahat öyle gidersin.Sanırım Siyah tabelalı olanlara bineceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Zincirlikuyu da in ordan minibüslere bin en rahat öyle gidersin.Sanırım Siyah tabelalı olanlara bineceksin

Direk onunde atiyor mu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Cafer

quote:

Zincirlikuyu da in ordan minibüslere bin en rahat öyle gidersin.Sanırım Siyah tabelalı olanlara bineceksin

Direk onunde atiyor mu hocam

Ya 3-4 yıl oldu o taraflara minibüsle gitmeyeli tam hatırlamıyorum önünde atıyor mu ama sanki atmıyordu bir yerde sahile dönüyordu yürüme mesafesi bir yerde bırakıyordu Carrefour Rotary Lisesi Futbol federasyonu Mezarlık falan vardı.Sanırım orada inip dümdüz yürüyeceksinşz yaklaşık 15dk falan.Ama belki de önünde indiriyordur hiç bilmiyorum siz en iyisi şöföre sorun.

Not:Çok büyük ihtimalle önünde indirmiyor,İstinye Merkezde balıkçıların orada indirecek sanırım eğer işiniz aceleyse taksiyle çıkın konsolosluğa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 14 Nisan 2014; 23:34:17 >

• brk-bjk B kullanıcısına yanıt
    Evet acele hocam yarin vize gorusmem var taksiye nerden bineyim az yazmasi icin
  • quote:

Mecidiyeköyde inersen metrobüsten, 29Ş İstinye Dereiçi-Şişli otobüsü var mecidiyeköy meydandan geçiyo binersen önünde inersin.
    İstinyedereiçine giden minibüsler 4.Leventten kalkarlar.
    Zincirlikuyudan binebileceğin minibüslerle en fazla istinye sahile gidersin ordan da 15 dakikalık falan bi yürüme mesafesi var en rahatı 29Ş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BordooMaavi -- 14 Nisan 2014; 23:45:04 >
  • quote:

Hocam seni indirdiği yerde bin taksiye zaten en fazla 5-6 lira tutar diye tahmin ediyorum.Çok fazla tutmaz 5dk ya da çıkarsın yukarıya.Trafik olur mu bilemem ama.

Sanırım vize almaya gidiyorsunuz,bol şans
  • quote:

Bak şöyle yapıyorsun, Zincirlikuyu metrobüs durağında İstinye Park dolmuşlarına bin. Poligon mahallesi dönüşünde in. Oradan içeri girmiyor dolmuş.
    Yada 40B otobüsleri de aynı güzergahta gider.

Poligon mahallesini bilmiyorum ama Google Earth'den baktım Borsa'da inicem diyebilirsin şoföre.

Dolmuş için konuşayım, borsanın biraz ilerisinde inince sol taraftaki mahallede kalıyor konsolosluk. Ama dolmuş aşağı doğru İstinye Devlet hastanesine iniyor. Borsada yada Poligon mh. dönüşünde inersen taksi 5-6 lira anca yazar sanırım. Google earth'den de bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh1999 -- 14 Nisan 2014; 23:49:52 >
  • Kardes metrobuste in mecidiyekoyde metroya bin seyrantepe duragindan onceki durak hangisiyse onda in hatirlayamiyorum sanirim levent miydi 4.leventmiydi oyle biseydi indikten sonra minubuse biniceksin orda minubus duraklari var zaten dereicimi oyle biyerdi yanlis hatirlamiyosam gidicegin yer sen sor iste orda birine minubusten inince boyle cadde ustunde birakiyo seni bi 10 15 dakika yuruyosun konsolosluga kime soylesen tarif eder tepeye kale gibi yapmislar konsoloslugu yani rahat ol sora sora bulunuyo :D bende gecen cuma vize gorusmesi icin gittim kolay buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

valla bana zincirlikuyudan minibüs var demişlerdi gittim hangi minibüse sorsam diğerine yönlendirdi ben de kızıp taksiyle gitmiştim.
    Hangi durak olduğunu hatırlamıyorum ama metroyla bi yere kadar gidip ordan taksiye binebilirsin.durak konsolosluk 5 lira tutmuştu.

Hocam hangi metro duragi bi hatirlasaniz
  • Xtremee kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardesim cok sagolasin valla :D
  • quote:

quote:

İstinye Park dolmuşları Levent ve 4.Levent'ten geçiyor. Ana kalkış yeri Beşiktaş Barbaros bulvarı girişi.
  • quote:

quote:

Şimdi google mapsten baktım en yakın durak Darüşşafaka görünüyor.
    Yukarıdaki arkadaşların tavsiyelerini de oku.
    İnternette bakarsan mutlaka bulursun.
  • brk-bjk B kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam tesekkurler :)
  • Rica ederim
  • quote:

Rica ederim
    O kadar yazdım bi bana teşekkür gelmedi. Yok bi daha yol tarifi felan.
  • dh1999 kullanıcısına yanıt
    Hocam olur mu oyle sey allah razi olsun sizden de
  • quote:

Hocam olur mu oyle sey allah razi olsun sizden de

Önemli değil, ama arkadaşların tarifi önünden geçiyorsa onlara uy tabi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.