Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım Kafayı Yicem BORA ....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi birçoğunuz bana arat diceksiniz ama aradım okudum. fakat sormak istiyorum..

Son 3-4 aydır araba alma arifesindeyim ama bir türlü araba bulupda alamadım. Öncelikle Yeni Kasa Polo düşünüyordum. Halada düşünüyorum ama araba yko olanlarda çok yüksek istiolar kimse bakmıyorki arabasına sadece kafasındaki fiyatı yazıyor.

Geçen gün pazara gittik öle bir gezelim die Bir tane bora gördüm 1.6 pasific siyah beter de değil temizdi araba bir parçasında boya vardı 68000 'de 2003 model otomatik vites ve 21.750'de fiyat verdiler ama indiririz onu. yanımda çok güvendiğim 18 yıllık VW usatsıda var oda iidir bu araba dedi bide ben içine bakarım dedi ama bilmiyorum yakıt problemi falan nasıldır araba nasıldır önerirmisiniz ben beğeniyorum şeklini şemalini gönül golf istio ama yakıtına yetişilmez onun zaten 2001 modelleri tavsiyede etmiyor masrafı yüzünden.

Şimdi Soru1 * Siz tavsiye edermisniz ?
    2 Yakıtı nasıldır? (Sürekli B.evler - M.köy arası gidip gelicem ayda ne kadar yakarım mesela)
    3 Comfortline mı Pasific mi?
    4 ve en önemlisi araba ne kadar eder? Yani ne kadara alınır?

ARKADAŞLAR TAVSİYELERİNİZ ÖNEMLİ LÜTFEN İŞİ BİLENLER YARDIMCI OLSUN İLK ARABAM OLACAK PEKDE ANLAMAM YORUMLARINIZI ACİLEN BEKLİYORUM.

• bende 2001 golf comfortlıne var 1 ay oldu alalı 8 lıtre sehır ıcı yakıyor bumu cok ayrıca allaha sukur arabayı almadan once ızmırın en buyuk servısı gonene goturdum 500.000 cıkarcak motor dedıler ve kasada tek bır cekıc ızı yokmus rapor sundular :) sımdı neden masraflı araba oluyor bunu acarmısın 8v ıcın dıyosan 10-15 bın kadar farkedıyor 16v ıle arasında??ben sahsen bunu deyıstırrısem ya bmw 3.20-3.30 alırım yada golf tdi alırım.sana tavsıyem bın kullan kullananlarada bı sor otomatıkte alma derım benzın yetıstıremezsın
  • bİNDİM kullandım. kullanan hatta yeni almış bir arkadaşım var 260 bin fln yakıo dio hatta gerçi birazda kullanıma bağlıdır bu sen usta bir soförsündür ii anlıyorsundur arabanın dilinden az yakar araba cizik yok demişsin süper wala bu devirde çok nadir çiziksiz araba birde sanıyorum izmirdesin istanbulun trafiğinide hesaplamayı unutma derim ;) burda sen sabah bi işe çık ulaşmaya çalış bakalım ne trafiğe giriyorsun o zaman babalar gibi yakıo ama dediğim gibi senin kullanımınla alakalıdır. bizim arkadşda 1000 ytl masraf yaptı aldığından beri bora hakkındaki yorumların nedir?
  • ben sahsen borada baktım golfte karar kıldım.ama sunu dıyım artık ızmırın trafıgıde ıstanbula yaklastı :) cızık var arabada on ve arka tamponumda boya var fakat cekıç ızı yok yanı darbesız arabam bunu solemıstım cızık dememıstım yanlıs anlasılmasın on arka tampon boya hıc onemlı deyıl hep surtme oluyor zaten ufak tefekte olsa kasa rengı oldumu goze batıyor surtukler :) arkadasın bıraz yıpranmıs arac bulmus derım ama bende 140.000 de aracım yol yapmıs ondan cok ınceledım ama masallahı var ne ses var ıcınde nede bır sorunu masallah ıı abktırarak alıcan valla 1 ustayla olucak ıs deyıl altına kasaya motora baktır bılgısayara baglat derım vercegım 50-60 ytl :) bora hakkında dusuncem almayı dusundum ama golfun yanında pek sarmadı benı acıkcası hem bıraz fazla yakıyor golfe nazaran bora otomatık tekrar dıyorum dusunme bence??2001 golflerde ııdır maddıyatın varsa tabı 2004 den asagıya ınme ama bana hıc temız denk gelmedı gelseydı bende alıcaktım 2003-2004 8v 16v olayından deyıl model genclıgı acısından ayrıca bazı boralarda aırbag acıldıgında gogusluk tamamen degısıyor yanı golflerde bole bısı yok sadece aırbagın cıktıgı yer bellı boranın abzılarında var bu yanı allah korusun aırbag her acıldıgında bır gogusluk gıtcek :(

• BORALAR İYİDİR.....
    AL ...
    FAKAT MASRAF OLARAK SONUÇTA ALMAN MALI PARÇA FİYATLARI VE BAKIM FİYATLARI HALİYLE DİĞER ARAÇLARA GÖRE BİRAZ PAHALI....
    İST.BİLMİYORUM AMA İZMİRDE ÖRNEK ÇEŞME URLA ARASI (45KM) TAHMİNEN 10 YTLYE FALAN GİDER ....

AZ KULLANIYORSAN BENZİNLİ DAHA İYİ ....SAKIN LPG TAKTIRAYIM DEME....
    TABİ DİZELİ TUTMAZ BENZİNLİ AMA ODA İYİDİR.....
    SAYGILAR......
    quote:

Orjinalden alıntı: madisom

Arkadaşlar öncelikle merhabalar

Şimdi birçoğunuz bana arat diceksiniz ama aradım okudum. fakat sormak istiyorum..

Son 3-4 aydır araba alma arifesindeyim ama bir türlü araba bulupda alamadım. Öncelikle Yeni Kasa Polo düşünüyordum. Halada düşünüyorum ama araba yko olanlarda çok yüksek istiolar kimse bakmıyorki arabasına sadece kafasındaki fiyatı yazıyor.

Geçen gün pazara gittik öle bir gezelim die Bir tane bora gördüm 1.6 pasific siyah beter de değil temizdi araba bir parçasında boya vardı 68000 'de 2003 model otomatik vites ve 21.750'de fiyat verdiler ama indiririz onu. yanımda çok güvendiğim 18 yıllık VW usatsıda var oda iidir bu araba dedi bide ben içine bakarım dedi ama bilmiyorum yakıt problemi falan nasıldır araba nasıldır önerirmisiniz ben beğeniyorum şeklini şemalini gönül golf istio ama yakıtına yetişilmez onun zaten 2001 modelleri tavsiyede etmiyor masrafı yüzünden.

Şimdi Soru1 * Siz tavsiye edermisniz ?
    2 Yakıtı nasıldır? (Sürekli B.evler - M.köy arası gidip gelicem ayda ne kadar yakarım mesela)
    3 Comfortline mı Pasific mi?
    4 ve en önemlisi araba ne kadar eder? Yani ne kadara alınır?

ARKADAŞLAR TAVSİYELERİNİZ ÖNEMLİ LÜTFEN İŞİ BİLENLER YARDIMCI OLSUN İLK ARABAM OLACAK PEKDE ANLAMAM YORUMLARINIZI ACİLEN BEKLİYORUM.

• ural cesme arası zaten yakmaz arac?onemlı olan sehır ıcı dıyelım sehır ıcı 300 un altına ıncenı tahmın etmem borada ben...ben ızmır cesme arası toyotayla 15-17 mılyona gıdıp gelıyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 12 Şubat 2007; 16:42:18 >
  • BORA KULLANMADIM AMA TAHMİNEN DEDİM.....(ESKİ YOL VARSAYARAK-ÇEŞME-URLA).....
    İZMİR-ÇEŞME ARASIDA 80KM FALAN ....
    FAKAT 26YKR YAKTIĞINI DUYDUM ŞEH.İÇİNDE ....
    NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM
    1,6 BENZİNLİSİ KASASIDA AĞIR YAKAR O CİVARDA AMA UZUN YOLDA 5.VİTES 90KM HIZLA GİDİLİRSE 18-20 YKR ŞA DÜŞECEĞİNİ TAHMİN EDİYORUM......
    VW BİNEK ARAÇLARI ŞAHANE AMA TİC.ARAÇLARI İYİ DEĞİL....(SORUN,SORUN,SORUN)

TOYOTA DA O ZAMAN 180 CİVARI YAKIYOMUŞ.....(ESKİMİ YENİMİ)
    quote:

