Şimdi Ara

arkadaşlar yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konu dışı olucaktı forumda konu dışı yanlışıkla sildim çarpım tuşamı bastım tam olarak öyleydi sanırım kb tekrardan yanlışıkla oldu konu dışı bulamadım oraya açamadım konuyu oyüzden buraya açtım konu dışı bulamadıgım için özür diliyorum arkadaşlar moralim bozuk yardım edin şimdi benim bir dostum var kardeşten öte onun netdemi nerde bilmiyorum tanışmışlar kız çok morali bozuktu kızı sanrm günahıni almak istemem dostum bana anlattı kız zorla evlendirilmis evlendiriliyor kız istemiyordu dostumda morali bozuk kaciracakti kızı kız istemiyordu sanrm onun üzülmesini istemiyordu sonra dostumla hala konuşuyorlardı en sonunda yanılmıyorsam kız intihar etti benle dostum agladik onun acısı tabikide bilemem o benden daha kötü ben kendimi suçlu hissediyorum birşey yapamadım diye moralim çok bozuk kardeşten öte dostumda korkuyorum intihar edecek kendimizi suçlu biliyoruz ben gittsem kanını yerde bırakmasam Gine fayda etmez moralim bozuk napacam önceden KESK şikayet ettseydik birşeyler yapsaydı yapamadı çok pişman gibiyim özür diliyom sizinde kafanızı şişirdim ama ne yapacagımı bilmiyorum siz bu işlerde anlarsınız benim gibi olan vardır illaki aranızda şimdiden tşkler

Demiştim şikayet ettim gitsin söylesin devlete falan ama birşey yapamadım ben çok pişman gibiyim napicam kendimi suçlu hissediyorum ALLAH CC Belalarini versin birşey yapamadım veya yapamadık kızı kurtaramadı ulan napicam yaw kafayı yiyeceğim eğer bu anlattıklarım gerçek dglsen kalbimden aglamiyorsam istemiyorsan vs vs ALLAH CC beni yarına kadar sağ çıkarmasın insALLAH CC

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Acil tavsiye
    2 ay önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.