Şimdi Ara

arkadaşlar yardım LG 37LC2R lcd mi yoksa 42PC1R plazma mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarım araştırmalarım sonucunda bu iki tv ye kadar indim ve bi karar verme aşamasına geldim. tv yi peşin fiyatına alıcam. babam çevresindekilerden öğrendigi bilgilerle(plazmayı kötülemişler lcd iyi demişler) lcd alalım diyor. ama ben plazma alalım diyorum.çünkü ben bu sitedeki arkadaşların bilgileriden ve paylaştıkları deneyimlerden yola çıkarak bu karara vardım. bu son kararımda bana yardımcı olurmusunuz. tv uydudan tv izlemek ve arasıra pc ye bağlamak için alınacaktır. cok sık tv izlenmez tvnin konacagı odaya güneş girer ama gündüz pek izlenmez tv bizde.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• slm arkadaşım plazmayı tercih et ,yalnız plazmada dikkat edeceğin konu çözünürlük ve kontras oranı,kontras 10.000\1, çözünürlük ise 1000 nin üstünde olsun piyasadakilerin çoğu 825*480bu kriterlere dikkat edersen lezzetli bir görüntü elde edebilirsin

saygılar tv hastane
  • Cihazların görüntülerini izle...ikisi de piyasada olan cihazlar.Okuduklarınla karar verme...sonra da beğendiğini al.
  • lg 32 -37-42 lc2 r serilerinde fiyat düşüşü bekleniyor arkadaşlar alacaklar 2-3 gün daha sabretsin .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doors -- 7 Ocak 2007; 13:01:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: doors

lg 32 -37-42 lc2 r serilerinde fiyat düşüşü bekleniyor arkadaşlar alacaklar 2-3 gün daha sabretsin .....

Merhaba doors,

Ne civarda bir fiyat düşüşü bekleniyor bilgin varmı?Birde istanbulda (garantili) en ucuz nerede bulabilirim pek fazla piyasayı dolaşmadığım için bilgim yok.

Saygılar.

• Plazmadan şaşma arkadaşım,
    uydu-kablotv-dvd için birebir,
    pc için ise yeterli, zaten saatlerce başında durmayacaksın.......
    ayrıca 42" olması ayrı bir avantaj.........
    selamlar
  • onbes sana bisey sormak isterim.

bende lg nın 42LC2R modelinde karar kıldım ama genelde yaptıgım dıgıturkte mac izlemek ps2 ve insallah xbox 360 alıcam oyun oynamak, dvd izlemek.

bu lcd tv beni lig tvnin mclarında uzermi. uzer ise plazma alırsam siyah cerceveli ve 42 inc 4000 ytl civarında bir plazma tavsiye edebilirmisin. veya edebilecek varmı teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: abscess
    onbes sana bisey sormak isterim.

bende lg nın 42LC2R modelinde karar kıldım ama genelde yaptıgım dıgıturkte mac izlemek ps2 ve insallah xbox 360 alıcam oyun oynamak, dvd izlemek.

bu lcd tv beni lig tvnin mclarında uzermi. uzer ise plazma alırsam siyah cerceveli ve 42 inc 4000 ytl civarında bir plazma tavsiye edebilirmisin. veya edebilecek varmı teşekkürler

Eğer sorularınızı tek kişiye yönlendirecekseniz, açık yazmanıza gerek yok, Özel Mesaj gönderebilirsiniz

Ben size 1024x768 çözünürlüklü, HD READY bir Plazma Tv almanızı öneririm, çünkü :

Normal tv kanalları, dvd filmler
    Lcd Tv'nin hem tam ekran akan görüntülerde flulaşma, bulanıklaşma sorunu var; hem de panel çözünürlüğü 1366x768 olacağı için,
    normal tv kanalları ve dvd film çözünürlüğü arasındaki fark fazla, görüntüde daha fazla bozulma, pikselleşme olacaktır.

Lig Tv için, açık ara Plazma Tv derim. Eğer şansınız varsa, bir Lcd Tv'de, özel HD video, normal çözünürlükte bir futbol maçı izleyin scart bağlantı ile, demek istediğimi anlarsınız.
    Futbol maçları için bence Lcd TV uygun değil; aksini iddia edenler, ben keyif alıyorum diyenler olabilir. Siz yine de kendi gözünüzle görün, top havada süzülürken filan bariz bulanıklaşma var.

Xbox360 için,
    Ben halen Xbox360 ile Vestel 37" Lcd Tv kullanıyorum, ancak yine 1024x768 - HD READY Plazma Tv derim.
    Lcd Tv'lerin akan görüntülerdeki flulaşması sorunu (tepkime süresi ile ilgili değil, Lcd teknolojisinden kaynaklanıyor) oyunlarda dikkatinizi çeker; mesela karakter aniden etrafında dönünce, etraftaki objeler bulanıklaşıyor.

Ancak oyun konsolları ile Plazma Tv'nin bir dezavantajı, oyun esnasında belirli göstergeler sürekli ekranda kalır; bu Lcd Tv'lerde bir sorun yaratmazken, Plazma Tv'lerde "burn-in" denen iz bırakma sorunu yapabilir (tıpkı kanal logoları gibi). Hangi Plazma Tv'den ne kadar olur, ne kadar süre sonra oluşur konularını uzun süre Plazma Tv kullananlar cevap verebilir.

Not : Aklından "Ama Xbox360 720p görüntü veriyor, bu da 1280x720 yapmaz mı, neden 1024x768 alsın ki" sorusu geçenler varsa :
    - Plazma Tv Hd Ready olacağı için 720p görüntü destekleyecektir ve görüntü kalitesinde bence gözünüzün çok ayırt edeceği bozulma olmaz 1024x768'e indirilirken. Ben her ikisinde de oynadım; Plazma Tv'lerin genel iz bırakma sorunu hariç daha keyifli olduğunu söyleyebilirim. Ancak tercih meselesi.

• yaa arkadaşlar ben çok ara baktımda pek anlayamadım bu 37LD1R ile 37LC2R arasında ne fark var hangisi bir üst model ?? bana yardımcı olursanız sevinirim
  • benim bahsettigim lg 42pc1r plazma 1024 x 768 10000:1 kontrast .. 1200:1 parlaklık

herhalde bu ihtiyaçlarımı karşılar piyasada fiyat -özellik olarak en iyisi bu gibi

fiyatlar ne durumda bu tv nin bilen varmı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrImInAl

quote:

Orjinalden alıntı: doors

lg 32 -37-42 lc2 r serilerinde fiyat düşüşü bekleniyor arkadaşlar alacaklar 2-3 gün daha sabretsin .....

Merhaba doors,

Ne civarda bir fiyat düşüşü bekleniyor bilgin varmı?Birde istanbulda (garantili) en ucuz nerede bulabilirim pek fazla piyasayı dolaşmadığım için bilgim yok.

Saygılar.

37lc2 r :: 2950 ytl/18

32 lc2r :: 1950 ytl/ 18

süper dimi

• tüm lg plasma ve lcd fiyatlarını indirimli !!!! yarın öğrenince bu sayfaya yazıcam ....
  • vay be 32lc2r 2000ytl nin de altına indi ha?
    müthiş...
    doors@ bu fiyat nerede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 7 Ocak 2007; 22:39:20 >
  • doors bu indirim nasıl olacak yauw sabırsızlıkla bekliyoruz o zman birde bu indirim ısrarla üzerinde durdugum 42PC1R de olucakmı olucaksa ne kadar olucak bizimle paylaşırmısın. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktoratik -- 7 Ocak 2007; 23:20:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

vay be 32lc2r 2000ytl nin de altına indi ha?
    müthiş...
    doors@ bu fiyat nerede?

1-2 güne kadar hemen hemen tüm digicom bayilerinde .....
    şu anbir satıcı arkadaşım fiyatlara başladı bugün itibariyle.....

doktoratik@ merak etme öğreneyim hepsini yazıcam ,sabır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.