Orjinalden alıntı: ceycey84x

ural cesme arası zaten yakmaz arac?onemlı olan sehır ıcı dıyelım sehır ıcı 300 un altına ıncenı tahmın etmem borada ben...ben ızmır cesme arası toyotayla 15 mılyona gıdıp gelıyodum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arada kaldım yardım lütfen
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya benim dediğim adamda hepsi var saddece vw değil porsche de bakıyorlar yani işlerinde gayet iyilerdir emin ol ;) yani ben arabada vw almamın sebebi onun olması al arabanı bana emanet et düşünme diyor ki eminimde düşünsene arkanda özel usta var arabana senin gibi bakabilecek biri zaten o pcye bağlarız bakarız bende anlıyorum (çünki pc ile ilgili herşeylerini ben yapıyorum) ona göre o ok derse alırım ok demezse asla DOD 'Da VW Polo 2005 model yeni kasa dizel baktım lanet olsun dod'a adamlar araba çok temiz sorunu yok dediler çıkardıkları raporu gördük gittik arabayı bir inceledikki arabada yok yok. ki ne hevesle gitmiştim alıcaktım resmen araba parça değişmemiş kesinlikle yok dediler altına eğildimi görüyorsun bariz sonra aa unutmuşuz dediler klima fanları çalışmazmış araba çalıştığında düşünsenize vw 'nun yetkili satıcısı DOD 'un ikinci elinde oluyor bu mevzu adamlar bizle iddalaştılar sonra bizim usta dediki arabanın ustasını arayın dedi adamlar aradı tabiki usta çalışması gerek dedi adamlar kıvırmaya başladı ben bu belgelerde neden yazmıyor bu dediğimdede alıcakmısınız almıyacaksmınızdediler düşünün artık. Yetkili servistir arıza bulurlar güyaa...

Yakıt konusunda bende tereddütlüyüm. ama artık kafayı yicem vw grubu almak istiyorum golf desem olmuyor hem araba yok hemde yakıt konusunda tekrar sölüyorum haklısınızdır belki ama ben fazla usta olmayan biri olarak hemde trafiğe güvenmediğiğm için çok zarar ederim diye düşünüyorum.

Peki sizce bu araç ne kadar eder?

quote:

ben sahsen borada baktım golfte karar kıldım.ama sunu dıyım artık ızmırın trafıgıde ıstanbula yaklastı :) cızık var arabada on ve arka tamponumda boya var fakat cekıç ızı yok yanı darbesız arabam bunu solemıstım cızık dememıstım yanlıs anlasılmasın on arka tampon boya hıc onemlı deyıl hep surtme oluyor zaten ufak tefekte olsa kasa rengı oldumu goze batıyor surtukler :) arkadasın bıraz yıpranmıs arac bulmus derım ama bende 140.000 de aracım yol yapmıs ondan cok ınceledım ama masallahı var ne ses var ıcınde nede bır sorunu masallah ıı abktırarak alıcan valla 1 ustayla olucak ıs deyıl altına kasaya motora baktır bılgısayara baglat derım vercegım 50-60 ytl :) bora hakkında dusuncem almayı dusundum ama golfun yanında pek sarmadı benı acıkcası hem bıraz fazla yakıyor golfe nazaran bora otomatık tekrar dıyorum dusunme bence??2001 golflerde ııdır maddıyatın varsa tabı 2004 den asagıya ınme ama bana hıc temız denk gelmedı gelseydı bende alıcaktım 2003-2004 8v 16v olayından deyıl model genclıgı acısından ayrıca bazı boralarda aırbag acıldıgında gogusluk tamamen degısıyor yanı golflerde bole bısı yok sadece aırbagın cıktıgı yer bellı boranın abzılarında var bu yanı allah korusun aırbag her acıldıgında bır gogusluk gıtcek :(

• yaw 70-75 kılometre ızmır cesme arası 260 golfler yakıyor sehır ıcı bora 280-300 den asagıya ınmez 180-200 yakar uzun yolda katılıyorum
  • Ya arkadaşlar sölüyorsunuz söle yakıo böle yakıo ama ben anlamıyorumgerçekten acemiyim araba konusunda kazık yemeyim die size danışıyorum.
    bu sölediğiniz yakıtlar uygunmudur ortalama nedir günde 20-25km. sabah 20-25 km. akşam gidicem işte düşünün artık buna göre ayda ne kadar gider? ayda bir depo benzin yetermi bana ?
  • 300 YAKABİLİR.....
    ŞU TSI MIYDI...1,4 170 HP ONLAR NASILKİ ACABA....
    quote:

yaw 70-75 kılometre ızmır cesme arası 260 golfler yakıyor sehır ıcı bora 280-300 den asagıya ınmez 180-200 yakar uzun yolda katılıyorum
  • yaw sunu dıyım ben sahsen golfu onerırım neden dersen yakıt artı bıraz daha kucuk sehır ıcı malum daha rahat ederısın bora daha buyuk bır arac ızmırde olsan ben sana ayrlardım temız bı golf
  • KISACA GÜNDE 50KM YAPIYORSAN GÜNDE 15 YTLDEN AYDA 450 YTL EDER......2 DEPOYU GEÇER
    AMA İST.TRAFİĞİNDE DAHADA FAZLA OLABİLİR.....

