Your account has currently been blocked from the game and from posting any messages on the homepage.
Block Period : 1/1/1900 00:00 ~ 1/1/1900 00:00
Arkadaşlar 1 saat öncesine kadar hesabım aktifti şimdi bunu yazıyo login olmaya çalısınca internet sitesinde oyuna ise giremiorum premium olmasına rağmen lütfen nasıl bi şey bu :(:(:(:(
HACK :(
galiba tarihleri yanlış yazdın? charının oyuan girmekten ve foruma harhangi bişey yazmaktan blocklandığını söylüyor yani galiba banlandın yada bu bi bug yada 3 kes img kod veya şifreyi yanlış girdin
ßanmı yemisin ne olmus öle bişi galiba
Hack mi :( en son 9 m ye staldan sosun aldım :s ve pvp de fransızlarla kavga ettik te olabilirmi nedir sorun :'( bi anlasam yetkili bi kişide cevap vermioki zamanında halkla ilişkiler = sitede bug report attım ne fayda :(
Oyunda arka arkaya küfürler mi yazdın?
quote:
Orjinalden alıntı: deinoncyhus
Hack mi :( en son 9 m ye staldan sosun aldım :s ve pvp de fransızlarla kavga ettik te olabilirmi nedir sorun :'( bi anlasam yetkili bi kişide cevap vermioki zamanında halkla ilişkiler = sitede bug report attım ne fayda :(
hack yok merak etme
B...h falan yazmıstım :S ama daha once globalden farklı hesaplarla bize kufredenlere karsılık veriorduk nie olabilirki bu :S adamların grand nameleri kufur turkler ustune :/
quote:
B...h falan yazmıstım :S ama daha once globalden farklı hesaplarla bize kufredenlere karsılık veriorduk nie olabilirki bu :S adamların grand nameleri kufur turkler ustune :/
küfürle ilgisi yok
Bizim bi abimize de oldu böyle ama o oyuna girebiliryor... Bizde silk yüklicektik aynı şeyi yazdı...
Silkroadforumlarına üye misin ve birşeyler yazdın mı ?
ya bide oyun dışı benim ekran kartında sorun var gibi onunla alakasınıda cıkartamadım dunku patchten sonra oyuna girince -2-3 saat sonra goruntu yok oluyo pc calısıyor, ekran kartın driverini yukledim cok kotu oldu sonra sistemi geri yükledim daha sonra oyuna girmeye calısınca blocked bu olay oldu :/
quote:
ya bide oyun dışı benim ekran kartında sorun var gibi onunla alakasınıda cıkartamadım dunku patchten sonra oyuna girince -2-3 saat sonra goruntu yok oluyo pc calısıyor, ekran kartın driverini yukledim cok kotu oldu sonra sistemi geri yükledim daha sonra oyuna girmeye calısınca blocked bu olay oldu :/
onla ne alakası war ?
quote:
Orjinalden alıntı: Delikanlı_15
Bizim bi abimize de oldu böyle ama o oyuna girebiliryor... Bizde silk yüklicektik aynı şeyi yazdı...
düzeldimi sonra :/ inş. düzelir zaten beklemekten başka çaremde yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme