Şimdi Ara

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var (DOLANDIRICILIK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
5
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptop aklıma bile gelmiyor. Amin tez zamanda yakalanır inşallah.
  • tekrar geçmiş olsun. bir şekilde tv ile bağlantı kurmaya çalış. bazı tv kanalları bu şekil dolandırıcılıkları yayınlayabiliyorlar. hepsine mail at. tüm büyük tvlere. telefon aç. başına geleni anlat. bence çok büyük haber değeri var bu olayın.
  • Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum herkes uyanık. Memlekette bir ehliyete telefon satan sözde kurumsal firmalarda uyanık, kargoyu bir ehliyete teslim edenlerde uyanık. Sende uyanıklık etmişsin. Dolandırıcı zaten uyanık. Vesselam içinde bulunduğun durumdan en kısa zamanda çıkarsın inşallah. Ülkemizde adaletin olmadığını hatırlatır varsa imkanın yurt dışına gitmeni tavsiye ederim. Yarın bi gün dolandırıcı derse bu adam benim ortagim 10-15 yıl yatarsın.
  • Zoulkharnein kullanıcısına yanıt
    Yukardaki arkadaş doğru söylemiş. Haberlerin whatsapp grupları var veya arayadabilirsiniz. Tv de çıkarsa polisinde özen göstereceğini düşünüyorum. Zaten sizin olaya atlar tv kanalları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son çare o görünüyor hocam...
  • Byc kullanıcısına yanıt
    Düşündüm yurtdışını, bugün arkadaşlara da açtım konuyu fakat çoluk çocuk dışarda yetiştiremem diye kapadım konuyu.
  • geçmiş olsun benimde 2.5 milyarlık telefonum çalındı
  • Zoulkharnein kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun çok kötü olmuş bence direk ehliyetini değiştir, seri numarası değişiyor, en azından bundan sonra adamın elindeki ehliyet üzerindeki seri numarası yanlış olduğu için hat alamaz veya bir gbt falan olursa sahte olduğu ortaya çıkabilir

• Valla hocam konuyu ağzım açık okudum desem yalan olmaz.Sizin eleman belli ki azılı bu işlerde,yaptıklarına bakılınca öyle görünüyor.
    Malesef kolluk kuvvetlerimiz bu konularda çok zayıf,gerekeni yapmıyorlar.
    Umarım biran önce yakalanır da siz de rahatlarsınız.
  • birdost1236 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ehliyetimi hemen değiştirdim hocam. Sadece ibraz için kullandığından yakalanmıyor.
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Hocam azılı tabi ki. Mesela dolandırılıp kargosunu geri çağıran kişinin adına da kargoyu arayıp "tamam ben aldım paramı, kargoyu teslim edebilirsiniz" diyor. Bu kargoların bir sistem geliştirmesi lazım bu konuda.
  • G
  • size de geçmiş olsun.
  • Up
  • Gececiler de okusun.
  • Arkadaşlar konu yukarıda kalsın böyle bir olaya sessiz kalınmamalı
  • Hocam modern çağ dolandırıcılığı bu. Çok güzel bir açık bulmuş vatandaş. Sömürüyor. Dolandırdığı rakamlar yekünde çok büyük rakamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zoulkharnein

Hocam modern çağ dolandırıcılığı bu. Çok güzel bir açık bulmuş vatandaş. Sömürüyor. Dolandırdığı rakamlar yekünde çok büyük rakamlar.

Aynen bu adamda karakter denen bir şey yok
  • Bumudur Bilmiyorum Ama Kargodan Arkadaşımın Laptopunu Çalldılar Aynı Yöntemle.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.