Şimdi Ara

arkadaşlar yardım daralıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 23 yaşındayım bir hafta boyu hastalandım hep halsizdim midem falan bulanıyordu birinci hafta tamamlanırken o gün her günkü gibi normal geçti gece 2.30 gibi yatağa girdim anlam veremediğim birşey oldu kafayı yiyecek gibi oldum bir kriz geldi kötü oldum lavaboya koştum bu arada yurtta kalıyorum neyse o andan sonra ikin gün boyunca şokta gibiydim arada 2 gün iyi geçti panik ataktır dedim psikiyatri ye gittim antidepresan verdi bu gün 20 küsür gün oldu halen öyleyim bir türlü rahatlayamıyorum sürekli ağlıyorum daralıyorum bir türlü rahatlama basmıyor uyurken bile işkence çektiğimi fark ediyorum uyanırken korkuyla uyanıyorum bu gün de kötü olacak mı diye lütfen yardım bol bol dua ediyorum ama olmuyor inşallah yakın zamanda geçer diye ümit ediyorum sürekli kafam dolu bir türlü rahatlayamıyorum hep düşünceler basıyor yeter artık diyorum ama genelde moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum çok farklı bir durum hiçbirşey zevk vermiyor dikkatimi toparlayamıyorum titremeler basıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: !MeVZuDeRiN!

arkadaşlar 23 yaşındayım bir hafta boyu hastalandım hep halsizdim midem falan bulanıyordu birinci hafta tamamlanırken o gün her günkü gibi normal geçti gece 2.30 gibi yatağa girdim anlam veremediğim birşey oldu kafayı yiyecek gibi oldum bir kriz geldi kötü oldum lavaboya koştum bu arada yurtta kalıyorum neyse o andan sonra ikin gün boyunca şokta gibiydim arada 2 gün iyi geçti panik ataktır dedim psikiyatri ye gittim antidepresan verdi bu gün 20 küsür gün oldu halen öyleyim bir türlü rahatlayamıyorum sürekli ağlıyorum daralıyorum bir türlü rahatlama basmıyor uyurken bile işkence çektiğimi fark ediyorum uyanırken korkuyla uyanıyorum bu gün de kötü olacak mı diye lütfen yardım bol bol dua ediyorum ama olmuyor inşallah yakın zamanda geçer diye ümit ediyorum sürekli kafam dolu bir türlü rahatlayamıyorum hep düşünceler basıyor yeter artık diyorum ama genelde moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum çok farklı bir durum hiçbirşey zevk vermiyor dikkatimi toparlayamıyorum titremeler basıyor

Panik atak kardeş. Bende de kışın başında başladı hala tedavi görüyorum. Bunun tedaviside uzundur. Yalnız antidepresanlar işe yaramıyor. Anksiyete ilaçları kullanıyorum ben. 100% olmasada baya rahatım. Aynı senin gibiydim. Düzgün bi ruh sağlığı ve psikiyatri kliniğine git. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: oKsyqeN

quote:

arkadaşlar 23 yaşındayım bir hafta boyu hastalandım hep halsizdim midem falan bulanıyordu birinci hafta tamamlanırken o gün her günkü gibi normal geçti gece 2.30 gibi yatağa girdim anlam veremediğim birşey oldu kafayı yiyecek gibi oldum bir kriz geldi kötü oldum lavaboya koştum bu arada yurtta kalıyorum neyse o andan sonra ikin gün boyunca şokta gibiydim arada 2 gün iyi geçti panik ataktır dedim psikiyatri ye gittim antidepresan verdi bu gün 20 küsür gün oldu halen öyleyim bir türlü rahatlayamıyorum sürekli ağlıyorum daralıyorum bir türlü rahatlama basmıyor uyurken bile işkence çektiğimi fark ediyorum uyanırken korkuyla uyanıyorum bu gün de kötü olacak mı diye lütfen yardım bol bol dua ediyorum ama olmuyor inşallah yakın zamanda geçer diye ümit ediyorum sürekli kafam dolu bir türlü rahatlayamıyorum hep düşünceler basıyor yeter artık diyorum ama genelde moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum çok farklı bir durum hiçbirşey zevk vermiyor dikkatimi toparlayamıyorum titremeler basıyor

Panik atak kardeş. Bende de kışın başında başladı hala tedavi görüyorum. Bunun tedaviside uzundur. Yalnız antidepresanlar işe yaramıyor. Anksiyete ilaçları kullanıyorum ben. 100% olmasada baya rahatım. Aynı senin gibiydim. Düzgün bi ruh sağlığı ve psikiyatri kliniğine git. Geçmiş olsun.

