Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım Kafayı Yicem BORA .... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    AKSESUAR......

YAKIT ÖNEMLİ DİYORSUN 300 YAKAN ARABAYI ALIYORSUN
    NEDEN 165 YAKAN DİZEL ERAYI TERCİH ETMİYORSUN...
    ONUN DA DÜŞÜK 2005 MODELİ OLAN ADMİRE VAR ONLARDA AZ YAKIYOR....
    FİYATLARI17-23BİN YTL....DİZEL HEMDE.....
    quote:

Orjinalden alıntı: madisom

yok ya sıfır alıcam die kalkıştım ben zaten wv polo 2006 alcaktım işte sonra milletten yorum alıyım dedim
    herkes bana salakmısın saçmalama sakın öle biş yapma dediler ve şimdi görüyorumki haklılarmış bu ilk arabam ikinci arabam sıfır olur o zaman alırım bence en mantıklısı bu birde ayrıca bende öle çok para falan yok arkadaşlar aşırı zengin bişi değilm yane :D yoksa yakıt hesabı nie yapim direk gider A^3 alırım ne yakıt dinlerim nede para :D dimi ama orta halli çalışan biriyim işte zaten kredi ile alıcam yol problemim çok kötü günün 3,5 saati nerede ise yolda geçiyor o yüzden isyan ettim artık yani benim tamamen ihtiyaç durumu yakıt önemli e malum birde kredi ödemesi olacak peki bir sorudaha

comfortline ile pasific arasında ne fark var hangisini almak daha mantıklıdır?

• a 3 dedıgın arac 1.6 8v yanlız neyse Sıralama olarak confortline-Basicline-Trentline. Bildiğim kadarıyla lastik genişlikleri Trentline 185, Basicline 205 Confortline 205-210.(Biraz tahmini) Yol Bilgisayarı Basicde ve Cont. da var. Trentde yok. Cruise Kont. Sadece Contf.da var. Sis farı sadece Cont.da var. Ama hepsinin 4 camı otomatik ve sürücü tarafından kontrol edilebiliyo.bunu daha once sıtede yazmıstım arkadastan alıntı olarak.ya ne bora ne golf az yakmaz polo var arkadasta golf motorlu 280 yakıyor sehır ıcı ama otomatık :) yanı golf alıcaksan 16v lı 250 yakıcak-8v lı alırsan 260 yakar bunuda gecmez :) borada 280 den asagıya ınmez derım
  • ya A3 bir hayal şuan içinde ilerde kesin alırım allah kısmet ederse .burda PASİFİC'den bahsetmemişsin ama yani zaten seçeneklerimde pasific ve comfortline var 2 arabada mevcut aralarında fiyat farkı var comfort 23 pasific 21.750 dio pasific siyah çok güzel siyah delisiyimdir.

Polo demiştim yukardada anlatmıştım polo istiyorum zaten ama yeni kasa eski kasaları çok çirkin geliyor bana yeni kasa da bulmak biraz sorun olanlar pahalı dizel bulmuştuk yukarda anlattım onuda 23-000'e yeni kasa 2005 80binde araba dökük mü dökük yani bulsam polo alcam da malsesf yk düşen satılıyor şans yani bi tane buıldum adamı aradım işlemler için geliyorum die adam abi elimde evrakları saattım arabayı dedi çıldırdım süperdi araba 21.500 2005 siyah 45000'de benzinliydi

• kardesım senın aklından ıcınden gecen sanırım bora?yanılıyomuyum daha acemıysen bıraz kucuk arabayla absla dedım ama golf le yakıt acısındanda fakat ıcınden gecen tabıkı boraysa sana bora arıyalım
  • ben sunu derım otomatıktı deme?otomatık araba bmw merco dan baska aracta bınılmez musrıflık sadece bayanalr ıcın yapılmıs bısı neden merco bmw 2 ton araba yapıyolar debrıyajla kaldırmak var otomatıks ekılde gıtmek var bence bole fazla yakıt harcamaktan baska bısı deyıl benıma racım 1.140 kılo bua rabaya otomatık vıtes olsa 300 den asagıya ınmez bayanalr ıcın kısacası bmw merco dısında bı erkek ıcın ekstra bısı otomatık vıtes ayrıca satıstada zorluk cıkıyor satarken fazla yakıt harcadıgından zorluk olur.sıyah otomatık dıye hatırlıyorum ondan ole soledım bu arada kısmet ısı bıraz olmadıysada vardır bır hayırı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 12 Şubat 2007; 18:09:51 >
  • Doğru sölüyorsun aslında şuan buluyum bi tane siyah manuel düzgün bir araba ona dönerim direk ama artık gına geldi 4 ay oldu yaa bugün işe 2 saatte geldim dün akşam 2 saatte eve gittim VE BU yol mesafesi b.evler m.köy yani. şehirler arası değil veya karşıdan gelmiyorum artık kafayı yicem arkadşlar düşünün beni tak etti yani artık birde bu bağcılar tarafındaki galerilerde genelde change arabalar var diye duydum doğrumudur bilgisi olan varmı?

(kimseyi zan altında bırakmak istemem sadece bir duyum)

quote:

Orjinalden alıntı: ceycey84x

ben sunu derım otomatıktı deme?otomatık araba bmw merco dan baska aracta bınılmez musrıflık sadece bayanalr ıcın yapılmıs bısı neden merco bmw 2 ton araba yapıyolar debrıyajla kaldırmak var otomatıks ekılde gıtmek var bence bole fazla yakıt harcamaktan baska bısı deyıl benıma racım 1.140 kılo bua rabaya otomatık vıtes olsa 300 den asagıya ınmez bayanalr ıcın kısacası bmw merco dısında bı erkek ıcın ekstra bısı otomatık vıtes ayrıca satıstada zorluk cıkıyor satarken fazla yakıt harcadıgından zorluk olur.sıyah otomatık dıye hatırlıyorum ondan ole soledım bu arada kısmet ısı bıraz olmadıysada vardır bır hayırı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madisom -- 13 Şubat 2007; 11:44:54 >

• otomatık arac alınmaz valla demedı deme :) izmire gelip alamazsın heralde arac?sana 1 telefon numarası vercem o sana kendıne alır gıbı bır arac bulcak en temızınden :) ızmıre gelebılsen tabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 13 Şubat 2007; 11:47:11 >
  • ASLINDA izmirde tanıdıklarım var yani halam falan orda da orda işlem yapamam işten o kadar izin alamam en az 3 gün lazım e bide ordan arabayı getirmek lazım süper olurdu ama lokasyon meselesi kötü oldu ama ilgin için teşekkürler
  • onemlı deyıl kardesım ya sadece ısın hallolsun pazartesı arabayı alsan salıya butun ısler bıter mesela benım ole olduda :) ya 34 plaka aldım ruhsatta sorun cıkmıstı takıpcıye vermeme ragmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 13 Şubat 2007; 11:50:25 >
  • mıktar nekadar senın?bı arac var dayımın ıstanbulda satılık suan otomatık onermesemde arac cok temız 2000 astra cd full yanı :) otomatık vıtes dod da satısta 16.500 du arac fıyat kırmıslar suan 15.350 ayrıca arac cok temız bızzat ben kullandım ıı arac.ne dersın?
  • Limit 20 21 ama arabanın modeli önemli 2003 'den aşşa olmaması gerek kredi kullanıcam çünki ille oto olsun diye bir derdim yok sadece vw gurubundan bir araç olsun istiyorum yada ford focus ama ilk öncelik vw tabiki.
  • focus sakın dusunme c-max harıc dızel oda :) tavsıyedır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.