Arkadaşlar pc oyunlarında konu rağbet görmedi bende buraya yazayım dedim.Street figter x tekken oynayan arkadaşlarımız var ise şu ikonların ne anlama geldiğini açıklasın lütfen çıldıracağım.Demek istediğim mesela resime bakarsak shoryuken hareketini ne ile yumruğa basınca yapabiliyoruz.Ne olur konu dışı size güveniyorum yardımı eksik görmeyin.
kırmızı şeyi yani joyistic i sırayla nereye çevireceğini yazıyo. Mesela soryuken i "ileri-aşağı-ileri-yumruk" ile yapabiliyosun depdep (şanpuakyu) "aşağı-geri-tekme" mesela
quote:
Orijinalden alıntı: Elimon
kırmızı şeyi yani joyistic i sırayla nereye çevireceğini yazıyo. Mesela soryuken i "ileri-aşağı-ileri-yumruk" ile yapabiliyosun depdep (şanpuakyu) "aşağı-geri-tekme" mesela
Hocam klavye'de oynuyorum yoksa joystickle yapamayacak kadar düşmedik yani.Hocam çok saol kaptım ben bu durumu.Peki bu easy commands falan yazıyor aşağıda bunlar aynı hareketlerin kolay yapılışı mı yoksa farklı hareketler mi?
quote:
Orijinalden alıntı: AtletliSapik
quote:
Orijinalden alıntı: Elimon
Hocam klavye'de oynuyorum yoksa joystickle yapamayacak kadar düşmedik yani.Hocam çok saol kaptım ben bu durumu.Peki bu easy commands falan yazıyor aşağıda bunlar aynı hareketlerin kolay yapılışı mı yoksa farklı hareketler mi?
Onları bilmiyorum hocam ben. SF4'den hatırladığım kadarıyla cevapladım.
Çok saol hocam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun gerçekten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme