2002 focus aldım ve benzin sarfiyatı biraz yüksek gibi geldi lpg ye geçmek istiyorum. İstanbul Kadıköy tarafındayım bana tavsiye edeceğiniz işçiliği sağlam olan bir yer varmı ben zavoliden fiyat aldım 1600 ytl kredi kartı taksitli brc ise 1650 civarı idi atikerden daha hiç almadım açıkcası zavoliye takan yerde daha önce takılan araçları gördüm gerçekden işçiliği güzeldi.
bana yardımcı olabilirseniz sevinirim aldığım fiyat nası ve hangisini tercih etmeliyim
Arkadasım ben 10 gün önce atiker taktırdım 1200 ytl kredı kartına 10 ay taksıtlle ve gayet memnunum yarı yarıya dustu tuketımım arabam vw golf 1.6l 8v kesınlıkle tavsıye ederım ama unutma kı marka dııl usta onemlı ıthal dıe 400 500 ytl fazla verme cunku boruları falan TÜRK malı.ben ızmıtte taktırdım tek bı yer var burda ama ıstanbulda safdak ottogaz var kagıthanede bı arkadasım orda taktırdı accayıp memnun aklında bulunsun
1600ytl civarında bildiğim landi renzo var enjektörlerini bosch firması yapıyor
ve brc'nin enjektörlerinin sesli çalıştığını biliyorum,kendisi imal ediyor
zavolli hakkında bilgim yok
enjektör:motora yakıtı püskürtür
ve focuslarda lpg takıldıktan sonra motor arıza ışığının yanması durumu yaşanabiliyor.Bunun için taktıracagınız kit kadar iyi bir de usta araştırınız
Tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Landi Renzonun enjektörleri bosh değildir ancak enjektörlerin üzerine gelen basınç sensörü bohs olması sebebi ile insanlar enjektörlerin bosh olduğunu düşünmekteler.
Landi renzo kendi enjektörünü kendisi yapar İtalyanların en büyüğüdür ve enjektörleri kalitelidir sadece çok sesli çalışır.
İsim vermeyeceğim ancak yerli bir firmanın inatla yanlışı olmasaydı bu gün Türkiyede hiç bir İtalyan markası takılmazdı.
Bu gün Atiker takmaktayız ve malımızla, sözümüzle , arkasında dururuz.
Tasarruflu ve kazasız sürüşler.
quote:
Orjinalden alıntı: umitaydin
Merhaba
2002 focus aldım ve benzin sarfiyatı biraz yüksek gibi geldi lpg ye geçmek istiyorum. İstanbul Kadıköy tarafındayım bana tavsiye edeceğiniz işçiliği sağlam olan bir yer varmı ben zavoliden fiyat aldım 1600 ytl kredi kartı taksitli brc ise 1650 civarı idi atikerden daha hiç almadım açıkcası zavoliye takan yerde daha önce takılan araçları gördüm gerçekden işçiliği güzeldi.
bana yardımcı olabilirseniz sevinirim aldığım fiyat nası ve hangisini tercih etmeliyim