Şimdi Ara

arkadaslar yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 26 ekim ankara etlik teki metrodan dell 6400 dizüstü aldım1085 ytl ye özellikleri genuine ıntel (R) cpu 1.86ghz 1024 mb ram 120 gb harddisk
    ekran kartına ise 256 mb ekran kartı dedi bana ama mobile ıntel (R) 945 GM express chipset family yazıyo bi manager lik oyununda bile bi titreme felan var ekranda nedenini anlayamadım kandırıldımmı acaba vede su anda vista yüklü pc de acaba ne yapmam lazım böle devammı etcek ?? yardımcı olursanız sevinirim...

• menejerlik oyunundaki titreme ekran kartinin yetersizliginden kaynaklandigini dusunmuyorum. baska bir sebebi olabilir. menejirlik oyunlari bildigim kadariyla ekran karti olarak fazla birsey istemiyorlar. vista'dan dolayi olabilir. ayrica ramini artirirsan boyle bir sorun yasayacagini da sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinaski -- 27 Ekim 2007; 20:19:01 >
  • mobile ıntel (R) 945 GM express chipset family bu ekran kartı ne yaa anlamadım gitti
  • paylaşımlı bir ekran kartın varsa oyun olarak pek fazla birşey beklememek gerekir. paylaşımsız olursa 1085 ytl olmazdı. vistaya şu an için gerek yok bence, xp kurarsan performansın artar. birde oyle dene bakalım.
  • eyv. zekk saolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    12 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    ARKADASLAR LUTFEN YARDIMM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.