Şimdi Ara

Arkadaşlar, yardımınız dokunacak. Sadece bir tweet.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bugün hoşlandığım kıza açılmayı planlıyorum. Fakat işler umduğum gibi gitmezse Twitter'da bir etkinlik yapıp ona olan aşkımı Türkiye'nin gündemine düşerek göstermeyi planlıyorum.

#DILRUBAGOKTUGSENICOKSEVIYOR
    diye bir hashtag oluşturup, bunu Türkiye gündemine düşürmeyi hedefliyorum. Fakat bu işi ne kadar çok insanla yaparsam o kadar iyi sonuç elde edeceğimin farkındayım ve onun için burada siz büyüklerimden ve küçüklerimden yardım istiyorum. Bugün saat 18:00(akşam 6)da bu etkinlik için verdiğim hashtagi Twitter'ınız da paylaşabilir misiniz?

1- Kız beni reddetti: Bunu uygulayıp, kıza ne kadar aşık olduğumu gösterip bir kez daha düşünmesini sağlayabiliri(m)z.
    2- Kız bana evet derse: Bunu gene uygulayıp, neler yapabileceğimi gösterebilirim.(Biraz saçma bir düşünce olabilir fakat olumlu bir etki oluşturacak düşüncesindeyim)

Bu hashtag olayını burada, diğer bir kaç forumda, sözlüklerden de destek alarak yapmayı planlıyorum.

Gece uyku sersemi böyle bir şey çıktı ortaya. Sizden ricam Ağustos 2012'den beri peşinde koştuğum bu kızın yolunda beni yalnız bırakmamanızdır. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Burada bu durumda bana karşıt yorum atacak arkadaşlar olacak, onlara susarak cevap vereceğim.

Eğer bir önerisi olan varsa mesaj atabilir. Ulaşmak isteyenler ise Facebook ve Twitter'dan ulaşabilir.

• Parayi veren hastag i calar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osuruktanteyyare

Parayi veren hastag i calar

Borcumuz neyse öderiz hocam.
  • Malum günde de yardım isteme bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her Şeye Muhalefet

Malum günde de yardım isteme bakalım.

....

Hashtag olayında yardımcı olacaksınız değil mi?
  • Elimizden geldigince yardim ederiz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 790 takipçim var rtletiriz ama pek mantıklı değil yani söyleyim
  • Teşekkürler :)

Niye pek mantıklı değil?
  • Akşam saat 7de herkes bir kere twitterda yazabilir mi?
  • Özür dilerim ama mal mısın arkadaşım bu ne böyle

Kızı rezil edersin bu bir.
    Sen o TT listesine "nah" girersin bu iki.
    Saçma sapan işlerle uğraşacağına kıza bir daha sevdiğini söyle,kabul etmiyorsa zorlama.

• arrkadaşlar twit atmaya başlarsanız sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.