Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Telefonumu 24 temmuz 2014 de aldım.Telefonda 10 20 dk internette gezsem nerdeyse avucumu terletecek kadar isiniyor,10 dk real racing oynasam elimde tutamiyorum.aldigimdan beri boyleymis ilk baslarda normal saniyordum ancak degilmis.tlf. 2 yil garantisi var samsun da oturuyorum orjinal servis nerde bilmiyorum

Lutfen yardimci olun arkadaşlar telefonu cok zor sartlar altinda aldim boyle olmasi canimi sikiyor.

Teaekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 199820124 -- 28 Ekim 2014; 15:58:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 199820124

Arkadaşlar Telefonumu 24 temmuz 2014 de aldım.Telefonda 10 20 dk internette gezsem nerdeyse avucumu terletecek kadar isiniyor,10 dk real racing oynasam elimde tutamiyorum.aldigimdan beri boyleymis ilk baslarda normal saniyordum ancak degilmis.tlf. 2 yil garantisi var samsun da oturuyorum orjinal servis nerde bilmiyorum

Lutfen yardimci olun arkadaşlar telefonu cok zor sartlar altinda aldim boyle olmasi canimi sikiyor.

Teaekkurler

geçmiş olsun hocam, netten bak samsungun en yakın yetkili servisi nerede varsa gönder değişimini iste başka biyere baktırıp gösterip garantisinden etme cihazı sakınn

• quote:

Orijinalden alıntı: hosting.sistem

quote:

Arkadaşlar Telefonumu 24 temmuz 2014 de aldım.Telefonda 10 20 dk internette gezsem nerdeyse avucumu terletecek kadar isiniyor,10 dk real racing oynasam elimde tutamiyorum.aldigimdan beri boyleymis ilk baslarda normal saniyordum ancak degilmis.tlf. 2 yil garantisi var samsun da oturuyorum orjinal servis nerde bilmiyorum

Teaekkurler

geçmiş olsun hocam, netten bak samsungun en yakın yetkili servisi nerede varsa gönder değişimini iste başka biyere baktırıp gösterip garantisinden etme cihazı sakınn

Hocam yetkili servisini buldum. Basari elektronik kutusunda da yazıyormuş zaten. Ama bnm kafama takilan sey 4 ay oldu acaba sifir telle değiştirirler mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hosting.sistem

quote:

Teaekkurler

Hocam yetkili servisini buldum. Basari elektronik kutusunda da yazıyormuş zaten. Ama bnm kafama takilan sey 4 ay oldu acaba sifir telle değiştirirler mi

Hocam inşallah değiştirirler ama bilmem ki o kadarını tahminimce ve araştırmalarım sonucu
    Onarılan telefonları değiştirmiyolar onarılamayacak gibi olanları değiştiriyolar inşallah senin telefonada değişim verirler

• hosting.sistem kullanıcısına yanıt
    Insallah hocam.Teşekkürler yorumlarınız için.

• durumdan haberdar edersin hocam geçmiş olsun tekrardan
  • Değisim olmaz artık. Anakart değisimi yaparlar tahminimce.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.