Şimdi Ara

Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı donanımsal sorunumla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleykum öncelikle. Abilerim kardeşlerim Asus marka laptop sahibiyim ve ses kartım gümlemiş değişme şansımda yok bilgisayarcıya götürdüm değişmez bilmem ney olmuş harici ses kartı takıcaz dedi ve ufak kablolu usb li aparat taktı.
    Fakat yine de ses gelmiyor ne yapmalı sizce yardımlarınızı bekliyorum.

• Aleykümselam. Götür ver o çalıştırsın. Çalışmazsa geri ver. Geri almazsa o zaman konuşuruz.
    Bi de bi tane konu aç birader. Elli kere açmanın bi anlamı yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 30 Temmuz 2017; 1:24:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğerlerini gördüm gizledim zaten hacıdayı, öyle yapıcam da başına gelen birileri var mı diye merak ettim yani benim extra birşeyler yapmam gerekiyo mu ayar vs diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arwen16

diğerlerini gördüm gizledim zaten hacıdayı, öyle yapıcam da başına gelen birileri var mı diye merak ettim yani benim extra birşeyler yapmam gerekiyo mu ayar vs diye.

Aklıma sadece sürücü yükleme geliyor. Aygıtı taktıktan sonra aygıt yöneticisine gir. Aygıt orada görünüyor mu bi bak. Buraya resim at bi bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Orijinalden alıntı: Arwen16

diğerlerini gördüm gizledim zaten hacıdayı, öyle yapıcam da başına gelen birileri var mı diye merak ettim yani benim extra birşeyler yapmam gerekiyo mu ayar vs diye.

Aklıma sadece sürücü yükleme geliyor. Aygıtı taktıktan sonra aygıt yöneticisine gir. Aygıt orada görünüyor mu bi bak. Buraya resim at bi bakalım

şöyle anlatayım ses ile ilgili herşeyi kurdum realtek vs vs ama sağ altta yüklü ses aygıt çıkışı yok diyor ve aygıt yöneticisinde de gördüğün gibi ses ile ilgili birşey yok nedense Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı donanımsal sorunumla ilgili

• O usb aygıtı üzerinde 3,5mm jak var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.