ARKADASLAR ARABAM 106 1.4 QUIKSILVER ANADOLU YAKASINDA OTURUYORUM ONEREBİLİCENIZ BIR YER VARMI ARABA TEK ENJEKSIYONLUYMUS NASIL BIR SISTEM UYGUN OLUR NE KADARA MAL OLUR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM
pejoya atiker olurmu bilmem ama 306 geçen bir arkadaş taktırdı sonuç çok başarılı 106 hiç duymadım bayiler cevap verirse iyi olur
bostancı yolu beyit sok no 66 yukarı dudullu ya gelin yardımcı olalım. ( imes - modoko yolu üzeri ) aracınıza italyan tek nokta enjeksiyonlu sistem takılması uygundur
quote:
Orjinalden alıntı: oset34
ARKADASLAR ARABAM 106 1.4 QUIKSILVER ANADOLU YAKASINDA OTURUYORUM ONEREBİLİCENIZ BIR YER VARMI ARABA TEK ENJEKSIYONLUYMUS NASIL BIR SISTEM UYGUN OLUR NE KADARA MAL OLUR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM
size italyan malı BRC marka lpg sistemi önerbilirim BRC nin vep sitesinden zize en yakın servisi bulabilirsinizwww.2a-lpg.com bayiler bölümü size yardımcı olacaktır iyi günler
quote:
Orjinalden alıntı: oset34
Arkadaslar merhaba,
Benimde aracım pejo 106 quiksilver ve bugun atiker yetkili servislerinden birisine gittim aracıma sıralı sistem uygulanabilecegi konusunda bilgi verdiler? bir yanlıslık olmasın?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme