Bildirim
Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz. Windows 8 Consumer Preview
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Format çak -
quote:
Orijinalden alıntı: POLATAGA
Format çak
Birader formatsız olmazmı ya indirdiğime pişman oldum. Bilgisiyar kaldırmadı çoğu uygulamaya zaten izin vermiyor sesde yok tek internet -
Konu güncel -
XP'den W8'e hm..
Bi ara geçiş falan yeseydin ne bu hız :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Aras.
XP'den W8'e hm..
Bi ara geçiş falan yeseydin ne bu hız :)
Birader sonunda düzelttim deneme sürümüymüş indirim dedim nasıl bir program diye baktım ama pişman oldum indirmeni önermem silmekte zorlandım.Arkadaş sağolsun yardım etti düzelttik. -
quote:
Orijinalden alıntı: arif-arsen
quote:
Orijinalden alıntı: Aras.
XP'den W8'e hm..
Bi ara geçiş falan yeseydin ne bu hız :)
Birader sonunda düzelttim deneme sürümüymüş indirim dedim nasıl bir program diye baktım ama pişman oldum indirmeni önermem silmekte zorlandım.Arkadaş sağolsun yardım etti düzelttik.
denemeyi düşünüyordum, bir bakayim dedim.
Neyse beklicez artık tam sürümünü, teşekkürler -
W8 için hem yabancı hem bizim sitelerde yorumlar pek güzel değil. Final sürümü beklemek en iyisi. -
Eksikleri hataları görmek için sunulan bir deneme sürümü sonuçta. Keşke ayrı bir HDD ye kursaydın.
Neyse, tam kararlı sürümü beklemek en iyisidir derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alikiziltoprak
Eksikleri hataları görmek için sunulan bir deneme sürümü sonuçta. Keşke ayrı bir HDD ye kursaydın.
Haklısın ama dil seçeneğinde türkçe yok silmekte zorlandık arkadaşla -
quote:
Orijinalden alıntı: arif-arsen
quote:
Orijinalden alıntı: alikiziltoprak
Haklısın ama dil seçeneğinde türkçe yok silmekte zorlandık arkadaşla
Evet o da var. Ben de merak etmiştim arayüzünü falan kurayım mı diyordum ama vazgeçtim. Ekran görüntülerine falan baktım.
Ben şahsen çok iyi ingilizce biliyorum ama insanın anadili gibi yok. Ne kadar iyi bilsen de zevk vermiyor alışkanlık yani.
Bilmeyince de zorluyor insanı. Çıkmasını bekleyeceğiz artık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X