Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardımınıza ihtiyacım VAR (S3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Öncelikle. Arkadaşlar Ben İntenetten Güvenilirliği orta Derecede olan Bi Siteden Samsung Galaxy SIII Siparişi Verdim . Kargonun Durumunu internetten incelediğimde Toplam Gram olarak 326 gr. Görünüyor. Bir Samsung Galaxy SIII kutusu Kargoda Kaç Gramdır bilgisi olan Akradaslarımdan Yardım Rica Ediyorum. Daha Önce almış olanlar biliyorlardır. ben İnternetten Araştırdım sadece Telefonn Gramı : 131.gr yazıyor. Kutu Toplamda 326 gr. doğrumudur.

Yardım Eden Herkese Teşekkürü Bir Borç bilirim.
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj44 -- 24 Ocak 2013; 17:28:48 >

• Doğrudur kardes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok Teşekkür Ederim Hocam. bi siz ilgilenmişsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj44

çok Teşekkür Ederim Hocam. bi siz ilgilenmişsiniz

şimdi içini karartmak gibi olmasın ama aldığın yer seni dolandıracaksa illa onlarda s3 ün kaç gram olduğunu bildiğinden kargoya ona göre maketini yada sabun olarak koyuyorlar inşallah kapıda ödemeli yada gittigidiyor gibi ürünü aldıktan ve denedikten sonra onay verilen bi siteden almışsındır yoksa her siteye güvenmek büyük risk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

quote:

Orijinalden alıntı: Dj44

çok Teşekkür Ederim Hocam. bi siz ilgilenmişsiniz

şimdi içini karartmak gibi olmasın ama aldığın yer seni dolandıracaksa illa onlarda s3 ün kaç gram olduğunu bildiğinden kargoya ona göre maketini yada sabun olarak koyuyorlar inşallah kapıda ödemeli yada gittigidiyor gibi ürünü aldıktan ve denedikten sonra onay verilen bi siteden almışsındır yoksa her siteye güvenmek büyük risk

Evet Kapıda Ödemeli aldım bana açın bakın inceleyin sonra ödemenizi Gerçekleştirin dedi hatta netten samsung un musteri hizmetlerini aradım bana kargo gelince direk bizi arayıp ımeı yi söyleyin biz size yardımcı olalım dedi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.