Şimdi Ara

ARKADASLAR YARDIM EDERMİSİNİZ ....HELPPPPP YOKMU KARDESİİM BİLGİSİ OLANNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BEN YARIN PC KURSUNA GİDİP KAYIT OLACAMM SORMAK İSTEDİGİM KONU SİTEM UZMANLIGI(MÜHENDİSLİK) KURSUMU DAHA İYİ YOKSA YAZILIM MUHENDİSLİGİMİ NE DİYORSUNUZ HANGİSİ DAHA GENİŞ ALANA HİTAP EDİYOR HANGİSİNDE RAHAT İŞ BULUNUR DAHA DOGRUSU YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GECEGÖRÜSÜNET -- 22 Ağustos 2005, 16:11:55 >

• sistem mühendisligi derim ben..hem cevrede fazla sistem mühendisi yok hem de işi güzel..
  • sitem uzmanlığı daha iidir. Benim bi arkadaşta ikisinden hangisi falan karar verememişti en sonunda sistem mühendisliğine gitti. Yazılımı bi şekilde kendiçabalarınla da öğrenebilirsin (kurs kadar olmaz tabiikide) ama sistem mühendisliğinde bildiğim kadarıyla bayağı bi teknik konu var. Ağ yönetimi, falan filan. bunlar biraz daha bilgi isteyen şeyler.
    bence sistem mühendisliği
  • YANİ SİSTEM MÜHENDİSLİGİ İYİ DİYORSUNUZ BUNLARI GÖSTERİYORLARMISSSSSS

PROGRAM İÇERİĞİ( SİSTEM MÜH)

01-Course 2272: Implementing and Supporting Microsoft Windows XP Professional

02-Course 2274: Managing a Microsoft Windows Server 2003 Environment

03-Course 2275: Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Environment

04-Course 2276: Implementing a Microsoft Windows Server 2003 Network Infrastructure

05-Course 2277: Imp.,Manag. and Main. a Microsoft Windows Server 2003 Net. Infrastructure

06-Course 2278: Planning and Maintaining a Microsoft Windows Server2003 Network Infrastructure

07-Course 2279: Plan.,Imp. and Main. a Microsoft Windows Server 2003 Active Directory Infrastructure

08-Course 2282: Designing a MS Windows Server 2003Active Directory and NetworkInfrastructure

09-Course 2209: Updating S. Administrator Skills from Mic. Win 2000 to Windows 2003 server

10-Course 2210: Updating S. Engineer Skills from Mic. Win 2000 to Windows 2003 server

11-Course 2830: Designing Security for Microsoft Networks

12-Course 2159: Deploying and Managing Microsoft ISA Server 2000

13-Course 1572: Implementing and Managing Microsoft Exchange 2000

14-Course 2000: Windows 2000 Server & Professional

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GECEGÖRÜSÜNET -- 22 Ağustos 2005, 12:58:23 >

• dersler ii güzelde sanırım microsoft sertifikası alıyosun. Ne o ya bütün dersler microsoft üzerine. Bu ara lınux baya bi önem kazandı sitem, ağ,server konularında. Ama gene de yazılımdan çok daha yararlı.
    ii dersler sana.
  • Orijinalinden alıntı: wraithnowe

dersler ii güzelde sanırım microsoft sertifikası alıyosun. Ne o ya bütün dersler microsoft üzerine. Bu ara lınux baya bi önem kazandı sitem, ağ,server konularında. Ama gene de yazılımdan çok daha yararlı.
    ii dersler sana.
    [/quote

BU ÜNVANLARI ALIYORMUSUM: MCP-MCSDT- MCSA- MCSA Sec./ Mess. MCSE-MCSE Sec./ Mess. ARKADASSS SEN YANİİİ SİSTEM MUH DAHA İYİ DİYORSUN BİR KAC ARKADASINDA FİKRİNİ ALAYIMDA SONRA GİDİP YAZILAYIMMMM
  • YOKMU DAHA YARDIM EDECEK ARKADASLAR
  • quote:

Orijinalinden alıntı: GECEGÖRÜSÜNET

YOKMU DAHA YARDIM EDECEK ARKADASLAR

ARKADASLAR YARDIM EDERMİSİNİZ
  • sistem mühendisliğini öneririm iş imkanı daha fazla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.