Şimdi Ara

arkadaşlar yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben hero ya yeni basladım bi warrior actım spear cı oldum ama baltacı olmak istiyorum tekrar skilleri sıfırlatma gibi bir seyim var mı yoksa devam etmekte mecburmuyum diye size sorcaktım

• biras forumda arama yap arkadaşım buradan yapabilirsin

sıfırlamak içn 30$ gibi bir ücret ödemen gerekiyor...ararsan ayrıntılı anlatımı var.!!!
  • yeni başladıysan baştan başla :)
  • valla arkadaşlar o kadar ugrasmıstım yani 27 lvl yapabilmek icin eziqqtik ama yine de 2 gün gece gündüz oynayarak yaptım
  • ozman ya kasmaya dvm yada yeni char açcan :D
  • en iyisi balta isini sallamak hem spear ın da baltaya göre dezavantajı olsada avantajı da var birde bisey sorcam bu pet skillerini hangi tusla acaz y7a benim sol altta öle bisey yok
  • sol ustte saten ortada duruyo gorursun sadece kılıc işareti olan bi tus da var ustunde :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    3 hafta önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM
    13 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yav iyide onları biliyodum ztn ben onlara tıklıyom pet oldugu yerde duruyo hala
  • Petlerin skillleri mi var? Varsa nasil kullanabilirim ve pet kac lvl olmalidir? Bende 45 lvl red hawk var henuz yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroOfWorld -- 9 Temmuz 2007; 20:27:03 >
  • arkadasım petlerde skill dedigimiz olay sudur ayar gib bisey bilmem hangisine tıklayınca önüne gelene saldırır suna ayarlayınca emirle saldırır bunun gibi seyler
  • Ben onlari zaten biliyorum da skill yazinca bir an icin skilller mi var diye takildi aklim... Sagol yine de!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroOfWorld -- 9 Temmuz 2007; 21:09:37 >
  • yok yok
  • bisey daha sorcam blood eagle nasıl kendime alsam degisme yasarmıyım??? sky walker im male bir tane ayaklık alcam is görürmü ????
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalperes86 -- 10 Temmuz 2007; 13:28:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.