Ilk kriz panik atak kesin de o andan sonra korktum mu ne olduysa anksiyete bozukluğu oldu bence eve geldim hava değişimi olsun diye bide yarın burada gideyim doktora

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Var mi böyle problem yaşayan başka arkadaşlar

• Lütfen yardım edin yok mu böyle durum yaşayıp atlatan içim yanıyor sürekli

• !MeVZuDeRiN! ! kullanıcısına yanıt
    Bence büyüklerine danış hacıya hocaya görün muska falan yazdır. Cok cahilce evet biliyorum ama bunu yapan ve faydasını gören cok kişi var.

• 1 haftalıgına memlekete yada akrabana falan git kafan dagılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUJRA

Bence büyüklerine danış hacıya hocaya görün muska falan yazdır. Cok cahilce evet biliyorum ama bunu yapan ve faydasını gören cok kişi var.

Bir tane hoca ya gittim dua falan okudu birşey yok stres ten falandır dedi depresyonda değilim panik atak falan yok ama kendimi tuhaf hissediyorum aşırı yorgunluk bir durgunluk var bende yemek yiyemiyorum inşallah erken geçer rabbim yar vede yardımcımız olsun cevaplar için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: wasp54

1 haftalıgına memlekete yada akrabana falan git kafan dagılır.

Gittim eve bir ay önce ilk hafta yaramadı ilk mesajı da orada iken yazdım sonra düzeldim okula geri dönünce tekrar başladı inşallah geçer bir türlü odaklanamıyorum birşeye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wasp54

1 haftalıgına memlekete yada akrabana falan git kafan dagılır.

Gittim eve bir ay önce ilk hafta yaramadı ilk mesajı da orada iken yazdım sonra düzeldim okula geri dönünce tekrar başladı inşallah geçer bir türlü odaklanamıyorum birşeye

Ben de daraldıgım zamanlarda çıkıyorum dışarı ilk once sıkıntımın ne oldugunu anlamaya calısıyorum sonra diğer zor durumlarda olan insanlarla karşılaştırıyorum çok şükür elim ayagım tutuyor, yuzum kızaracak bir yanlısım olmadığı için onu sıkıntı yapmamın anlamsız oldugunu ve sahip olduklarım için mutlu olmam gerektigini anlıyorum. Zaten en başta dünyalık işleri kafaya takmamak lazım buda daha huzur verici :)

• Anksiyete bozukluğu gibi duruyor zaten doktorlar da öyle söylüyor dün tiroid bezi testi için kan verdim pazartesi inşallah hayırlı bir sonuç çıkar çok salgılanması durumunda sürekli anksiyete li bir hal yaşarmış kişi gerçekten zor bişey allah kimseye göstermesin zaten ablam da vede kardeşimde de var inşallah tiroid den kaynaklıdır

• 5 ay falandır kurtuldum çok şükür geçti ya genelde her gün bir kere dahi olsa aklıma geliyor ama iyiyim sadece Öyle geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncuasd

Hocam sorun neymiş?

Yaygın Anksiyete bozukluğu var diyordu her doktor ilaç falan veriyordu en sonuncusununkini denedim hafif dozda iki hafta falan sonra geçti ilaçla olmadı nasıl geçti bilmiyorum bende Valla tabi öncelikle hastalığı anladım ne yapmam gerektiğini aşağıda yaptıklarım var sadece arada bir aklıma geliyor halen ama etkilenmiyorum unutmak kolay değil ~çağımızın yaygın hastalığı çoğu insanda görülüyor buda insanı rahatlatıyor ~yaşayanlar geçer diyor gerçektende öyle ~rahat olmak lazım herşeyi kafaya takmamak lazım ~bide düşülen boşluğun doldurulması lazım muhakkak bir yerde birşeyde eksiklik vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !MeVZuDeRiN! -- 5 Aralık 2014; 5:34:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.