Şimdi Ara

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var (DOLANDIRICILIK) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
5
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah güzel insan ne atarsın ehliyetinin fotoğrafını , dalgınlık işte umarım adalet yerini bulur böyle şerefsizler ancak masum insanların başını yakarlar , emeğini sömürürler , boşver hocam herkes ettiğini yaşar , beresine sıçtığım.
  • MMMacit M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam içerden biri de yardım ediyor. Başka açıklaması yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Hıcam sağolasın.

• TTK YGLort kullanıcısına yanıt
    Hocam basireti bağlanıyor işte insanın... Sağolun.

• Yukarı.
  • Çok üzüldüm vallaha geçmiş olsun Hocam. Bu insanlar nasıl bu hale geldiler anlamak güç doğrusu. Kalleşliğin bu kadarı sinirden ne yazacağımı şaşırdım tekrar geçmiş olsun.
  • Müge anlı'ya çık.

• Dursun surda

• bu ne la

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var (DOLANDIRICILIK)
  • vay arkadaş olaya gel geçmiş olsun
  • Simdi kardesim oncelikle su sorularimi cevaplarsan sana yardim edebilirim.

1- kargolar hep ayni kargo subesine mi geliyor yoksa farkli farkli mi?

2- kargo sirketinden sana sms gelmiyor mu seni ariyorsa su su takip nolu kargonuz yoldadir diye?

• reqedit7 kullanıcısına yanıt
    Hocam çıkış şubeleri farklı kargoların.

Sms gelmiyor. Aradım kaç defa merkezlerini. Mng kargo önlem almış hemen mail atmış şubelerine ama Aras yaydıkça yayıyor. Umurlarında değil sanki.
  • Karşıdaki adam aksine hiç zeki değil bence. ELinde sonunda yakalınıcak aldığı şubeler belli, fotoları belli. 30 bin dolar kazansa ne olacak 1 sene sonra yakalanıp içerde kalıcak ,zeki dolandırıcı kimliğini belli etmez .
  • Birde anlamadığım birşey var Daha bugün kargo şirketiden arandım diyorsunuz Dolandırıcı sizin telefonunuzu mı vermiş kargoya Nasıl arıyorlar sizi? Çok saçma geldi. Beni affedin ama ağır CSB kokusu alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promise899 -- 13 Haziran 2016; 11:24:00 >
  • ben senin yerinde olsam muge anliya cikarim ciddiyim cokkkk üzüldüm

• promise899 P kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tek şahısın işi değil. Fotoğraftaki ayak takımı kanımca. Patron yönlendiriyor bunları diye düşünüyorum. Sahte ehliyet basmak tek kişinin işi değil en azından.

Kargolarda telefonum kayıtlı. Bilerek sildirmedim bana ulaşsınlar, olaylardan haberim olsun diye. Avukatım da öyle tavsiye etti. Şahıs kargoyu alırken benim kimlik numaramı ve kendi teleofn numarasını veriyor. Kargoyu aldıktan sonra telefona ulaşılamıyor doğal olarak. Kargo görevlisi kimlik numaramı sistemden tarattığında benim numaram çıkıyor. Keşke csb olsa KEŞKEEEEEE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoulkharnein

Hocam bu tek şahısın işi değil. Fotoğraftaki ayak takımı kanımca. Patron yönlendiriyor bunları diye düşünüyorum. Sahte ehliyet basmak tek kişinin işi değil en azından.

Kargolarda telefonum kayıtlı. Bilerek sildirmedim bana ulaşsınlar, olaylardan haberim olsun diye. Avukatım da öyle tavsiye etti. Şahıs kargoyu alırken benim kimlik numaramı ve kendi teleofn numarasını veriyor. Kargoyu aldıktan sonra telefona ulaşılamıyor doğal olarak. Kargo görevlisi kimlik numaramı sistemden tarattığında benim numaram çıkıyor. Keşke csb olsa KEŞKEEEEEE.

Hocam kargoyu alırken kontrol etsinler ozmn isminizi görünce Polisi arasınlar. Niye bunu yapmıyorlar? En azından şube sayısı bellidir 5-6 tane. Asarsın fotolarını duvara ilk geldiğinde yakalnır yani Bu işi tam anlamadım.

• promise899 P kullanıcısına yanıt
    Hocam aradım genel merkezi. Kadın diyor ki şikayet kaydı oluşturmak için takip numarası almam lazım. Yahu takip numarası ne kardeşim durum böyle böyle anlatıyorum. Beyefendi birşey yapamayız diyorlar.

Söylediğinizi başka bir kargo müdürüne söyledim. Dedim bankada çek yazdıran adamı nasıl bekletiyorlar, polisi arıyorlar. Benim adıma kargo geldiğinde polis nezaretinde teslim edin diyorum kargoyu. Öyle bir sistemimiz yok diyor herif. Bir de artık benim adıma göndertmiyor kargoyu. Sizin arkadaşınıza gönderdiğiniz değerli eşyayı gidip alıyor. Alırken de benim kimlik numaramı, adımı soyadımı yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoulkharnein

Hocam aradım genel merkezi. Kadın diyor ki şikayet kaydı oluşturmak için takip numarası almam lazım. Yahu takip numarası ne kardeşim durum böyle böyle anlatıyorum. Beyefendi birşey yapamayız diyorlar.

Söylediğinizi başka bir kargo müdürüne söyledim. Dedim bankada çek yazdıran adamı nasıl bekletiyorlar, polisi arıyorlar. Benim adıma kargo geldiğinde polis nezaretinde teslim edin diyorum kargoyu. Öyle bir sistemimiz yok diyor herif. Bir de artık benim adıma göndertmiyor kargoyu. Sizin arkadaşınıza gönderdiğiniz değerli eşyayı gidip alıyor. Alırken de benim kimlik numaramı, adımı soyadımı yazıyor.

Bu adamın normalde Maks 1 ayda yakalanması lazım. Hiç mi fire vermemiş o kadar sahte kimlik kargo şirketinde fln.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.