Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARDIM NOLUR YAAAAAAA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG C7000 İLE C 8000 ÖNERİR MİSİNİZ?

ÖNERMEZSENİZ - LERİ NELERDİR

• Burada konusu var :http://forum.donanimhaber.com/m_38902329/tm.htm

Konu başlığı olmamış.

Ben bu TV'leri görmedim ama asla 3D TV almam. Haber Türk'de yabancı bir bilim adamı çıktı ve 3D TV izlendiğinde insanın beyninde ve gözlerinde hasar meydana getirdiğini, bunun kanıtlandığını ve bu TV'lerin yasaklanması için dünya sağlık örgütünün çalışma başlattığını söyledi.

Bana bedava verseler kullanmam.
  • Ya 3D TV alınca herşey illa 3D izlenecek diye birşey yok ki? İstemeyen gözlüklerini almaz normal TV olarak kullanır.

Zaten muhtemelen 2011'de tüm TV'lere bu 3D özelliğini ekleyecekler isteyen gözlüğünü alıp 3D oyunlarda, filmlerde vs. kullanacak. Buna böyle radyasyonlu çay muamelesi yapmak niye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okean

Ya 3D TV alınca herşey illa 3D izlenecek diye birşey yok ki? İstemeyen gözlüklerini almaz normal TV olarak kullanır.

Zaten muhtemelen 2011'de tüm TV'lere bu 3D özelliğini ekleyecekler isteyen gözlüğünü alıp 3D oyunlarda, filmlerde vs. kullanacak. Buna böyle radyasyonlu çay muamelesi yapmak niye?

Benim için 3D TV radyasyonlu çaydan farksız. Gözlüklü veya gözlüksüz herhangi bir 3D yayınını 30 dakikadan fazla izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız. Baş ağrısı, göz yaşarmasa, baş dönmesi ve daha fazla sağlık sorunu sizi bekliyor.

Alma isteyenlere de almayın demiyorum ama ben evime sokmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.