SEN BORAYI SEVDİYSEN AL BİŞEY DEMEM..
    AMA HYUNDAİ ERA DİZEL 1,5 110 HP YİDE DÜŞÜN BENCE(ORTA DONANIMLISI 28,000YTL)DÜŞÜK DONANIMLISI 26,000YTL CİVARINDA ...HEM DİZEL PERFORMANSI GÜZEL...
    HEMDE GÜNDE YİNE 50 KM DE 8YTL YAKARX30= AYDA 240 YTL YAPAR
    395 LT BAGAJ HACMİNE SAHİP PARÇA VE BAKIMI HESAPLI......
    15,000KM DE BİR PERİYODİK BAKIMLARI .....
    SYGILAR......
    quote:

Orjinalden alıntı: madisom

Ya arkadaşlar sölüyorsunuz söle yakıo böle yakıo ama ben anlamıyorumgerçekten acemiyim araba konusunda kazık yemeyim die size danışıyorum.
    bu sölediğiniz yakıtlar uygunmudur ortalama nedir günde 20-25km. sabah 20-25 km. akşam gidicem işte düşünün artık buna göre ayda ne kadar gider? ayda bir depo benzin yetermi bana ?

• adam vw alcam dıyor maddıyat varsa 2001 tdi lar 28.000 cıvarı golf boralarda okadardır
  • kısaca sole dıyım ıcınde bora varsa boraya yogunlas ıcınde kalcana temızını bulursun alırsınmerak etme ben cok aradım coooooooooook ama ama deydı ınan ınsallah ıcıne sınecek araca rastlarsın.acemılık varsa aman dıkkatlı ol derım bıraz kavramada sorun yasarsın ılk 1 hafta ondan sonra 1 lıtre az yaktırırsın araca
  • DİLEDİĞİNİ ALIR BENİM DEDİĞİMİ YAPAR DİYE BİŞEY YOKKİ....
    BEN SADECE YAKIT AÇISINDAN DEDİM.....
    BİDE SIFIR KM ARAÇ ALMAK VAR MİLLETİN ESKİSİNİ ALMAK VAR.....
    2001 MODEL ARABA 6 YAŞINDA ARABA NE KADAR İYİ KULLANILMIŞINI ALSA YİNEDE MASRAFI OLUR......
    ANAHTARI İLK SEN ÇEVİRECEN......ARABAYI İLK SEN KULLANACAN ....
    DAHA İYİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.......
    quote:

adam vw alcam dıyor maddıyat varsa 2001 tdi lar 28.000 cıvarı golf boralarda okadardır
  • suan sıfır araba bana sacma gelıyor tamamen kısısel fırım pıyasada ben cok buldum 5.000-10000-15000 de araclar 2005 model 0 gıbı sadece battıkları ıcın satılıktı ne boya ne bı hasar var denk gelıyor yaw bakmak dolasmak lazım bence?
  • TABİ CANIM NE ARABALAR VAR 5,000DE HİÇ KULLANILMAMIŞ...
    AMA ONLARDADA FİYAT ŞİŞİK.......
    SIFIRIYLA ARASINDA 1,000 2,000 YTL FARKEDİYOR..
    DEĞMEZ BENCE O KONUMDA SIFIR DAHA MANTIKLI......(2,000 DAHA VER ENFAZLA İLK KENDİN OTUR)DEMİ......
    quote:

suan sıfır araba bana sacma gelıyor tamamen kısısel fırım pıyasada ben cok buldum 5.000-10000-15000 de araclar 2005 model 0 gıbı sadece battıkları ıcın satılıktı ne boya ne bı hasar var denk gelıyor yaw bakmak dolasmak lazım bence?
  • aaa tabıkı fıyatı pahalı olan ole araclar alınmaz tabıkı hak verırım bu konuda ama fıyatı sısmemıs olan lar var ıste onları bulmak marıfet ben 2 tane bulmustum
  • yok ya sıfır alıcam die kalkıştım ben zaten wv polo 2006 alcaktım işte sonra milletten yorum alıyım dedim
    herkes bana salakmısın saçmalama sakın öle biş yapma dediler ve şimdi görüyorumki haklılarmış bu ilk arabam ikinci arabam sıfır olur o zaman alırım bence en mantıklısı bu birde ayrıca bende öle çok para falan yok arkadaşlar aşırı zengin bişi değilm yane :D yoksa yakıt hesabı nie yapim direk gider A^3 alırım ne yakıt dinlerim nede para :D dimi ama orta halli çalışan biriyim işte zaten kredi ile alıcam yol problemim çok kötü günün 3,5 saati nerede ise yolda geçiyor o yüzden isyan ettim artık yani benim tamamen ihtiyaç durumu yakıt önemli e malum birde kredi ödemesi olacak peki bir sorudaha

comfortline ile pasific arasında ne fark var hangisini almak daha mantıklıdır?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.