Şimdi Ara

Arkadaşlarım her tek yediklerinde script diyiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kendini belli etmemeye çalışıyor birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faeverse

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batublood

quote:

TRde ise kesin scripttir TRde cass iyi oynayacak kapasitede adam yok challengerda bile :D

Kac kere challenger eloda oynadinda karsina cass geldi aslanim?

Kaç kere cass karşı bilmiyorum ama s3te 400den fazla maçım vardı TR Challengara artık TRde oynamıyorum. koçummm...

https://m.facebook.com/deniz.akar.794628?v=timeline

yaş kaç?

Face kullanmıyorum abisi.

Uza burdan velet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batublood

quote:

TRde ise kesin scripttir TRde cass iyi oynayacak kapasitede adam yok challengerda bile :D

Kac kere challenger eloda oynadinda karsina cass geldi aslanim?

Kaç kere cass karşı bilmiyorum ama s3te 400den fazla maçım vardı TR Challengara artık TRde oynamıyorum. koçummm...

https://m.facebook.com/deniz.akar.794628?v=timeline

yaş kaç?

Face kullanmıyorum abisi.

Link atasana delikanlı

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    DH ta herkes çilingir

• Bence bu olay kafada bitiyor arkadaşlar drop hack i anladım script te ok ta lol de bu kadar uzun sürmez yani belki insanlar 1 hafta kullandı sonra kaldırılmıştır siz halen piskolojik olarak öyle hissediyorsunuzdur bence.. sonuçlar milyon dolarlar dönüyor.
  • Ödeşmiş oluruz hocam

• Oo yine veled konusu almam bi dal eksik olsun
  • En belirgin skillshot dodgelamaya yarayan autoevade. Bunu şu şekilde anlarsın, diyelim ez sin q attın bir adama. Sen q skilline bastığın anda adam yön değiştirerek dodgeluyorsa autoevade kullanıyordur.
    Ancak "only evade dangerous spells" seçtiğinde sadece çok tehlikeli spelleri dodgelar bunda da anlarsın ama biraz daha zor. Bi de humanizer olayı var. Yani autoevade i daha insansı hale getirir onda anlaman baya zor ama
    bilen yine anlar. Ben script kullanıyorum ancak autoevade pek yapmıyorum sadece drawdan spelleri geometrik şekillerle gösteren var mesela. Ez ulti attı ekran boyunca yönünü göstgerir bir dikdörtgen var onu kendim dodgeluyorum. Ya da cass q sunu daire şeklinde gösteriyor spell e bastığı an cass.

Bir de çoğu champ e özgü cc focus vardır. Stun,root yiyen adama twisted fate in kart atması gibi. Normalden farkını naıl anlarsın. İnsan olsa bir miktar gecikme olur. Scripter tf de adamın stun yemesi ile tf nin kart atması aynı ana denk gelir nerdeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ligsarp -- 31 Mayıs 2015; 16:44:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ligsarp

En belirgin skillshot dodgelamaya yarayan autoevade. Bunu şu şekilde anlarsın, diyelim ez sin q attın bir adama. Sen q skilline bastığın anda adam yön değiştirerek dodgeluyorsa autoevade kullanıyordur.
    Ancak "only evade dangerous spells" seçtiğinde sadece çok tehlikeli spelleri dodgelar bunda da anlarsın ama biraz daha zor. Bi de humanizer olayı var. Yani autoevade i daha insansı hale getirir onda anlaman baya zor ama
    bilen yine anlar. Ben script kullanıyorum ancak autoevade pek yapmıyorum sadece drawdan spelleri geometrik şekillerle gösteren var mesela. Ez ulti attı ekran boyunca yönünü göstgerir bir dikdörtgen var onu kendim dodgeluyorum. Ya da cass q sunu daire şeklinde gösteriyor spell e bastığı an cass.

Çok aydınlatıcı oldu teşekkür ederim kardeş.

• quote:

En belirgin skillshot dodgelamaya yarayan autoevade. Bunu şu şekilde anlarsın, diyelim ez sin q attın bir adama. Sen q skilline bastığın anda adam yön değiştirerek dodgeluyorsa autoevade kullanıyordur.

Bir de çoğu champ e özgü cc focus vardır. Stun,root yiyen adama twisted fate in kart atması gibi. Normalden farkını naıl anlarsın. İnsan olsa bir miktar gecikme olur. Scripter tf de adamın stun yemesi ile tf nin kart atması aynı ana denk gelir nerdeyse.

Nick resmen ben scriptciyim qnqi diyor

• Aslında zamanında hiç hile yapmazdık ama dinsizin hakkından imansız gelir lafı vardır ya bizde ordan kayış koptu şimdi scripter avlıyorum :D
  • aynen geçen aramda drayı tekliyorum çarına veda et sen scpitin mi ne kullanıyosun dedi. ben bişey kllanmıyorum nedir bu?
  • Ne diyiyor lar qnq xd
  • quote:

Aslında zamanında hiç hile yapmazdık ama dinsizin hakkından imansız gelir lafı vardır ya bizde ordan kayış koptu şimdi scripter avlıyorum :D

Var mı öyle scriptler. Hiç bilmiyorum ama o skillerin yönünü gösteren geo. şekiller iyiymiş.

Adı ne proğramın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.