Şimdi Ara

arkadaşlar yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 sene kadar önce iş çıkışı kaza yaptım diğer araç ters yönden geliyordu yani aslında suç ondaydı ama ben beklememek ve kavga etmemek için benim kaskom var ben kaskomdan yaptırırım dedim. Neyse adam gitti ben de kaksoyu aradım kasko hiç bir şekilde tutanak tutturmamışsanız ödemeyiz polis çağırın dedi ve bende polisi çağırdım. karakola gittik neyse polisler tutanak tuttular karşı tarafa da kaçtı dediler. şimdi kasko benim hasarı ödedi fakat ödediği kısmı karşı taraftan talep ediyor. Şimdi deneyimli bilgili arkadaşlar biz ne yapmalıyız karşı tarafın bunu ödememesi için nasıl bir yol izlersek bu işi geri döndürebiliriz. ya da o zamanın trafik sigortasına ödetme gibi bir şansımız var mı mahkeme vs gibi yollarla karşı tarafı kurtarabilirmiyiz?

• arkadaşlar yokmu bana yardım edebilecek bir acente veya sigortacı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgarallenpoe

arkadaşlar yokmu bana yardım edebilecek bir acente veya sigortacı ...

Umarım plaka verip kaçtığını beyan etmemissinizdir kacmadigini ispatlatlarsa vede aranızda anlastiginizi sizi ugrasirsiniz hatta ben olsam hakkınızda dava bile açarım umarım böyle olmamıştır yanlış anlamayın 5 dakika ayirsaniz tutanağı tutsaniz yada polis cagirsaniz bu durum olmazdı sanirsam sigorta sahistan para istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o açıdan bakmayıpta bu arkadaşın bu parayı nasıl ödemekten kurtulacağı yönde yardımcı olursanız bizim için çok iyi olur. zaten her halukarda adamdan alacak kasko ben arkadaşı kurtarmanın yolunu arıyorum ayıp oldu adama...
  • şimdi her türlü suçlu alkolumuydu ehliyetsiz birimi kullanıyordu aracını başka bir durummu vardı nasıl ispatlayacak da sigortası parasını ödeyecek sonuçta kaçmış
    ufak bir hata bilinçsizce söylenmiş bir yalan sonucu ortada dua et sana iftira atmaktan dava acmasin bu kadar bilincsizse kaçtı denirmi bari plakayı vermeseydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arkadaşı kurtaramazmıyız yani?
  • plakasını mı verdin adamın
  • he yaaa :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.