Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARDIM EDİN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mereba arkadaş size bişi sorucam öncelikle;

Bi resmi kurumda çalışıyorum çalıştığım pc de server tarafından engellenmiş bi pc, internete giremiyorum dns ayarlarını değiştiremiyorum, yani hiç bir yere giremiyorum heryerden kısıtlamışlar admin tarafından.

2 kullanıcı girişi var biri benim biride Admin mecburen benim kullanıcı ismimden girioyrum.

Admin şifresini kırmadan nasıl internete girebilirim.

Bu arada Pcde cd rom yok bide USB girişlerinide engellemişler.

En kısa zaman yardımcı olacağınıza inanıyorum herkese iyi akşamlar Şimdiden Sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byconqueror -- 7 Aralık 2011; 18:53:37 >

• Merhaba,

Vermiş olduğum link'i incele bununla Windows Administrator yada diğer kullanıcı profil şifrelerini aşabilirsiniz. Fakat bu işlemden sonra şifre ortadan kalkacaktır bilginize.

http://www.bilgisayarbilisim.net/office-pdf-programlari-f86/ileti-reset-windows-passaword-2011-t73192.html
  • Saol İncelicemm
  • Önemli değil.

Kusursuz bir yazılımdır. Windows'un tüm sürümlerinde işe yarar. Tek kötü yanı ise, şifreleri tamamen sistem den kaldırıyor olması. Sanırım pek işinize gelmeyecektir bu durum.
  • O sıkıntı değil ama
    Pc de cd rom yok BİDE USB GİRİŞLERİ ENGELLİ FLASH BELLEK TAKTIĞIMDA İÇİNE GİRİP BİŞİ YAPAMIYOSUN BİOSTAN engellemişler galbia.
  • flash diskden çalışan işletim sistemleri var hdd ye bi kurulum yapmadan mesela linux ubuntu. internetde gezebilir film izleye bilir hiç bi yasak olmadan istediğini yapabilirsin.tek yapman gereken işletim sisteminin .iso sunu flash diske boot etmen sonra biosdan ilk sıraya flashı alıp try ubuntuyu seçip keyfine bakman
    not:illa flash olması şart değil dwd de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradisdan -- 7 Aralık 2011; 18:58:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

flash diskden çalışan işletim sistemleri var hdd ye bi kurulum yapmadan mesela linux ubuntu. internetde gezebilir film izleye bilir hiç bi yasak olmadan istediğini yapabilirsin.tek yapman gereken işletim sisteminin .iso sunu flash diske boot etmen sonra biosdan ilk sıraya flashı alıp try ubuntuyu seçip keyfine bakman

İşe yaramaz arkadaşım bu sunmuş olduğun çözüm..

Neden mi ? Şirketler, bilgisayarların tam erişime geçebilmesi için IP ve MAC filtresi oluşturuyor. Bu IP ve MAC adresini bu şekilde aşabilmen mümkün değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmassa ufak bi hdd alıcam içinde sata 1 sata 2 sata 3 yerleri var.

takıcam hddyi ozaman oılur herhalde 2 hdd olur dimi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: byconqueror

O sıkıntı değil ama
    Pc de cd rom yok BİDE USB GİRİŞLERİ ENGELLİ FLASH BELLEK TAKTIĞIMDA İÇİNE GİRİP BİŞİ YAPAMIYOSUN BİOSTAN engellemişler galbia.

Peki..

Flash bellek için yine vermiş olduğum link'e göz atarmısın ?

http://www.pcnet.com.tr/forum/yazilim/245589-kafelerdeki-usb-flash-bellek-engeli-kaldirma-programi-bu-programla-kafelerdeki-flash.html

• Tamam bakıyorum saol ya rahatsız etttim sizide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

flash diskden çalışan işletim sistemleri var hdd ye bi kurulum yapmadan mesela linux ubuntu. internetde gezebilir film izleye bilir hiç bi yasak olmadan istediğini yapabilirsin.tek yapman gereken işletim sisteminin .iso sunu flash diske boot etmen sonra biosdan ilk sıraya flashı alıp try ubuntuyu seçip keyfine bakman

İşe yaramaz arkadaşım bu sunmuş olduğun çözüm..

Neden mi ? Şirketler, bilgisayarların tam erişime geçebilmesi için IP ve MAC filtresi oluşturuyor. Bu IP ve MAC adresini bu şekilde aşabilmen mümkün değildir.

bana işe yarar gibi gelmişti ama çok engin bi bilgim yok.yanılmış olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: byconqueror

Tamam bakıyorum saol ya rahatsız etttim sizide.

Önemli değil.
  • Bu programı denim benim başka bi pc ye atim benim pc den ağdan benim pc ye yüklim bakim olucakmı.

peki USB açıldığı zaman neler yapa blilirimki.
  • Peki Yarbay kardeş USB Açılınca neler yapa bilirim.
  • USB kalkanını aşabilirsen, vermiş olduğum ilk linkdeki Windows'un şifresini aşman için programı flash'a bot ederek CD/DVD Rom olmadan çalıştırabilirsin. Sen zaten bunun için böyle birşey istiyordun.
  • Verdiğin programı ağ üzerinde açtım olmadı. Yönetici olarak çalıştırmanız lazım diyo onuda ben yapamıyorum çünkü pc kısıtlı pc Admin değilim. :(

Bu tür kısıtlamarı açan program varmış ama gerçek mi yanlış mı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.