Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım edin lütfen sevgilim webmaster kursuna 6500 TL Vericek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar vazgeçirebildim sonunda teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.6 buçuk milyar para az değilki:s
  • vay be internetten öğreniliyormuş demek bu işler biz senelerce boşuna emek vermişiz
  • bu konunun linkini at kız arkadaşına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pew

vay be internetten öğreniliyormuş demek bu işler biz senelerce boşuna emek vermişiz

dostum sence 6500 TL vermeye değer mi? birde o kadar kişi gördüm kendi başına öğrenipte bi çok firmada çalışan bu olamaz mı yani?
  • Herkes diyor dışarıda elini sallasan webciye çarpıyor diye ama öyle değil işin gerçeği. Çöp master o çoğunluğun %90 ı. Ancak web sitesi yapılır 300tl gibi ilanlar verirler sağa sola. Asıl bu işi yapan kişiler zaten firmalara kolaylıkla yerleşebilir ben piyasanın içinde olduğum için biliyorum mesela Türkiye'de php yazarı kıtlığı var. Php yi adam gibi öğrendikten sonra zaten kapılar sana 4-5 bin tl den açılıyor aylık en az. Adam gibi öğrenmek derkende bu işin sonu yok geliştirmen lazım kendini sürekli olarak her istenileni vermen lazım karşı tarafa. İşinde birkaç sene harcayıp biraz yükseldikten sonra zaten 4-5 bile az gelecektir ileride zaten. Ama çok zor bir iş öyle herkesin kaldırabileceği gibi değil. Kafanın algılaması çok zor herkes adepte olamaz bu işe ve çalışma düzeni olmayan bir meslek. Yeri geldiğinide ben 52 saat şirketten çıkmadığım zamanları biliyorum. Geleceği güzel bir meslek ama en azından bir adım atsın eğer öğrenmek istiyorsa. 6500tl gibi bir para risk edilirmi ama ben olsam ettirmezdim eğer inançlı hırslı değilse. En az 1-2 senelik bir öğrenme sürecinden geçecek çünkü eğer süper zeka filan değilse.

• o paraya 3 sene dershaneye gider() üniversiteye hazırlanmak için, sonra da ilgili bir bölüme gider. belki öyle bişeyler yapabilir, yoksa 6500 tl verip öyle webmaster olunmaz ki face msn dışında pc kullanmayan bayan bir arkadaştan hiç olmaz. olsa olsa özentiliktir onun ki.

onu ikna etmek için daha fazlasını istemesini sağlamayı dene. yani elma almak istiyor ama sen onun aklını karpuzla çelmeyi dene. git yazılım mühendisi olmayı öner. belki ikna edebilirsin.

ya da parası çoksa gitsin boyunun ölçüsünü alsın. iki gün sonra belki kafasını vurmaya başlar.
  • Onun yerine Photoshop, Cinema 4D gibi programları öğrensin bence.Photoshop bence hoşuna gidebilir. Facebook'ta takılıyormuş hem.

• 16 yaşındayım 14 yaşında başladım webmasterliğe. Kendi blog sistemi yazdım hiçbir kitap filan almadım. Sırf internetten öğrendim. Php coderim.
  • Kazanamaz verdiği parayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

6500 a ticaret yapsın.

o parayla yapılabilecek en iyi şey. hem ticarete atıldın mı zengin olmak var. batmak için salak olmak lazım
  • Matematiğiniz iyi değilse lütfen hangi alanda olursa olsun programcılığa, coder lığa boşuna merak salmayın.
  • Webmaster dersleri verilir sadece 6400TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaromeo34

quote:

Orijinalden alıntı: a44

parasi varsa sorun degil. Ama bu isler disardan görundugu gibi basit degil. Ama is bulma orani erkeklerden yuksek olur genelde. Ayni yerde staj yaptigim kiz, 2 kodu bi araya anca getirebiliyordu. Simdi guzel bi yerde calisiyo.

sorunda ordaya para yok işte kurs kendi kredi veriyormuş anlaşmalı bankaları varmış. şöyle yapmayı planlıyoruz.4 senede kendimizi geliştirip( bende bu işin içine girmeyi planlıyorum) herhangi bir yerden sertifika alsak en azından iş bulmamızda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

sertifikayla is olacagini pek zanntemiyorum. En az belli bir alanda iyi olmadikca sirketler almiyo pek. ingilizce de az cok olmasi lazim. Yada ögrenmeniz lazim. Sertifikalar da genelde kpss'de ise yariyor.

Edit: staj yaptigim sirkette bi kiz sadece sql biliyodu sanirim. Cok iyi bildigini de zannetmiyorum dogrusu. Biraz cevre ve sans ile is bulunabiler diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a44 -- 22 Temmuz 2012; 4:33:02 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.