Şimdi Ara

arkadaslar yeni knight mı cıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni knight mı çıktı ben knighta giriyorum ıd ve şifremi yazıyorum tam servere tıklıcam xtrap verior ne yaptıysam olmuo

• X-trap Hatasının Yeni Knight Çıkmasıyla Ne Alakası Var.? (yeni knight)
  • kardeş aynısı bendede oluyor ya birisi şu olayı nasıl düzeltecegimiz anlatırsa iyi olur bi türlü giremedim sbahtan beri girmiyor oyunu baştan yükledim yine olmadı
  • evet aynısı bendede oldu dedigim gibi ama bende bu kaç gunlerden beri suruo nden dir bu acaba sinir oldum ama ksamıorum
  • xtrap hata vermesiyle yenı knight gelmesi ne alaka
  • xtrapın bu hatasını bilen yokmu lütfen arkadaşlar giremiyorum bi türlü
  • Ya ben knight a girdim çok farklıydı class ında elemental lordor yazıyodu ve skiller 80 e kadar uzuyodu farklıydı biraz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cihan231

Ya ben knight a girdim çok farklıydı class ında elemental lordor yazıyodu ve skiller 80 e kadar uzuyodu farklıydı biraz.

Elemental Lord = Magenin Masterlı hali
    LVL ler artık 80e kadar uzadı.Yeni patchle 90 olcak diyolar ne kadar doğru bilmiyom.
  • ya nerden yaptın solermsiin yorum pls nasıl yaptınn ne olur söle
  • ya allah rızası için birisi şu sorunu nasıl düzeltecegimizi söylesin bi türlü giremedim oyuna
  • off aynen ne olurrrrr

• ama yeniii knight mı çıktıııııııııııııııı offf söleyinnnnnnnnnnn
  • arkadaşlar CODE_FIELD[30-0400-00000000-34] An abnormal memory access has ben defected diye bir hata ney acaba bu nasıl düzeltecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMRE KAPTAN

CODE_FIELD[30-0400-00000000-34] An abnormal memory access has ben defected

arkadaşlar hadi ya biriniz söyleyin bu nasıl düzelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMRE KAPTAN

arkadaşlar CODE_FIELD[30-0400-00000000-34] An abnormal memory access has ben defected diye bir hata ney acaba bu nasıl düzeltecem

banada arada cıkıo bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.