Şimdi Ara

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TM 2 : 219 bin
    TM 3 : 200 bin

Ankarada oturuyorm dershaneye gitmedim hiç. şehir dışına gitmekte kararlıyım herkes bana işletme iktisat maliye gibi yerleri yazmamı ısrar ediyo ama benim felsefe ve sosyolojiye aşırı ilgim var

sorum şu ; bu bölümleri okumak çokmu zordur ? aklımda antalya akdeniz üniversitesi felsefe bölümü var sizce nasıl bi yer ? gelme ihtimali ne sizce

. İlk tercihimi ankaradan gelme şansı az olan yerlerle yapmak istiyorm sonraki tercihim eskişehir ve en son antalya ankara ve eskişehirde işletme iktisat maliye ne gelirse okurum arkadaşlar
    ama olmazsa bunlardan sonra ilk tercihim antalya akdeniz felsefe bölümü . Ayrıca gazidede felsefenin düşük oldugu görünüyo bazı yerlerde 260 binle alacagı yazıyo ne derece doğrudur ? ve kontenjan açıklarına göremi tercih yapmalıyız ? bunu çok merak ediyorm ve

istedigim yardım şu bana bu konuda bilgisi olan arkadaşlar tercih listesi yazabilr mi ? ben aradan mantıklı olanları seçecegim . Şimdiden hepinize çok teşekkürler arkadaşlar

• ben de sizinle aynı düşüncedeyim felsefe ve sosyolojiye ilgim var ama işletme gibi bölümlerin iş imkanı daha geniş olduğu için ister istemez onları tercih etmek durumundayım şu an az çok kafama da yattı gibi çünkü mecburum, sosyoloji ve felsefe okuduğunda iş garantisi yok. ayrıca fikir vermek amaçlı belirtmek isterim ki dershane hocama sorduğumda sosyoloji ve felsefe arasından sosyolojiyi seçmemi önermişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hrn355

ben de sizinle aynı düşüncedeyim felsefe ve sosyolojiye ilgim var ama işletme gibi bölümlerin iş imkanı daha geniş olduğu için ister istemez onları tercih etmek durumundayım şu an az çok kafama da yattı gibi çünkü mecburum, sosyoloji ve felsefe okuduğunda iş garantisi yok. ayrıca fikir vermek amaçlı belirtmek isterim ki dershane hocama sorduğumda sosyoloji ve felsefe arasından sosyolojiyi seçmemi önermişti.

tabiki öyle fakat insan istedigi yeri okuyamadıktan sonra ne anlamı varki ? iyi bi yerde iyi bi ortamda üniversite okuyamadıktan sonra ne anlamı var sırf iş bulmak için okunacaksa böyle bi devlette çalışmakta haram okumakta haksız mıyım ?
  • öyle ama işte yaşadığımız yer Türkiye olunca işler malesef tam tersi oluyor :s
  • quote:

öyle ama işte yaşadığımız yer Türkiye olunca işler malesef tam tersi oluyor :s

aynen . ama ben yinede inatla felsefe okumak istiyorum
  • aramızdan sizin gibi cesur yürekliler de çıkmasa kim felsefeci kim filozof olucak değil mi helal olsun şimdiden bölümün hayırlı olsun diyorum tebrik ederim..
  • quote:

aramızdan sizin gibi cesur yürekliler de çıkmasa kim felsefeci kim filozof olucak değil mi helal olsun şimdiden bölümün hayırlı olsun diyorum tebrik ederim..

Teşekkürler dostum. Umarım herşey güzel olur
  • güncell
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.