Şimdi Ara

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sezonda Digitürk bağlatmak istiyorum.Süper Lig maçları ve belgesel kanalları olması yeterli benim için...Sizler ne kadar ödüyorsunuz? Sizce ben hangi pakete üye olayım.Birde forumda okuyorum Digide kişilere özel esneklik yapılıyormuş sizce nasıl bir fiyata anlaşmalıyım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• herkesin aldığı fiyatlar aynı değildir ilk üyelikte standart fiyatlardan alıyoruz ama sözleşme bittiğinde digiturk daha uygun teklifler sunuyor..size tavsiyem biraz bekleyin sezon yaklaştıkça kampanyalar olabilir..mesela geçen sene mediamark kampanyasından epey bi alan olsu uygun fiyatlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

herkesin aldığı fiyatlar aynı değildir ilk üyelikte standart fiyatlardan alıyoruz ama sözleşme bittiğinde digiturk daha uygun teklifler sunuyor..size tavsiyem biraz bekleyin sezon yaklaştıkça kampanyalar olabilir..mesela geçen sene mediamark kampanyasından epey bi alan olsu uygun fiyatlara

Anladım o zaman dediğiniz gibi biraz bekleyip kampanyaları görmek lazım.Teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.