Bildirim
ARKADAŞLAR YİNEMİ :::::::::::::::((
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
her bulduğun şeyi yükleme her koxp a atlama bişi olmz -
abi sen şifreni değiştirsene belki adam şirenden doğru hareket eder ne melazım deil mi ama -
quote:
Orjinalden alıntı: trojka
her bulduğun şeyi yükleme her koxp a atlama bişi olmz
koxpa atladığını nerden biliyosunuz acaba... anlatamıyorum size k2 nin resmi ko forumunda daha 1 ay önce bi b*klar döndü daha geçen hafta knight forumu biri tarafından hacklenmedimi...bilemiyorum bende ne trade atmıştım ne ozamanlar koxpla işim olurdu bide bir mp3 programım vardı limewire.birde ev kullanıcısıydım..ben çarımla k2 siteye login oldum sonraki gün gitti çar arkadaşımda login oldu onunda gitti.biz safız login olmamızın sebebi bu çar kaç aylık die bakçaktık.ve arkadaşlarımla çarlarımız gitti....
bunu eski bi olay sanmayın daha 1ay önce bu bence siteye login olurken yinede bi abdest alın gelin cenabetseniz kesin şifre gitçek
-
GM İTEMLERİMİ GÖNDERİR Mİ ? KONUŞSAM -
cok basit
arkadasim bak anlatiyorum ii ce dinle
1. si
hic bir sekilde resim video vs download etme pc ne
2. si
bir note pad dosyasi aciyorsun
sonra bir de ekran klavyesi aciyorsun
sonra note pad e sifreni ekran klavyesi ile yaziyorsun
her girisinde sifreni kopyala yapistir yapiyorsun bolece adam larda ctrl v gozukuyor sifren yerine :d
anlamisa hadi kolay gele -
YA BN İTEMLERİMİ GERİ ALAMICAMMI? -
Forumlarda yardim bolumune yaz rollback atın charıma diye.Ama hacklendigi zamanı ver o zamana gore atsınlar.Ayrıca sitede bir yerde mesaj yollama var .Eskiden MYKOL da gonderiyodun bişiler.Sen forumlara 1-2 topic ac onlar bakar.Benım karakterımde hacklenmıstı 1-2 aya kadar geri veriyolar. -
gizli sorunu sağlam bi şeyle değiştir -
quote:
Orjinalden alıntı: kv_yigit
YA BU BNM ÜÇÜNCÜ SOYULUŞUM BU NEDİR YA NASIL Bİ İŞ DİE BU ...... LAR BUNU NASIL YAPIO NASIL KORUNUCAM YQ ALLAH ALLAH TRADE FLN ATMIOM AMA SOYULUOM:( NESE BN PREMİUM ÜYESİYDİM SİZCE GM İLE KONULŞSAM İTEMLERİMİ YOLLARMI? YOLLARSA NASIL KONUŞCAM NE DİCEM
herkes hacklenio bu aralar ne iş anlamadım -
Hail cemcemal! We apologize for the inconvenience. Please re-write your inquiry in English for us to better assist you. For the helpful websites, please visit the links given below.www.pratiksozluk.comwww.seslisozluk.comwww.sozluk.net Thank you. -Knight Online Customer Service Team
bu nedemek arkadşalr
-
Şikayetini ingilizce yaz diyolar..
Anlamamışlar..Ve sözlük önermişler.. -
quote:
Orjinalden alıntı: sadulayev
quote:
Orjinalden alıntı: kv_yigit
YA BU BNM ÜÇÜNCÜ SOYULUŞUM BU NEDİR YA NASIL Bİ İŞ DİE BU ...... LAR BUNU NASIL YAPIO NASIL KORUNUCAM YQ ALLAH ALLAH TRADE FLN ATMIOM AMA SOYULUOM:( NESE BN PREMİUM ÜYESİYDİM SİZCE GM İLE KONULŞSAM İTEMLERİMİ YOLLARMI? YOLLARSA NASIL KONUŞCAM NE DİCEM
herkes hacklenio bu aralar ne iş anlamadım
BENİMDE 1 ACCOUNT'UM GİTMİŞTİ.BU İŞİN UZMANI OLMUŞ BAZI ELEMANLAR TRADE ÜZERİNDEN PYUNUMU ALMIŞLARDI...
-
:D -
quote:
Orjinalden alıntı: xxplayerxx
quote:
Orjinalden alıntı: trojka
her bulduğun şeyi yükleme her koxp a atlama bişi olmz
koxpa atladığını nerden biliyosunuz acaba... anlatamıyorum size k2 nin resmi ko forumunda daha 1 ay önce bi b*klar döndü daha geçen hafta knight forumu biri tarafından hacklenmedimi...bilemiyorum bende ne trade atmıştım ne ozamanlar koxpla işim olurdu bide bir mp3 programım vardı limewire.birde ev kullanıcısıydım..ben çarımla k2 siteye login oldum sonraki gün gitti çar arkadaşımda login oldu onunda gitti.biz safız login olmamızın sebebi bu çar kaç aylık die bakçaktık.ve arkadaşlarımla çarlarımız gitti....
bunu eski bi olay sanmayın daha 1ay önce bu bence siteye login olurken yinede bi abdest alın gelin cenabetseniz kesin şifre gitçek
evet doğru millet uğraşıyo ediyo ... siteye keylogger koymayı beceriyo valla hayret ediyorumm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X