Şimdi Ara

arkadaşlar yardım edin(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir hafıza kartı aldım ve pili çıkartarak öyle yükleme yaptım açıldı yardımı grçen arkadaşlara çok teşekküt ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofiemrah05 -- 11 Ekim 2012; 17:42:46 >

• Sanırım .35 kernelli bir rom yüklüydü en son.

Telefonun pilini çıkartın. Telefon kapandıktan sonra pili yeniden takın. Sonra telefonu usb kablo ile bağlayın.

Rom yükleme işlemlerini başlatın. Yükleme başladıktan bir müddet sonra kabloyu çıkartabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 9 Ekim 2012; 20:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Sanırım .35 kernelli bir rom yüklüydü en son.

Telefonun pilini çıkartın. Telefon kapandıktan sonra pili yeniden takın. Sonra telefonu usb kablo ile bağlayın.

Rom yükleme işlemlerini başlatın. Yükleme başladıktan bir müddet sonra kabloyu çıkartabilirsiniz.

dediğinizi yaptım ama sadece huawei yazısı var yükleme yapmıyor recovery dosyasını değiştirdiydim ondan olabilirmi elimdede orjinal rocovery dosyası yok
  • orjinal recovery dosyası olan varmı
  • yardım edecek yokmu....
  • Recovery dosyasının farklı olması sorun çıkartmıyor olması lazım.
    Huawei yazısında takılı kalıyor derken yeni yükleme yaptıktan sonra mı o yazıda takılı kaldı.

Benim söylediğim yöntem yükleme yöntemiydi.
    Yani kablo takılı iken yükleme işlemlerini başlattığınız zaman pembe ekrana düşmeyip
    yüklemenin başlıyor olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Recovery dosyasının farklı olması sorun çıkartmıyor olması lazım.
    Huawei yazısında takılı kalıyor derken yeni yükleme yaptıktan sonra mı o yazıda takılı kaldı.

Benim söylediğim yöntem yükleme yöntemiydi.
    Yani kablo takılı iken yükleme işlemlerini başlattığınız zaman pembe ekrana düşmeyip
    yüklemenin başlıyor olması lazım.

yükleme yapmaya geçtiğimdede pembe ekran geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CWM ye girebiliyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

CWM ye girebiliyormusunuz?

hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofiemrah05

quote:

hayır

pembe ekrandayken PC ye bağladığında görüyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sofiemrah05

quote:

hayır

pembe ekrandayken PC ye bağladığında görüyormu?

pembe ekrandayken görüyorum ancak yükleme yapacam ama hep pembe ekran geliyor deli olacam
  • Telefonun kendi hafızasına at ve SD kartını çıkar. Ses + ve - tuşları ve POWER tuşuna basılı tutarak açmayı dene.
  • arkadaşlar telefon açılmıyor sadece pembe ekrana ulaşabiliyorum hafıza kartına dloadı attım yükleme yapacam ama yine pembe ekran geliyor bu durumu nasıl ortadan kaldırabilirim
  • yardım edecek kimse yokmu
  • yardım edecek kimse yokmu
  • Başka bir konuda bir arkadaş, başka bir hafıza kartı kullanarak yükleme yapabildiğini söylemişti.

Eğer USB kablo bile takılıyken yükleme işlemi yapılmıyorsa benim bildiğim başka bir çözümü yok.

Sanırım o yüzden başka öneriler gelmiyor.
  • neden hep pembe ekran geliyor pembe ekran gelmemesi için ne yapmak gerekiyor bunun bir yöntemi varmı
  • Tam emin olmamakla beraber ben Huawei' nin .35 kernele geçtiği zaman.
    Ya bilinçli olarak yada farkında olmadan yükleme yaparken pilden SD karta giden gücü kestiğini düşünüyorum.

Bu yüzden yükleme yaparken,
    telefonu USB kablo ile bağladığınızda SD karta güç gidiyor ve telefon SD kartın içindeki dload klasörünü görüp işlem yapabiliyor.

Eğer bu nedenden farklı bir sorun olmuşsa (hafıza kartı yuvasının bozulması, kullanılan harici kartın bozulması vb. ) usb den güç verilse bile kartı görmez.

Siz telefonu usb ile bağlayıp kablo takılı iken ses + - tuşlarına basarak açtığınız halde yine pembe ekrana düşüyorsa yukarıda söylediğim nedenlerden birisinin meydana gelmiş olması ihtimali var.

Kablo takılıyken 4-5 sefer daha yükleme yapmayı deneyin. Yine olmazsa başka bir hafıza kartı alıp onunla deneyin.

Yada hafıza kartını yeniden formatlayıp içine sadece dload klasörü atın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.