Şimdi Ara

Arkadaslar Yardım Edermısınız!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu yukledim serverın otamatok Patcherını calıstırdım yükleme tamamlandı.Sonra C/lineageII/system den Le.exe yi masaüstüne yolladım.tıkladım ve Sonra asagıdaki hatayı verdi.

2007.6.24 09:26:09
    CPU : GenuineIntel Unknown processor @ 2682 MHz with 511MB RAM
    Video : GIGABYTE RADEON 9250 (6601)

General protection fault!

History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Yardım edersenız Memnun Olurum...

• Yanlız bundan once L2Gold da oynadım böyle bir sorun yasamadım.Bunu belirtmek istedim.
  • Kardes galiba bazı dosyalar eksik olunca bole yapıor yada yanlis yuklemeler sonucu sil tekrar yukle gecer..
  • Dosya eksik olma ihtimali bile yok.Clienti yükledim hiç bir upload yapmadan hemen Server updaterini çalıştırdım.Yükleme tamamlandı.hepsi bu burda bir yanlışlık varsa söyleyin

İşin garip tarafı bundan önce L2 Gold serverında oynayabilmem.onda böyle bir sorun yoktu.başka servera geçerkende aynı clienti kullanmadım ama neyse....
  • Windows çok sorun çıkarıyor.Oyunu tekrar kurduğunda sorun çözülmezse , format atmayı denemelisin.

Not:Bende önceden revenge oynuyordum sorunsuz çalışıyordu fakat yeni serverların bazılarında sorun çıkıyor.Özellikle C5 olanlarda..
  • az once sildim tekrar yükledim ama yine Aynı hata..:(
  • uzun zmndir girmiyorum l2 ye bu sprunla karsılasan bir cok arkadasimiz vardı cozumu tam hatırmalimıyorum ama eski topicler arasinda olmasi lasim tabi silinmedilerse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM EDIN LA
    5 ay önce açıldı
    YARDIM EDIN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.