Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım Lütfen(Bir Kız Hakkında) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CeRaN*

quote:

Orijinalden alıntı: Vagner

arkadaslar hepinize çok teşekkürler hepiniz beni anlayıp Olgun ve seviyeli cevaplar vermissiniz çok sagolun :) hepsini okudum ama çok zor geliyo uygulamak ama deniycem çok saolun :)

Bak dayanamayıp gine yazıcam Abi durma yav kıza yoklugunu hissettirme aynı topicle ben açtım konuyu öğlen vakti sağolsunlar baya bir teselli eden yorumlar geldi Abi benim durumum biraz farklıydı aynı şehirde değildik keşke olsaydık bir sn beklemezdim kapısında yatardım ama işte dün ilişki haberini aldım ve yıkıldım:S Sende Aynı duruma düşme uygulaması zor değil emin ol ki şu benm düştüğüm durumdan olaydan zor olamaz durma kur muhabbetini gir ortamına yap birşeyler tabi gerçekten seviyor ve istiyorsan

cidden çok geçmiş olsun kardeşim... Tamam yarın okulda deniycem konuşmayı şimdiden heyecan bastı nabzım yükseldi

• ama nolursa olsun kendın ol tamam mı :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeRaN*

quote:

arkadaslar hepinize çok teşekkürler hepiniz beni anlayıp Olgun ve seviyeli cevaplar vermissiniz çok sagolun :) hepsini okudum ama çok zor geliyo uygulamak ama deniycem çok saolun :)

Bak dayanamayıp gine yazıcam Abi durma yav kıza yoklugunu hissettirme aynı topicle ben açtım konuyu öğlen vakti sağolsunlar baya bir teselli eden yorumlar geldi Abi benim durumum biraz farklıydı aynı şehirde değildik keşke olsaydık bir sn beklemezdim kapısında yatardım ama işte dün ilişki haberini aldım ve yıkıldım:S Sende Aynı duruma düşme uygulaması zor değil emin ol ki şu benm düştüğüm durumdan olaydan zor olamaz durma kur muhabbetini gir ortamına yap birşeyler tabi gerçekten seviyor ve istiyorsan

cidden çok geçmiş olsun kardeşim... Tamam yarın okulda deniycem konuşmayı şimdiden heyecan bastı nabzım yükseldi

Olacak o kadar Tadı Tuzu onlar Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz : )

• dh den kıza bol selam :d
  • Bu güne kadar gördüğüm en iyi kız konusu ya adminlerden ricam silinmesin gereksizlere gitsin cidden sürekli okunur bu konu

bu arada arkadaşım cesur ol kız konusu için değil hayatta cesur ol

yaptığın birşeyler için hissedilen pişmanlık yok olur ama yapmadıkların için olan pişmanlık hep olur.Keşke kelimesini fazla kullanmaman dileğiyle tavsiyemde git yarın okulda kıstır kızı bi yerde konuş acele et sanki heran ölcekmişsin 1 günün kalmış gibi

ama neyse fazla abarttım ya bu ne

• yok yok doğru diyon öyle yapsın
    quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

Bu güne kadar gördüğüm en iyi kız konusu ya adminlerden ricam silinmesin gereksizlere gitsin cidden sürekli okunur bu konu

yaptığın birşeyler için hissedilen pişmanlık yok olur ama yapmadıkların için olan pişmanlık hep olur.Keşke kelimesini fazla kullanmaman dileğiyle tavsiyemde git yarın okulda kıstır kızı bi yerde konuş acele et sanki heran ölcekmişsin 1 günün kalmış gibi

• söylemek istedıklerını telefonda söylemeye alışma birde yüzüne söyle ne varsa telefondan yürümez hiç bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

Bu güne kadar gördüğüm en iyi kız konusu ya adminlerden ricam silinmesin gereksizlere gitsin cidden sürekli okunur bu konu

katılıyorum keşke ler hep kalıyor içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: opps35

söylemek istedıklerını telefonda söylemeye alışma birde yüzüne söyle ne varsa telefondan yürümez hiç bişey

+1907 eklemeyi unutmşum bu olayı
  • ne yaptn konustnmu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.