Şimdi Ara

Poyraznet dükkanı kapatıyor mu, sizede mesaj geldi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Poyraznet dükkanı kapatıyor mu, sizede mesaj geldi mi?

Bayadır kullanıyordum bir sıkıntı da yoktu. BTK lisansı iptal olduğu için mi böyle oldu. Hangi ISS ye geçelim.

• Ben uygun fiyatlı başka iss e geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 23 Eylül 2024; 19:32:41 >
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt

Böyle saçmalıkta olmaz 2 gün nedir yani. Netmana geçsek 2 güne internet gelir mi. VDSL kullanıyorum.

• zaten kendileri 2 firma ile anlaşmışlar bizi resmen satmışlar gibi e devlete girip sözleşme onay kısmına gelirseniz sanki biz başvuru yapmışız gibi adımıza başvuru açmışlar.

• Geçen ay temyize gittik hiçbir sorun yok falan demiyorlar mıydı? Neyse, 19'unda gönderdikleri kurye ile sözleşme imzalayıp TürkNet'e geçtim ben ama dört gündür hâlâ arayan soran olmadı.

Bu arada bilen var mı, interneti parasını ödeyip mi 30 gün kullanıyorduk yoksa 30 gün kullandıktan sonra mı parasını ödüyorduk? Poyraz'ın telefon uygulamasına girince "Kalan Gün 20" yazıyor, şimdi 2 gün sonra kesilecekse, kullanmadığımız 18 gün parası bize mi patlayacak yoksa 12 gün parası mı ödeyeceğiz?

• Başka firma tavsiyesi olan var mı euronet baktım fiyatları çok uygun , kullanan var mı, edevletten geçiş yapma seçeneği yok euronet için

• sybercomp S kullanıcısına yanıt

Ben netgsm'e geçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sybercomp S kullanıcısına yanıt

Ben çarşamba günü euronete geçiş yapacağım. 240 lira gayet iyi.

netman e geçip dertsiz başınıza dert almayın

migros net deneyin

• dörtbuçuktanbeş D kullanıcısına yanıt

Edevlet onay sayfasında poyraz wifinin geçişi çalışmıyor ki... Nasıl geçtiniz 1 saatte ?

• dörtbuçuktanbeş D kullanıcısına yanıt

senin kodu kullanarak telefon ile görüşerek geçiş yaptım, inşallah kesinti olmadan geçiş yapabiliriz.

poyraz wifi geçişleri anında onaylıyor bugün. Fixnet müşteri temsilcisini aradım başvuru yaptım. konuşma esnasında edevletten fixnet için başvuruyu onayladım. daha sonra 20 dk sonra aradılar kullanıcı adı şifre gönderildi. 1 saatte tüm işlem halloldu.

Yani poyraz netten geçiş onayını e devletten değil poyraz net veriyor. siz e devletten başvurdugunuz servis sağlayıcının şartlarını okuyup onay veriyorsunuz. e devlette fixnet var

• Ben de fix net 100 MBit tarifesine geçtim tamam dolanloaf hızı 62 63 buluyor ama upload hızı 7 8 arası biraz düşük değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 23 Eylül 2024; 19:46:16 >
  • ofulanbe kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hepimize . Umarım işe yarar . Kesinti olmadan kullanırız ben de yeni tecrübe ediyorum . Teşekkürler

• https://forum.donanimhaber.com/poyraznet-resmi-duyuru--159637986

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.