Şimdi Ara

Arkadaşlarım Logitech X-230 almaya gidiyorum, son sözünüz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 saat sonra çıkıp ses sistemi alacağım 2+1. Sabahtan beri forumları oku oku beynim döndü, sulandı. Microlab M-820 alacaktım fakat sorduğum birkaç mağazada stoklarda yok. Onun yerine Logitech X-230 alacağım. Sanırım 100 - 150 TL arasındaki en iyileri bu ikisi. Odamda Xbox'a bağlayacağım. Hoparlörün birini 2 metre sağıma, diğerini 2 metre soluma yerleştireceğim (Kablo yeterse tabi) Bu fiyatın üzerine biraz daha koyup başka bir ürüne yükselemem. 100 TL'den yükseldim çünkü. Logitech basslarda iyi, uydularda son ses kötü bozuluyor vs. pek çok yorum okudum, bunlara aslında gerek yok. Oyunları son ses oynamıyorum, kendime göre yettiğince, düzgün ses versin yeter bana. Gümbür gümbür binayı sallamasını zaten istemiyorum.

Son söz olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı arkadaşlarım, içim rahat gitmek istiyorum almaya giderken.. Bir şeyler yazarsanız sevinirim.

• biraz daha para koyarak x540 almanı öneririm zamanında bendede x230 vardı bi zamandan sonra kesmio almışken 5.1 al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMatador2 -- 9 Temmuz 2009; 17:00:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xbax360

Arkadaşlar 3 saat sonra çıkıp ses sistemi alacağım 2+1. Sabahtan beri forumları oku oku beynim döndü, sulandı. Microlab M-820 alacaktım fakat sorduğum birkaç mağazada stoklarda yok. Onun yerine Logitech X-230 alacağım. Sanırım 100 - 150 TL arasındaki en iyileri bu ikisi. Odamda Xbox'a bağlayacağım. Hoparlörün birini 2 metre sağıma, diğerini 2 metre soluma yerleştireceğim (Kablo yeterse tabi) Bu fiyatın üzerine biraz daha koyup başka bir ürüne yükselemem. 100 TL'den yükseldim çünkü. Logitech basslarda iyi, uydularda son ses kötü bozuluyor vs. pek çok yorum okudum, bunlara aslında gerek yok. Oyunları son ses oynamıyorum, kendime göre yettiğince, düzgün ses versin yeter bana. Gümbür gümbür binayı sallamasını zaten istemiyorum.

Son söz olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı arkadaşlarım, içim rahat gitmek istiyorum almaya giderken.. Bir şeyler yazarsanız sevinirim.

bütçeyi x540 a yetiremezsen kesinlikle al

• 3 saat sonra dediğine göre almıştır heralde.
    X230 6-8 m2 civarı odalarda yeterli bir sistem,tavsiye edilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.