yeni knight mı çıktı ben knighta giriyorum ıd ve şifremi yazıyorum tam servere tıklıcam xtrap verior ne yaptıysam olmuo
X-trap Hatasının Yeni Knight Çıkmasıyla Ne Alakası Var.? (yeni knight)
kardeş aynısı bendede oluyor ya birisi şu olayı nasıl düzeltecegimiz anlatırsa iyi olur bi türlü giremedim sbahtan beri girmiyor oyunu baştan yükledim yine olmadı
evet aynısı bendede oldu dedigim gibi ama bende bu kaç gunlerden beri suruo nden dir bu acaba sinir oldum ama ksamıorum
xtrap hata vermesiyle yenı knight gelmesi ne alaka
xtrapın bu hatasını bilen yokmu lütfen arkadaşlar giremiyorum bi türlü
Ya ben knight a girdim çok farklıydı class ında elemental lordor yazıyodu ve skiller 80 e kadar uzuyodu farklıydı biraz.
quote:
Orjinalden alıntı: Cihan231
Ya ben knight a girdim çok farklıydı class ında elemental lordor yazıyodu ve skiller 80 e kadar uzuyodu farklıydı biraz.
Elemental Lord = Magenin Masterlı hali LVL ler artık 80e kadar uzadı.Yeni patchle 90 olcak diyolar ne kadar doğru bilmiyom.
ya nerden yaptın solermsiin yorum pls nasıl yaptınn ne olur söle
ya allah rızası için birisi şu sorunu nasıl düzeltecegimizi söylesin bi türlü giremedim oyuna
off aynen ne olurrrrr
ama yeniii knight mı çıktıııııııııııııııı offf söleyinnnnnnnnnnn
arkadaşlar CODE_FIELD[30-0400-00000000-34] An abnormal memory access has ben defected diye bir hata ney acaba bu nasıl düzeltecem
quote:
Orjinalden alıntı: EMRE KAPTAN
CODE_FIELD[30-0400-00000000-34] An abnormal memory access has ben defected
arkadaşlar hadi ya biriniz söyleyin bu nasıl düzelecek
quote:
Orjinalden alıntı: EMRE KAPTAN
arkadaşlar CODE_FIELD[30-0400-00000000-34] An abnormal memory access has ben defected diye bir hata ney acaba bu nasıl düzeltecem
banada arada cıkıo bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme