Şimdi Ara

arkadaşlar yardım lütfen:((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    STOP: 0X00000050

Bu hata, talep edilen veriler bellekte bulunmadığında ortaya çıkar. Bu sayfa hatasına sistem belleği hataları neden olur ve bir sabit disk arızasıyla doğrudan ilişkili değildir. Kısa bir süre önce sisteme ram eklendiyse problemin gerekçesi budur. Bu hataya neden olabilecek diğer arızalar şunlar olabilir.

Ana bellek
    L2 tampon bellek
    Video ram

cevapta bu ben bunu ramden kaynakladığını düşünüorum ram bios setupta 512mb ddr olarak görüo sistem açılıo tam oturum açarken mavi ekrannnn pc reset atıyo güvenli kipte denedim bi ara açıldı yine reset ramleri silgi ile tiner ile sildim ama yinede bi çözüm bulamadım
    bunun üstesinden nasıl gelebilirim bi fikri olan varmı_????(şimdiden tesekkur ederim..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirlimx -- 10 Şubat 2007; 0:53:10 >

• başka bir ram
  • PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatalı ram dahil sistem genel bir uyarıdır.PFN_LIST_CORRUPT. hatalı ram demektir.MACHINE_CHECK_EXCEPTION işlemci aşırı overlok ve hatalı power anlamına gelir.BAD_POOL_CALLER. hatalı veya uyumlu olmayan donanım sürücüleri anlamına gelir.VİDEO_DRIVER_INIT_FAILURE.ekrankartına yanlış sürücü kurulduguna işaret eder.INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE pata hdd de hatalı jumper ayarı yada boot sector vürüsünden veya yanlış ıde sürücüsü yanlış cipset kurulumu.DATA _BUS_EROR(0X0000002E) iyi çipler kötüye gittigi anlama gelir.IROL_NOT_LESS_OR_EQUAL(0X0000000A)hatalı bir sürücü anlamına gelir......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.