Şimdi Ara

iPhone X Kullanıcıları Yardımınıza İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bugün Vodafone'den Space Gray 64GB iPhone X Alıp Aranıza Katıldım. Üç Adet Sorum Olacak Tecrübeli Arkadaşlardan.

1. MQAC2TU/A - Model A1901 (Türkiye Apple Store 2 Yıl Garatilimidir Acaba ?)

(https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/)

Buradan Bakınca ;

''Lütfen iPhone'unuzu etkinleştirin iPhone'unuz etkinleştirilmediğinden garanti kapsamı ayrıntılarınızı görüntüleyemiyoruz. iPhone'unuzu etkinleştirmek için lütfen iPhone'unuzun satıcısına veya kablosuz iletişim operatörünüze başvurun.''

Bu Tarz Birşey Diyor Ne Yapmalıyım ?

2. Control Panel'i Kapatırken Yani Yukarı Doğru Kaydırırken Çat, Çut Ses Geliyor Telefondan Gelen Sesin Kaynağı Telefonun Altında Olan Taptic Engine Bölümünden Geliyor Bu Şekilde Bir Ses Sadece Control Paneli Yukarı Kaydırıp Kapatırken Geliyor Normal'de Gelmiyor Başka Taptic Engine Gerektiren Yerler'de. Sizce Sıkıntı Varmıdır ?

Şimdiden Teşekkürler Değerli Yorumlarınzı İçin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone X Kullanıcıları: Yardımınıza İhtiyacımız Var

iPhone X cihazınız için garanti kapsamı ayrıntılarını görüntülemeye çalıştığınızda "Aygıtınız kaydedilmediğinden garanti kapsamı ayrıntılarını görüntüleyemiyoruz" veya "Aygıtınızı etkinleştirin" hata mesajıyla karşılaşabilirsiniz. Bu mesajlar genellikle aşağıdaki nedenlerle ortaya çıkar:

• Aygıtınızın Kaydedilmemiş Olması: iPhone'unuzu satın aldıktan sonra Apple'a kaydetmezseniz, garanti kapsamı ayrıntılarına erişemezsiniz. Aygıtınızı kaydetmek için Apple'ın web sitesini ziyaret edin veya Apple Store'u ziyaret edin.
    • Aygıtınızın Etkinleştirilmemiş Olması: iPhone'unuz etkinleştirilmemişse, garanti kapsamı ayrıntılarına erişemezsiniz. Aygıtınızı etkinleştirmek için kablosuz iletişim sağlayıcınızla iletişime geçin.
    • Apple Kimliğinizin Aygıtınızla Bağlantılı Olmaması: Aygıtınızı Apple Kimliğinizle ilişkilendirmediyseniz, garanti kapsamı ayrıntılarına erişemezsiniz. Aygıtınızı Apple Kimliğinizle ilişkilendirmek için Ayarlar > [Adınız] bölümüne gidin.

Aygıtınızı kaydettikten, etkinleştirdikten ve Apple Kimliğinizle ilişkilendirdikten sonra, garanti kapsamı ayrıntılarınızı Apple Support web sitesinden veya Apple Store'u ziyaret ederek görüntüleyebilirsiniz.

Garanti kapsamı ayrıntılarınızı görüntülemeye çalışırken sorun yaşamaya devam ediyorsanız, Apple Destek ile iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1- telefonunuza sim kartı takıp internete bağlanırsanız veya wifi ile internete bağlanırsanız 24 saat içinde cihazınız etkinleştirilir ve o kısımda garanti bilgileriniz görünür. Part numaranız ve seri numaranızda bir problem görünmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

1- telefonunuza sim kartı takıp internete bağlanırsanız veya wifi ile internete bağlanırsanız 24 saat içinde cihazınız etkinleştirilir ve o kısımda garanti bilgileriniz görünür. Part numaranız ve seri numaranızda bir problem görünmüyor

Yaklaşık 5 Saattir Kullanıyorum Hocam Telefonu. Aktifleştirdiğim Halde O Şekilde Yazıyor Ondan Dolayı Sormak İstedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buhar Abi

quote:

1- telefonunuza sim kartı takıp internete bağlanırsanız veya wifi ile internete bağlanırsanız 24 saat içinde cihazınız etkinleştirilir ve o kısımda garanti bilgileriniz görünür. Part numaranız ve seri numaranızda bir problem görünmüyor

Yaklaşık 5 Saattir Kullanıyorum Hocam Telefonu. Aktifleştirdiğim Halde O Şekilde Yazıyor Ondan Dolayı Sormak İstedim.

Bende yaklaşık 7-8 saat sonra etkinleştirilmişti . Apple 24 saat içinde aktif olur diyor . Yani bir problem olmaz.

2. Sorunuzu cevaplayamayacağım iphone 8 plus kullanıcısıyım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 7 Aralık 2017; 1:32:41 >
  • o ses normal 11.2 güncellemesinden sonra bütün cihazlarda var
  • quote:

quote:

quote:

Bende yaklaşık 7-8 saat sonra etkinleştirilmişti . Apple 24 saat içinde aktif olur diyor . Yani bir problem olmaz.

2. Sorunuzu cevaplayamayacağım iphone 8 plus kullanıcısıyım:)

Teşekkürler Hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

o ses normal 11.2 güncellemesinden sonra bütün cihazlarda var

Bozuk Diye Korkmuştum Teşekkürler Hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.Sorunum Çözüldü Arkadaşlar.

2.Sorunum Devam Ediyor Aynı Sorun İle Karşılaşıp Tecrübe Edenler Varmı Acaba?
  • Model numarasu TU ile bitiyor. Yani Türkiye için olan model. Dolayısı ile 2 yıl Türkiye'den apple store'lar dahil hizmet alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stidda81

Model numarasu TU ile bitiyor. Yani Türkiye için olan model. Dolayısı ile 2 yıl Türkiye'den apple store'lar dahil hizmet alırsın.

O Çözüldü Hocam Sadece Taptic Engine'den Gelen Şak Şuk Diye Ses Kaldı.
  • Buhar Abi kullanıcısına yanıt
    Herkeste var o. En aşağıdan kaydırmayın oldu bitti.

Edit: Tam yazarken deniyordum, birden kayboldu o çıt sesi. Garip. Durmadan oynayın bakalım belki sizde de geçer 😂

• Denetim merkezini kapatırken herhangi bir ses duymuyorum. Ya da sizin söylediğiniz şeyi tam olarak anlayamadım. iOS 11.2 kullanıyorum. Titreşim ayarı da açık cihazın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen ses bence bir sorun değil. Arka planda çalışan tüm uygulamaları kapattıktan sonra gelen titreşim sesi çalışan herhangi bir uygulama yok anlamında bir uyarı veriyor gibi düşünülebilir. Çünkü uygulamaları kapatmayınca titreşiml olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpesifikBrush

Herkeste var o. En aşağıdan kaydırmayın oldu bitti.

Edit: Tam yazarken deniyordum, birden kayboldu o çıt sesi. Garip. Durmadan oynayın bakalım belki sizde de geçer 😂

Ara Sıra Kayboluyor O Ses Ama Genelde Oluyor Hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erzurummm25

Gelen ses bence bir sorun değil. Arka planda çalışan tüm uygulamaları kapattıktan sonra gelen titreşim sesi çalışan herhangi bir uygulama yok anlamında bir uyarı veriyor gibi düşünülebilir. Çünkü uygulamaları kapatmayınca titreşiml olmuyor.

Taptic Engine İle Titreşimi Karıştırıyorsunuz Hocam. Control Center Kapatılırken Aşağıdan Yukarıya Set Bir Şekilde Bırakılırken Taptic Engine Tepkime Veriyor Titreşim Değil. Taptic Engine Hassasiyetin'de Sorun Var Sanırım Control Center'a Özel.
  • quote:

quote:

Gelen ses bence bir sorun değil. Arka planda çalışan tüm uygulamaları kapattıktan sonra gelen titreşim sesi çalışan herhangi bir uygulama yok anlamında bir uyarı veriyor gibi düşünülebilir. Çünkü uygulamaları kapatmayınca titreşiml olmuyor.

Taptic Engine İle Titreşimi Karıştırıyorsunuz Hocam. Control Center Kapatılırken Aşağıdan Yukarıya Set Bir Şekilde Bırakılırken Taptic Engine Tepkime Veriyor Titreşim Değil. Taptic Engine Hassasiyetin'de Sorun Var Sanırım Control Center'a Özel.

Anladım hocam ben karşılaşmadım o sorunla. İNŞAALAH sorun değildir güncelleme ile hemen giderilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Anladım hocam ben karşılaşmadım o sorunla. İNŞAALAH sorun değildir güncelleme ile hemen giderilir.

Çoğu Kişide Varmış Bakalım Bende Yazılımı Güncelleştirdikten Sonra Farkına Vardım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.