arkadaslar 1 ay oncesıne kadar pc de hıcbır problem yoktıu. ama artık pc yi actgımda system32\dwmcore.dll wndows uzerınde calsmak uzere tasarlanmamıs veya hatalı olabılır konutu alıyorum pc kafasına gore takılıyo arada format tutmuyo hdd kafa vurmaya basladı sanki bı surtme sesi var onda pcden kendı oyunlarından mesela soltaire actıgımda o ses hıc kesılmıyo sankı diski ciziyomus gıbı bı ses gelıyo sorunlarım hdd kaynaklımı garantısı var degıstırecgım daha once boyle sacmalıklar basına gelen varmı arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum
diskinizden sesler geliyorsa bir an önce garantisi varmıydı yokmuydu diye kontrol edin çünkü büyük arızalarda çıkartabilir işlemcinizi fazla yormasına neden olabilir, bu sebepten bi garantisini kontrol edip garantisi var ise servise götürmeniz gerekmektedir. kolay gelsin
garantisi var 6 aylık fılan olması lazm daha bu hatalar baska bı sebepten olabılırmı hanı donanım hataları yaparmı bunu mesela mavi ekran hatası almıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: sakal6161
garantisi var 6 aylık fılan olması lazm daha bu hatalar baska bı sebepten olabılırmı hanı donanım hataları yaparmı bunu mesela mavi ekran hatası almıyorum
mavi ekran hatası disk ten kaynaklı bir sorun zaten disk i değişin
quote:
Orijinalden alıntı: sakal6161
diskten ses geliyorsa tabiki başka birşeyden otomatik olarak şüphelenmiyoruz fakat yeni yüklemiş olduğun programlar var ise sistem çakışmasından dolayı onlarda mavi ekran hatası verdirebilir fakat şuan en çok dikkat çeken hdd ;)
hddnde media arızası gözüküyor hddni ver değiştirsinler
hiç ugraşma bencede garantiye ver 1 hafta içinde teslim ediyolar yapamazlarsa yenisini vermek zorunda zaten...
@sakal6161 sorunu çözdün mü dostum .
yok vize haftam sınav notlarm pc de hep hdd yı yollayamadım sınavlardan sonra ınsallah birde bi iki gundur ekran donuyo daha dogrusu goruntu gıdıyo grı mavı karısımı acık bı renk oluyo kılıtlenıyo pc 2*2 ddr3 1600 ramım var tek modul takınca oyle bı sıkıntı yok ramları tek tek taktım bozuk hangısı dıye onllardada tek takınca bı sıkıntı cıkmadı :) ekran kartı goruntu vermeyı kesıyo sankı bı an işlemcim i7 ekran kartım ati 5750 intelın atı ıle sorun yasayabıldıgını duymustum bundan olabılırmı fazla ılgılenemıyorum sınavlar yuzunden onumuzdekı hafta komple bı bakım yapacam bakalım sonuc ne cıkacak:)
sorun cozuldu arkadaslar bunların hepsı ram uyumsuzlugundan kaynaklanıyormus 2*2 kıt olarak kullanıyodum tek taktım frmatladım sorun kalmadı ıkı ayrı hdd ye format attım 2 gb ıle bı sıkıntı yok dıger hdd ye ıkıncı ramı da taktıgımda vındows kafayı yemeye basladı yıne explorer kapatıyodu falan fılan cıkardıgımda duzelıyodu anakart ram uyuzmazlıgıymıs sorunum boyle sıkıntısı olan arkadasım varsa denesın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme