Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1_Arkanızda kurt,köpek filan nasıl alıyosunuz
    2_Özel Mesaj nerden atılıyo
    3_Partye birini nasıl davet ediosun
    4_Skill olayı nedir?
    ben 1 dan 2 kyuyum yaşlı ve kaslı bi herif varya onu kullanıyom bi yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: saja

Size bazı sorum var:
    1_Arkanızda kurt,köpek filan nasıl alıyosunuz
    2_Özel Mesaj nerden atılıyo
    3_Partye birini nasıl davet ediosun
    4_Skill olayı nedir?
    ben 1 dan 2 kyuyum yaşlı ve kaslı bi herif varya onu kullanıyom bi yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!

1- Kurt yada diğer bazı hayvanları tame leyen bir karakter var(hunter)..Sana tavsiyem bırak bu hayvanları kendine lvl kas ,40 yada 50 lvl dan sonra en iyilerini alırsın.
    2- U harfine bastığında ' add frien ' e tıkla ve arkadaşının ismini tam olarak yaz ve ekle.o kadar.Konuşmak istediğinde U ya bastığında eklediğin kişier görünür ..
    3- cntr+ sol mouse tuşu ile görürsün yapabileceğin şeyleri(trade,party,sale vs)
    4- skill her oyunda kullanılan büyüler yada benzer şeylerdir :)

O dediğin dede rod ustası.Spear yada balta kullanabilirsin.İkisinden birini seçip geliştireceksin..

• saol kardesde ben skill nerdn yapcam onu bi anlatsan ve köpek almak istiorm 40 lvle bekliyemem bunları nerden temin etcem
  • quote:

saol kardesde ben skill nerdn yapcam onu bi anlatsan ve köpek almak istiorm 40 lvle bekliyemem bunları nerden temin etcem
    arkadaşım dragon castle da bookstore die bi adam var ondan senin rod kitabı alcan ondan soora kitabı okican bunun için int gerekli neyse okican ondan sora B ye basıp kitabın orda k artıya tıklayarak geliştircen ama her kitap için en fazla 5 e kadar çıkar
    daha fazlası gereksiz
  • köpek nerden alınıo
  • hangi charın var bilmiyorum ama tame yapabiliyorsan kendin kurt falan filan tame edebilirsin veya satılıyor bunlar bireysel vendorlarda kurt almanı ve onu kasmanı tavsiye etmem son kuşağa gelse bile cacık olmuyor kurttan...
    oyunda pm atmak için.....
    ! (boşluk) nick (boşluk) sonra mesajın
    bulundugun şehirdekilerin hepsinin senin yazını görmesi için.... ( yeşil olarak çıkan yazılar ama chi harcıyor bu şekilde yazınca ne kadar harcadığını unuttum)
    # (boşluk) mesaj

veya chat konsolunun yanında küçük bi buton var ordan da bunları yazabilirsin....
  • quote:

köpek nerden alınıo

heheh bu arada o köpek deel kurt hani tarkanın kurdu varya ondan işte
  • eet adamların açtığı emrchant alrda satılır 10 dan yukarısını alma 5k ya bile bulursun ama 10 k ya bulursan al...

skillde bookstore den ya balta ya spear rod seççen sonra kitabı okuyunca b ye geççek ordan arttırdıkça soru işaretlerinin içinden skill çıkcak...

job ise lord sagunun hızasında iki kapıda ikişer adam var varrior psician hunter assasin bunlardan hangisini istiosan gitcen 1st job ... dicen accept dicen b ye onun skilleri gelio ve senin mesleğinde o oluo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR

eet adamların açtığı emrchant alrda satılır 10 dan yukarısını alma 5k ya bile bulursun ama 10 k ya bulursan al...

skillde bookstore den ya balta ya spear rod seççen sonra kitabı okuyunca b ye geççek ordan arttırdıkça soru işaretlerinin içinden skill çıkcak...

job ise lord sagunun hızasında iki kapıda ikişer adam var varrior psician hunter assasin bunlardan hangisini istiosan gitcen 1st job ... dicen accept dicen b ye onun skilleri gelio ve senin mesleğinde o oluo...

nerde bu emrchant yaws
  • dragon castle da biraz arastirmaci ol !...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.