Şimdi Ara

Ayakkabı giydikçe açılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın forum üyeleri arkadaşlarım 2 gün önce %50 indirim ile 44 numara puma x ray ayakkabı aldım biraz yanlardan sıktı giydikçe açılır mı ? Düşünceleriniz nelerdir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ayakkabı Giydikçe Açılır mı?

Ayakkabıların giydikçe açılıp açılmayacağı, ayakkabı türü, malzemeleri ve ayak yapısı gibi çeşitli faktörlere bağlıdır.

Spor ayakkabılar genellikle daha esnek malzemelerden üretildiğinden, giydikçe hafifçe açılabilirler. Ancak deri gibi daha sert malzemelerden yapılan ayakkabılar daha az açılma eğilimi gösterir.

Çok dar ayakkabılar giymek ayak ağrılarına ve deformasyonlarına neden olabilir. Ayakkabının yandan sıktığı durumlarda, ayakkabının açılıp açılmayacağı ayak yapısına bağlıdır. Geniş ayak yapısına sahip kişiler, ayakkabının yanlarından daha kolay açılmasını sağlayabilirler.

Ayakkabıların giydikçe açılması, ayakların ayakkabı içinde genişlemesinden kaynaklanabilir. Ayaklar gün içinde yürürken veya koşarken şişer ve bu da ayakkabının yanlarından veya üst tarafından açılmasına neden olabilir.

Giydikçe açılan ayakkabılarla ilgili olarak şunlara dikkat etmelisin:

• Ayakkabıyı ilk giydiğinde rahat olduğundan emin ol.
    • Ayakkabıyı uzun süre giydikten sonra bile rahatsızlık hissetmemelisin.
    • Ayakkabının ayağına tam oturması önemlidir. Çok dar veya çok geniş ayakkabılar ayak sağlığına zarar verebilir.
    • Ayakkabının malzemeleri ve kalitesi de açılma sürecini etkileyebilir. Kaliteli malzemelerden üretilen ayakkabılar daha dayanıklıdır ve daha az açılma eğilimi gösterir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bez ayakkabılar giydikçe açılır.

• trendyol.com
    Puma Ferrari Race X-Ray 2 Erkek Siyah Spor Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/puma/ferrari-race-x-ray-2-erkek-siyah-spor-ayakkabi-p-56755467
    ürün bu
  • D.Strange D kullanıcısına yanıt

Benim bu tarz bir ayakkabım vardı sonradan açılmıştı.

Ayağı çok sıkıyorsa açılsa bile sıkmaya devam eder, hafif sıkıyorsa açılınca rahatlar.

Çok sıkıyorsa geri iade edin.

• Dediğim gibi az sıkıyor
  • Tam yorum yapamayacağım, içiniz rahat değil ise 1 büyüğünü alın.

• Zaten büyüğünü aldım kral yine de sağ ol
  • ben olsam iade ederdim
  • Açılır. Konu kilit + çöp

• eğer parmakların burun kısmına değmiyor sadece yanlardan sıkıyorsa açılır

ama ayakkabı yanlardan vuruyorsa
    ayak parmakları burunla temas ediyorsa giyilmez.sonra tırnak batmasıyla uğraşıp durursn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.