Arkadaslar bizim okulda bı kız var benden 1 yas küçük aylardır Facebook profilini gozlemliyordum... Bir gün cesaretimi toplayıp kızla Facebook tan konuştuk o gün MSN ini ertesi gün de numarasını aldım...ama kız ben mesaj atmadığım sürece cevap atmıyor ama mesaj attığım zamanlarda güzel sohbet olusuyor ama hep konuları ben aciyorum bir süre sonra da konu bulamıyorum haliyle :) Bu kızdan gercekten çok hoşlanıyorum okulda yanina gitmeye de korkuyorum... :) Lutfen bana yardımcı olur musunuz ? Bu benim bu forumdaki ilk ve son kız konum olacaktır ayrıca çünkü basıma boyle güzel bisey gelmemişti daha önce :) Simdiden teşekkürler ve dalga geçecek arkadaslar konuya gereksiz cevap yazmazsanız sevinirim
cidden reddetse ne olur ki diye düşünmek önemli.tabi bunu düşünürken kızı gözünde büyütmiyceksin.yıllarca yaptığım olay gözünde fazla büyüttüğün gibi bitti.elin ayağın dolaşıyo.imkanın varsa kendince küçümse kızı.olmassa olmaz gibi düşünme.hoşlanmak,sevmek ve bunların karşılıklı gerçekleşmesinin son derece normal oldugunu kavra öncelikle.utanman gereken korkman gereken bi yanı yok.kızla güzel sohpet kur.onun konusmasını sağlıycak konular aç.dertlerini paylaşsın senle vs.yani kızla arkadaslığın yokluğunu hissedicek kıvama gelince söylersin.reddederse de 1hafta sonra tekrar dene şansını.eğer başarılı olduysan o süre zarfında bişiyler hissetmeye başlıyolar genellikleciddi ciddi yorum yaptım umarım diğer yorumlarda böyle olur :/
quote:
Orijinalden alıntı: xsea Ya olum nasıl bi gençliksinz ya :) ya olum yarını muamma olan bi dunyada yaşıyoruz emin ol hiç bi o.... diilse gelipde muhabbet açması zordur sen nasıl çekiniyosan ondada vardır git okulda yanına kantine inin bişiler yapın .... Rahat olun ya....
hocam öyle diyosun da kizi gördüğüm anda kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyo sürü gibi geziolar arkadaşlarının hcbiri beni tanimio öyle Yakışıklı bı tip de değilim utangacim da :(
uhhhaaaa uhhaaa olum resmen beni anlatmışsın la ama bir kısım farklı rahat ol okuldada konuş ama baş başa konuşun
( terzi kendi söküğünü dikemezmiş )
Hocam farklı bir durum kızı birazcık araştır derim biraz konusmssunuz sanırım ortada utangaçlık kalmamıştır bence kızın uslubu sana davranışı tamamen iyi niyetinden olabilir benim başımada geldi aynen bu olay kızın her han birisiyle çıkıyor haberini alabilirsin farklı bir şey var tabi o çıktığı kişi neden sen olmayasın şansını dene açıl kızlar olgun erkeklerden hoşlanır helede lisede ise 1 yaş hiç birşey ama kızlar bunu farklı yorumlayabilir bence git dene şansını bi ağzını yokla baktın olucak gibi hemen açıl kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: MJ__
rahat ol, kızı mıçarken fln düşün
Bu düşünce tarzını anlamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: CeRaN* Hocam farklı bir durum kızı birazcık araştır derim biraz konusmssunuz sanırım ortada utangaçlık kalmamıştır bence kızın uslubu sana davranışı tamamen iyi niyetinden olabilir benim başımada geldi aynen bu olay kızın her han birisiyle çıkıyor haberini alabilirsin farklı bir şey var tabi o çıktığı kişi neden sen olmayasın şansını dene açıl kızlar olgun erkeklerden hoşlanır helede lisede ise 1 yaş hiç birşey ama kızlar bunu farklı yorumlayabilir bence git dene şansını bi ağzını yokla baktın olucak gibi hemen açıl kolay gelsin
hocam tam beni anlattın ödüm kopuyor bı gün facebook a girince onu iliskide gorcem diye :D ama icimde de utangaclik var hayattaki en büyük korkularından biri dalga geçilmek ve özellikle bir kıza rezil olmak bu kız milletle oynayacak bı kız da değil ama atamıyorum bı duyguyu üstümden :(:(
benide andırıo ya olm bak şimdi ben lisede takılmıyordum pek kızlarla tamam mı şimdi köpekler gibi pişmanım :d gidicen konusan baska yolu yok konusmayı bırak bi tandıgın arkadasın falan da varsa ona söyle o da ayarlayabılır ama en mantıklısı gidip adam gibi olan biteni anlat anlıyorum senın ıcın ımkansız gozuken bişey ama bende kıza senı sevıyorum dedıgımde nerdeyse bayılıyordum puhaha :d
Fazla heyecanlanma dostum heyecan illaki olur inan konuştuktan sonra heyecan falan kalmıyor yeter ki konuya gir ondan sonrası geliyor zaten merak etme heee yok kabul etmedimi eywallah de çekil seni istemeyeni sen niye isteyesin ki ben git konuş hiç çekinme derim.
Benim anlamadığım bu kız konularında neden bu benim ilk ya da bu benim son konum olacak falan deriz.. Sonuçta konu dışında çoğunluğu ergen gençler oluşturmuyomu 15-20 yaş arası... Bu yaş aralığında hatunlar en çok kafa yorduğumuz konu değil mi birçoğumuzun? Evet öyle, sonuçta konu açıp kimseye yalvaran yok, kızlarla ilgilenmeyen arkadaşlar gayette görmezden gelip başka konulara girebilirler yani. İstersen 10. kız konusu olsun bence gayet normal bu yaşlarda
quote:
Orijinalden alıntı: Sonuna Kadar Yardır
quote:
Bu düşünce tarzını anlamıyorum.
bi söyle bi durum var kızı pek tanımazsın konuya girersin sora kızdan sogursun bu da olabılır bekledıgın gibide cıkmayabılır he haberın ola :)
quote:
Beynini kuşa taksak uçmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Vagner
quote:
Orijinalden alıntı: CeRaN* Hocam farklı bir durum kızı birazcık araştır derim biraz konusmssunuz sanırım ortada utangaçlık kalmamıştır bence kızın uslubu sana davranışı tamamen iyi niyetinden olabilir benim başımada geldi aynen bu olay kızın her han birisiyle çıkıyor haberini alabilirsin farklı bir şey var tabi o çıktığı kişi neden sen olmayasın şansını dene açıl kızlar olgun erkeklerden hoşlanır helede lisede ise 1 yaş hiç birşey ama kızlar bunu farklı yorumlayabilir bence git dene şansını bi ağzını yokla baktın olucak gibi hemen açıl kolay gelsin
hocam tam beni anlattın ödüm kopuyor bı gün facebook a girince onu iliskide gorcem diye :D ama icimde de utangaclik var hayattaki en büyük korkularından biri dalga geçilmek ve özellikle bir kıza rezil olmak bu kız milletle oynayacak bı kız da değil ama atamıyorum bı duyguyu üstümden :(:(
biraz daha beklersen facebook profilinde ilişkisi var der ve sende gene gözlemlemeye devam edersin... hemde artısı olur erkek arkadaşınıda gözlemlemiş oLursun arkadaşım halen ne duruyorsun..git yanına açıl olursa olur olmazsa son da degildir. unutma...sonlar hiç bir zaman olmaz ancak ölümde son gelir.... bu arada konuyu açarken ilk ve son kız konum demişssin.. ilk olduguna inanırım ama son olduguna inanmam... 70 yaşında varmısınki son diyorsun.... daha neler gelicek neler gecicek...isimlerini bile unutucan facebookta bakamıycan...... çünkü isimleri gelmiycek bile aklına...... üç şey iyi düşün ve yap.. 1 istemek (gerçekten onu istiyormusun )2kararlılık(istersen kararlısın demek)3cesaret(sana bir gaz veriyim)hala daha ne duruyorsun yarın başka bir arkadaşınla yada gıcık oldugun bir arkadasınla o kızı görmiycegin ne malum...durursan beklersen herkes sana güler aynen böyle güldürme gülen oL...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: xsea Ya olum nasıl bi gençliksinz ya :) ya olum yarını muamma olan bi dunyada yaşıyoruz emin ol hiç bi o.... diilse gelipde muhabbet açması zordur sen nasıl çekiniyosan ondada vardır git okulda yanına kantine inin bişiler yapın .... Rahat olun ya....
hocam öyle diyosun da kizi gördüğüm anda kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyo sürü gibi geziolar arkadaşlarının hcbiri beni tanimio öyle Yakışıklı bı tip de değilim utangacim da :(
Ya dostum bu olaylar zaten zor olmuştur bende senin yaşlarındayken buyuklerimden tawsiye alırdım surekli ve bi gun birisi dediki kopruleri yakıcaksn donusun olmuycak hiç bi şekilde bunun tarihde bi hikayesi vaardır neyse konumuza donelim .. Spontane olcaksın direk bişi yapıstırcaksn mesela arkadaşlarının etrafında bişeyden muhabbet ediolarsa git ortak ol mesela dedikodumu yapıolar evet o ccocuk oyle ya falan diye ortak ol ... bi arkadaş ricasıyla kızla başbaşa konuscaksın keşke başka cozum versem diyorum ama yok tipin falanda hiç önemi yok kendimden biliyorum orta okulda çılgınlık yapıp kafamı 3e wurdurup kızla bulusmaya gitmiştim hoş kız bida arayıp sormadı olsun :) o zmnlardan bişeler oğrendim ki seninle paylaşıyorum butun rahatlıgınla git sadece rencide edicek bi hayır alabilirsin buda emin boş bi hayır dan başka bişi diildir....
quote:
quote:
Hocam aynısını yaşadım yakın geçmiş zamanda keşke kulaklarım duymasaydı vurulmuşa döndüm çok zor şimdi unutamıyorda insan Abi Kızın ağzını yokla okulda muhabbetini kur yani yakınlaş kıza pat diye olmaz öyle zaten soradan kendiliğinden gelir kız senın teklifini bekler fırsatları kaçırma bak benim durumuma düşme...
arkadaslar hepinize çok teşekkürler hepiniz beni anlayıp Olgun ve seviyeli cevaplar vermissiniz çok sagolun :) hepsini okudum ama çok zor geliyo uygulamak ama deniycem çok saolun :)
quote:
arkadaslar hepinize çok teşekkürler hepiniz beni anlayıp Olgun ve seviyeli cevaplar vermissiniz çok sagolun :) hepsini okudum ama çok zor geliyo uygulamak ama deniycem çok saolun :)
benim yazımı oku ve uygula..
bütün yazılanlara artı 1 :d
quote:
Bak dayanamayıp gine yazıcam Abi durma yav kıza yoklugunu hissettirme aynı topicle ben açtım konuyu öğlen vakti sağolsunlar baya bir teselli eden yorumlar geldi Abi benim durumum biraz farklıydı aynı şehirde değildik keşke olsaydık bir sn beklemezdim kapısında yatardım ama işte dün ilişki haberini aldım ve yıkıldım:S Sende Aynı duruma düşme uygulaması zor değil emin ol ki şu benm düştüğüm durumdan olaydan zor olamaz durma kur muhabbetini gir ortamına yap birşeyler tabi gerçekten seviyor ve istiyorsan